Inlägg från: minipeach |Visa alla inlägg
  • minipeach

    Vi som börjar med pergotime 2015

    jag har också ätit pergotime 50 mg denna cykel, trots egen ägglossning. Läkaren tyckte vi lika gärna kunde göra det tills det blir dags för IVF. Vi är utredda och man hittar inget tokigt med någon av oss, det bara vill sig inte. så jävla frustrerande! bör väl bli ägglossning här inom några dagar förhoppningsvis, ska göra VUL på tisdag så vi får se då. Brukar cykeln bli längre av pergotime?  hoppas man slipper IVF och att det tar sig denna gång, kram till er alla.

  • minipeach

    Tack för tips dezibel, ska höra med gyn på tisdag! Har ännu inte fått så mycket biverkningar, ibland värmevallningar och trötthet. Någon som tänker smörja med progesterall mellan äl och BIM? Jag funderar på det själv. Kanske kan underlätta på något sätt för ägget att fästa (om derby släpper) :)

  • minipeach

    jag var in på ultraljud igår och då hade jag en stor äggblåsa som hon trodde skulle släppa under kvällen och en på andra sidan hon trodde redan släppt. Fick utslag på ägglossningsstickan igår så nu hoppas jag att det tar sig. Tänker börja smörja med progesterall ikväll så får vi se :) har fått remiss till IVF också ifall att det inte blir något eftersom det inte verkar finnas något fel på någon av oss.
    kram till er!

  • minipeach

    Usch vad jobbigt! Själv har jag världens pms så det hjälpte nog inte för mig! Sitter och grinar på golvet för det känns så värdelöst alltihop!

  • minipeach
    Pco_1_2 skrev 2015-11-10 21:40:06 följande:

    Hej flickor!
    Jag har hängt här mycket innan men tog en paus.
    Nu är jag på cd 4 och alltså dag 2 med pergotime, har tagit 3 kurer innan utan resultat.

    Ni som tagit Pergo, vilken dag har ni fått äl?


    Jag fick dag 14!
  • minipeach

    När har alla BIM? Jag har på måndag/tisdag men tror inte det blir något, känns som att mens är på G. Har inte haft några andra symtom heller! Annars blir det en sväng Pergo till i väntan på IVF. Känns hopplöst allt!

  • minipeach
    Pco_1_2 skrev 2015-11-13 14:38:02 följande:

    Är det någon av er härinne som röker eller dricker mycket kaffe?

    Jag försöker verkligen banta koffeinet men det är svårt! Speciellt som jag jobbar också, de säger ju att de är boven för äl.

    Jag äter rosenrot, D-vitamin och folsyra som kosttillskott, tar ni något sånt?


    Försöker dramer på kaffe, dricker en liten på morgonen, hade ont i huvudet i början men sen gick det över. Slutade både snusa och dricka kaffe helt i några månader- funkade inte ändå. Har provat rosenrot, bidrottninggele och jättenattljusolja- funkade inte ändå. :)
  • minipeach
    Decibel84 skrev 2015-11-14 01:16:43 följande:

    Jag tar ju inte äl test så jag vetinte när jag fick ägglossning efter min pergotime kur:)


    Men det ska ske inom 48 timmar.
    Jag har för mig att jag kom tillbaka för VUL sista dagen på kuren..ser allt ok ut så ska jag ta sprutan på kvällen eller om "nåndag" beroende på hur stor äggblåsan är... tar sprutan och dagen efter insemineras jag.

    funderar dock på att nästa gång köra en kur men utan inseminering.


    Decibel84: hur många dagar innan BIM ska man sluta med progesterall? Får man mens om man fortsätter smörja eller måste man vänta?
  • minipeach
    Decibel84 skrev 2015-11-14 14:42:16 följande:
    du ska smörja till mens.
    om du ger utslag på äl stickor så kan man ju kolla så när man har ägglossning och då ska man smörja två dagar efter äl.
    Men får man mens fast man smörjer sig eller måste man göra uppehåll?
  • minipeach
    Decibel84 skrev 2015-11-15 10:06:11 följande:
    jag har ju bara smörjt en cykel,och då kom mensen som en klocka..dvs jag smörjde sen dagen efter så skulle jag inte smörja mer, och då kom mensen.
    Okej! Då fortsätter jag tills imorgon då :)
    Idag har jag fått trådiga äl flytningar och positivt äl-test. Kan man ha två ägglossningar samma cykel? Fattar ingenting! Då borde jag väl ha haft fler ägg på ultraljudet? Är väldigt förvirrad måste jag säga! Någon som vet?
  • minipeach
    Decibel84 skrev 2015-11-15 12:06:59 följande:
    du kanske inte hade äl förra gg?
    tar du hormoner?

    Ja käkade pergotime från dag 3!
  • minipeach
    Pco_1_2 skrev 2015-11-18 21:58:43 följande:

    Är ni intresserade av att ha en grupp på Fb att följa varandra på istället? En låst grupp förstås, jag fortsätter gärna ventilera och få tips och råd men är inte så förtjust i familjeliv och appen är katastrofal!


    Absolut, håller med, suger hårt!
Svar på tråden Vi som börjar med pergotime 2015