• Anonym (Arg)

    Min man släppte in tjej mitt i natten?!

    Hejsan på er alla

    I lördags var jag iväg och träffade lite vänner, jag var borta hela dagen och kom hem runt 01. När jag kommer hem möter min man mig i dörren och berättar detta - Vid 00 någon gång knackar det på dörren och en tjej står där, hon har ingen jacka på sig, blöt och har skadat sitt ben, skrapat upp sitt ansikte. Min man släpper in henne och hon är full, väldigt full och pratar osammanhängande. Hon kommer från stan och skulle hem men hittade inte sina vänner och hon missade bussen så hon bestämde sig för att CYKLA hem, hon kunde knappt gå. Hon har förmodligen ramlat med cykeln. Hon visste inte hur hon skulle ta sig hem och visste inte vart hon var. Hon var ledsen och hade blivit av med sin mobil, min man försökte kolla hennes väska för att hitta någon han kunde ringa men hittade inget. 

    Han bär upp henne till toaletten då hon inte kunde gå riktigt och hjälper henne att tvätta såren, hjälper henne på toa, och sedan till ett av gästrummen och hjälper henne av med smutsiga kläder och hjälper henne på med några av mina kläder. Hon pratar bara en massa osammanhängande men säger förlåt hela tiden.

    Jag blir helt chockad när jag kommer hem och tror att han skojar först. Jag förstår självklart att man ska hjälpa men att ta hem henne och hjälpa henne på toa...? Klä av henne..? Jag vill inte ha en stupfull tjej hemma hos mig. Min man gissar på att hon var runt 19, 20. Jag anser att man är ganska vuxen då. Min man tycker inte att han gjort något fel, jag tycker att han skulle ringt polis eller så. Han tycker att jag beskyller honom.  

    På morgonen är hon inte kvar, hon lämnade en lapp där hon bla skrev att hon skäms och är väldigt ledsen och är jättetacksam för allt min man gjorde.

    Har jag rätt att vara sur för detta? Tänk om jag hade släppt in en stupfull 20årig kille? Jag tror inte min man skulle blivit särskilt glad. Men han tycker jag är orättvis.

  • Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!
  • Donizetti
    Anonym (omyndig?) skrev 2015-04-29 12:15:37 följande:

    Men du vet ju inte om det är en myndig person, det är ju det jag menar. Och även om hon nu skulle vara myndig så kan hon ju ha föräldrar, sambo eller korridorskompisar som är oroliga för henne och vill veta var hon är och att hon mår bra. Det är ju därför man ska ringa polisen så att man kan kontakta anhöriga så att de i sin tur kan se till att personen kommer hem tryggt.


    Därför borde alla lägga in ett eller flera ICE-nummer i sina mobiler. Ovärderligt om något skulle hända. Sony har varit så kloka så de har redan installerat ICE i sina nya mobiler, bara att lägga in nummer.
  • Anonym (omyndig?)
    Donizetti skrev 2015-04-29 12:20:08 följande:
    Därför borde alla lägga in ett eller flera ICE-nummer i sina mobiler. Ovärderligt om något skulle hända. Sony har varit så kloka så de har redan installerat ICE i sina nya mobiler, bara att lägga in nummer.
    Men hon hade ju tappat sin mobil?
  • Donizetti
    Anonym (omyndig?) skrev 2015-04-29 12:23:41 följande:

    Men hon hade ju tappat sin mobil?


    Okej, har inte hängt med riktigt. Trött i mössan pga flytt.
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)

    Jobbigt att va en sådan hjälpsam förstående medmänniska som gör det som fler borde göra, se till sin nästa och så behöva leva med någon som dig.

    Jag klarar inte av folk som dig, som tänker som du och som sprider den negativa gallan runtomkring dig. Du låter som en som tänker " så länge Jag och dem Jag bryr mig om mår bra så får världen fortsätta där ute"
    Skygglappar..

    Och vad fan har Kön med saken att göra?!

    Har svårt att tro på trådstarten som den är men att det finns såna människor där ute, det behöver man inte tvivla på.

  • Anonym (scenario)

    Vad hade du i detta scenario tyckt:

    Din man stänger dörren och lämnar henne skadad, full och ensam utanför. Tjejen tar sig vidare. Ni hör sen på nyheterna att en tjej precis blivit grovt våldtagen och grovt misshandlad. Din man säger då: "Det måste vara den tjejen som plingade på här igår, jag släppte inte in henne för då hade DU blivit sur och arg".

    Vad hade du tyckt då?

