• soofa

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    Fronten skrev 2015-05-11 22:38:07 följande:

    Hej. Hoppar över från april/maj då mensen kom i dag och första månaden av försök att skapa bebis inte gick vägen. Glad ändå att tant röd äntligen kom då jag haft sjukt jobbig pms-känningar el ev tidigt missfall denna månad( fick ett jättesvagt streck på cb för en vecka seda) Hoppas på nästa ÄL ????


    Hej och välkommen! :) Hoppas att andra försöket går bättre, andra försöket här med! 
  • soofa
    mikamon skrev 2015-05-12 05:08:49 följande:
    Ja det är sjukt störande :( Jag antar det är stressrelaterat eller nåt. Mycket ensamarbete just nu (jobbar på förskola. Min kollega är sjuk så jag gör allt själv just nu).

    Har du känningar, ont i äggstockar osv? :)
    Usch! Tråkigt när sådant ska påverka! Tyvärr kan ju det här med att vilja ha bebis inte direkt minska den stressen, så känner jag i alla fall. Man vill ju att det ska vara kul! 

    Haha ja, något känner jag. Känns som mensvärk, kände av det både i går och nu på morgonen med äl-testet jag tog nu på morgonen var negativt. Vad är det jag känner då? Haha, är så ny på det här. :) Känner du något? 
  • soofa
    Fiijah89 skrev 2015-05-12 05:24:12 följande:

    Bara för det vaknade jag nu av en riktigt smärtsam ägglossning! Åh tror ni det finns någon chans den här månaden? Vi hade sex i söndagskväll...


    Det tror jag helt klart! Det är väl dagarna innan och under ägglossning som man har som mest chans, så har du ägglossning i dag och hade sex två dagar innan dess så borde det absolut finnas en chans! :)
  • soofa

    Hörrni, hur noga är det där med att man inte ska ha kissat på minst 4 timmar innan man tar ett äl-test? Jag var uppe på toaletten vid 04:00 i natt, hade då inte en tanke på att äl-testa utan gjorde det när jag sedan gick upp ca 2,5 timme senare. Då visade det blankt, visst kan jag lita på det eller ska jag testa senare också? Kör med CB:s äl-tester.

  • soofa
    Fian88 skrev 2015-05-12 09:50:18 följande:
    Äl-test ska du helst ta mellan 10-20 på dagen, då är hormonet som högst. Så det är inte som med gravtest. Men försök annars att hålla dig nu och ta ett nytt efter lunch
    Har dessvärre inget tillgängligt nu, utan får vänta till jag kommer hem från jobbet. Tack för svar, då har jag bättre koll! :)
  • soofa
    Symetrical skrev 2015-05-12 07:28:32 följande:
    Det värsta är ju att ett positivt utslag på äl-testet inte garanterar äl, enda som gör det är tempökning.

    Har världens kanske segaste äl, men skulle säga när som helst nu!

    JEY! Äntligen! :)
  • soofa

    Min beräknade ÄL är den 16/5, då borde väl äl-testerna vara positiva typ i morgon och i övermorgon? 13 och 14/5.

  • soofa
    linnsanbelle skrev 2015-05-12 10:53:32 följande:
    Jag skulle säga att de blir positiva tors/fre.. Men vad vet jag, jag har ju aldrig haft ngt positivt ÄL-test :D hahaha!
    Ja, så borde det kanske vara - jag testar i morgon igen så får vi se. Ledig dag på tors så då planerar jag sexytime! :) Vi kommer omöjligt få till med än två gånger till den här veckan, vad är bäst då? Tors, fre eller tors, lör? :)
  • soofa
    linnsanbelle skrev 2015-05-12 11:04:55 följande:
    jag skulle säga tors och lör om du har ÄL på lördag :)
    Haha tack, då siktar jag på det! ;)
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni