• Anonym (Kajan)

    Vad gör din partner som irriterar dig?

    Ja, vi älskar våra partners och de har så många goda sidor. Men visst är det lite (eller extremt) irriterande med deras förr så gulliga ovanor.....


    Vad gör din partner som får dig att bli gaaaalen?? Planerar dåligt? Lämnar halväten mat på bänken? Slarvar med räkningarna? Drar in grus? Bring it on! Ni kan vara anonyma.


    Och ta det lugnt och ta tråden med en nypa salt, ibland måste man få kräka ur sig hur irriterande ens älskade kan vara!


     

  • Svar på tråden Vad gör din partner som irriterar dig?
  • MsFry

    Min man har vanan att om han sitter i telefon med någon och får en inbjudan till exempelvis en middag från personen i andra änden på tråden så frågar han mig om jag har lust med det medan personen han pratar med hör vad vi säger. Det går ju liksom inte att svara nej då om man faktiskt inte har ett riktigt "giltigt" skäl. Man kan ju inte säga att "nej jag orkar inte umgås med din bror, hans tråkiga fru och deras ouppfostrade ungrar i deras bombnedslag till hem min enda lediga kväll i veckan" när brorsan hör....

    Så när jag då bara säger: får jag fundera på saken så blir han irriterad på mig och tycker att det är ju bara att säga ja eller nej. Naturligtvis hoppas han på ett nej eftersom han troligen heller inte är jättesugen men det är lättare om jag framstår som tråkmånsen.

    Men annars är han perfekt

  • Kaupa Jaur
    tankfull skrev 2015-04-21 10:01:19 följande:
    Jo, fast nu var det väl inte själva ljudet av burken som öppnades som var problemet, utan vad "klicket" symboliserade... Oavsett vad man dricker ölen ur så ska man inte dricka för mycket. Särskilt inte då man har barn. Hade min före detta sambo nöjt sig med en öl så hade han fått dricka den hur han ville!
    Ja, det fattade väl jag med. Ville endast bidra med en lättsam anekdot.
  • Anonym (explosiv)

    Han tackar Alltid efter sex, lite gulligt i början men låter som om han aldrig får ligga. Han stör sig på mitt snabbt skiftande temperament. Antingen så glad så jag dansar runt och fjantar mig eller så arg att han blir rädd XD men vi älskar varandra innerligt och ska snart gifta oss < 3

  • Anonym (biter)

    Biter på naglarna..

    Jag avskyr det ljudet och tycker det är äckligt.

    Stör mig på sådant oavsett vem som gör det dock.

    Han försöker iaf sluta..

  • Anonym (Kant)

    Mitt ex kissade på kanten men torkade aldrig efter sig.

  • Anonym (Charmör)
    Anonym (igit) skrev 2015-04-21 09:25:00 följande:

    Ingenting faktiskt. Tror inte jag irriterar henne särdeles heller. Vi bråkar iaf nästan aldrig . Däremot kysser vi varann varje dag. Jag vaknar varje morgon lycklig över hennes närvaro och hon säger själv att hon blir kärare i mig för varje dag. Nu är vi på vårt sjunde år tillsammans.


    Så himla vackert!
  • Anonym (Charmör)
    Anonym (Kajan) skrev 2015-04-21 09:32:25 följande:

    Jag stör mig på att min man inte kan prioritera. Gästerna är på ingång och det ser ut som ett bombnedslag - han väljer att sortera böcker i bokhyllan medan jag gör golven möjliga att ta sig fram på.

    Stör mig även på att han gärna drar iväg på vardagarna och tränar 3-4 timmar och lämnar över allt ansvar på barnen på mig utan att kolla om jag har något inbokat. Brukar skylla ifrån sig med att han "har ju i alla fall sagt till innan."

    Och sen är det irriterande att han är tidsoptimist och aldrig lär sig. "Kom till fem" säger jag när jag vill ha honom här halv sex egentligen. Ändå kommer han klockan sex. Suuuck... Drygt när man lagat varm mat och är vrålhungrig och när han kommer vill han "chilla en stund före maten". Va?!


    Har du tagit upp alla de här sakerna för diskussion med honom?
  • Starka

    Att han ska "Inspektera" mig när han kommer hem från jobbet( jag är ganska allvarligt sjuk) för att han inte tror på att jag säger till om det är nåt. Så han kommer in för en kyss men jag kan se att han registrerar ögon och ansiktsfärg, vet att det är av välmening men liiiite irriterande är det i alla fall. Och hans jäkla strumpor som ligger i hela huset annars är han rätt så jäkla underbar min karl

  • Anonym (Charmör)

    Otrevligt att så många har lust att använda våld mot sin partner för att denna är irriterande.

Svar på tråden Vad gör din partner som irriterar dig?