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Miss Mystique skrev 2015-04-28 16:44:21 följande:

    Jag tyckte det var väldigt humant gjort av honom, vad som helst hade kunnat hända om man bara hade släppt henne för att klara sig själv när hon tydligen inte kunde ta hand om sig. Men absolut jag hade själv nog kontaktat polisen och bett dem ta hand om henne och kanske kunde hitta någon närstående att kontakta, man vet ju inte vad det är för person som man släpper in om man säger så. Men nu gick det ju bra och tjejen åkte sen och tackade för hjälpen så jag tycker inte att du ska vara sur. Jag hade snarare blivit så glad över att min man var en så godhjärtad person som ställde upp för en annan när denne behövde det.


    Snuten hade slängt henne i fyllecell och dagen efter låtit henne vandra hem i det skick hon var. Så enkelt är det.

    Och VArför ska vi blanda in staten?! Varför kan inte vi medmänniskor ta hand om varandra utan att det ska va en konstig grej?! Det är så man får en bättre värld.

    Kom och tänka på mannen som satt/låg död på en parkbänk i typ en vecka innan någon gick fram för att konstatera han var död.

    Alltså inget kritik här till ditt sjävla inlägg, det var bara polis meningen som bjöd in.

  • Larmet
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-28 17:08:03 följande:

    Jag trodde det var något fuffens i början ja. För lite konstigt att en tjej är hemma hos oss när jag råkar vara borta och vi bor en bra bit ifrån stan, så hon har cyklat i minst 45 min. Jag tyckte det var väldigt konstigt. Men nu tror jag ju inte att min man dragit hem en tonåring utan att det är som han säger.

    Jag förstår ju att man inte bara stänger igen dörren, självklart. Men man ringer väl polis? Varför väljer han att bädda ner henne hos oss liksom? Jag tyckte det var att gå lite för långt att hjälpa henne på toa och av med kläderna. Han säger att han inte visste vad han skulle göra och tyckte det var rätt och att jag bara anklagar honom men jag förstår inte varför han gjorde så. Hon kunde ju varit vem som helst och jag vill inte ha en full tonåring som jag inte har en aning om vem hon är..

    Jag är glad att han hjälpte henne, det är jag men jag tycker det var lite för mycket.


    "Ringa polisen". Vadå, så att hon skulle vara tvungen att sitta i fyllecell under natten? Jag tycker det din man gjorde var jätte fint gjort!
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    BandAnna skrev 2015-04-28 17:30:19 följande:

    Svårt att säga vad som är rätt eller fel här. 


    Din man har ett hjärta av guld som ville hjälpa denna tjej. Men samtidigt kan det i ett sådant här läge vara bra att ringa polisen. Det kan vara så att denna tjej har grava alkoholproblem som hon behöver ta itu med. 


    Skrattretande. Så du tror att om han ringt polisen så skulle snälla polisen ta hand om hennes toa behov, ta av smutsiga klder, bädda ner henne och dagen efter hjälpa henne med eventuelle grava alkohol problem, kanske fixa en bra psykoloh till henne, få in henne på bästa behandlingshemmet... följa upp lite då å då för att se hur det gå för henne..

    Kastad i fyllecell, spya, nedkissad, kvittar, dem skulle inte ens köra henne hem dagen efter.

    Och detta med att snuten ska av göra om personen i fråga är mer ämnad för akut vård eller fyllecell är skitsnack, många dör i fyllecellen för att dem just undr dem timmarna behandlas som det,fyllon.
  • Anonym (svartis)

    Själv är jag en väldigt svartsjuk tjej som absolut inte står ut med att min man har kontakt med sitt ex (förutom när det gäller barnen, men även det tycker jag är jobbigt). Jag skulle heller aldrig fixa att han gick ut på krogen utan mig och jag avskyr innerligt när han är på jobbmiddagar. Trots detta skulle jag inte bli svartsjuk i den här situationen, jag skulle tycka att han var snäll som hjälpte till...möjligen känns det riskabelt att släppa in en vilt främmande person eftersom man inte vet vad de skulle kunna hitta på.

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    taquine skrev 2015-04-28 22:38:56 följande:
    Och vad tror du polisen gjort , antagligen slängt in henne i en fyllecell , visst så mycket bättreObestämd Sen har nog polisen viktigare saker att göra än köra fulla tonårstjejer . Hon hade en jäkla tur som träffade på ts man .Skulle gjort samma sak , kille som tjej 
    Tack!
    Fattar inte hur folk tänker som tänker polis polis, polisen skulle göra det rätta...Att slänga in någon som är i detta skick i en kall fyllecell, låta henne spy (troligtvis inte bry sig om att kolla så hon inte kvävs av span) och kanske kissa på sig, det efter att dem tagit av henne skärp och skosnören för att miska risk till självmord, för att till slut släppa ut henne dagen efter och låta henne ta sig hem. Om hon nu blir nekad att få ringa hem, vilket har hänt många.
    Vilka idiot kommentarer det finns i denna tråd som hyllar polisen som någon bra lösning. Ni kan inte vart med om mycket.

Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!