• Anonym (G23)

    Att ha sex på "allmän" plats

    Hej!

    Jag & min kille var ute & gick häromdagen, sen kom vi till en slinga där där man går genom en skog, efter cirka 100 m säger han kom & drar in mig en liten bit från "vägen" & trycker upp mig mot ett träd. Han strular upp mig, jag blir sjukt paff men strular tillbaka.. Han tar sin hand & smeker mig utanpå byxorna ställer sig på knä & drar ner dom & jag blir sjukt upphetsad men undrar ändå vad han håller på med, vi är ute & detta har aldrig hänt innan osv. tänk om nån kmr & blabla. Han sa att jag skulle vara lugn, sen börjar han slicka mig en bra stund & till slut ställer sig upp, strular upp mig, vänder på mig & börjar köra bakifrån.

    Asså har aldriiiig velat hålla på ute eller ens haft dom tankarna men det var nog det hetaste jag varit med om...

    Så min lilla fråga är.. Är detta vanligt?? I era förhållanden, brukar ni ha sex på andra platser än hemmet, brukar din partner helt random börja hålla på med dig på andra ställen än hemmet???

  • Svar på tråden Att ha sex på "allmän" plats
  • Linux1003
    Anonym (Anna32) skrev 2015-09-02 17:57:13 följande:

    Jag sög av min kille på en swebus mellan Stockholm-Göteborg. Tre rader framför satt det andra passagerare. Min kille fick kämpa hårt med att vara tyst nog för att inte bli avslöjad kan man säga.. Och hans orgasm var bland de kraftigaste jag sett (känt). Han tackade med att smeka mig till orgasm senare på resan :)

    Efter det har det blivit både konferensrum, lekplatser, lite sug i ett provrum med mera..

    Spänningen som uppstår är härlig!


    Skriver han också på FL? Din story är näst intill identisk med en parallell tråd.

    http://www.familjeliv.se/forum/thread/73868812-ditt-basta-avsugnings-minne
  • Anonym (:))
    Anonym (G23) skrev 2015-09-02 11:14:09 följande:
    Bilen har jag sugit honom men inget annat. Gruva? ;0 hårt ? Mitt på dagen ?! Jag skulle bli livrädd att någon såg :o
    Men det är ju en del av spänningen! Att veta att det går folk nära. Slottsparken är nog det mest offentliga. Gruvan var ett dagbrott delvis vattenfyllt.... Bussen var faktiskt tom så när som på oss då men folk kunde ju se in.... Andra platser är på diverse jobbtoaletter och ett konferensrum :)
  • Anonym (Anna32)
    Linux1003 skrev 2015-09-03 08:18:54 följande:

    Då borde han vara ex kille eller?


    Jag vet faktiskt inte om det är han som skrivit det, det kan ju ha hänt för flera :)
  • LaLON

    Jag önskar att min kille kunde vara mer äventyrlig. När vi började dejta berättade han om sina turn-ons var av sex på allmän plats var en sak. Men när jag föreslår eller försöker får jag kalla handen, blir direkt avvisad. Försöker ta upp diskussionen om att spicea upp vårt sexliv, han håller men sen återgår vi till bekvämlighets sex.

    I början av vårt förhållande så var det let livat typ sex på balkongen, på toan på jobbet eller i bilen men nu inget som inte är i sängen.

    Han har haft älskarinnor i ett tidigare liv, verkar som han anser att experimenterar gör man med älskarinnor inte sin partner. Så när vi tillsammans på riktigt försvann äventyren, hur startar man dem igen?

  • Anonym (G23)
    Anders 386 skrev 2015-09-02 11:58:22 följande:

    Hon njöt inte alls utan ville bara att jag skulle bli klar. Det blev stelt och tråkigt och gav ingen mersmak. Hon sa inte det - men det gick ganska tydligt att utläsa iaf. Men hon är lite småpryd, tycker att sex hör hemma i sovrummet. Men det är ingen stor deal för mig. Hon har aldrig varit nåt för snabbisar, mera den sorten som vill ha mysbelysning o gott om tid.


    Jaha okej! Ja tycker vi olika :)
  • Anonym (G23)
    Linux1003 skrev 2015-09-02 12:25:17 följande:

    Det är väl en kombination och en växande prydhet som jag inte alls förstår mig på.


    Jaha okej.. Men har ni pratat om det eller?
  • Anonym (G23)
    Anton Chigurh skrev 2015-09-02 12:33:49 följande:

    Jodå, visst gör vi det på "öppna" platser, tex skogen, väldigt nära promenadstråk (vilket vi oftast upptäcker efteråt) på stranden, klipporna då, i bilen......där vi blev påkomna en gång, vi stod på en tom byggarbetsplats och trodde att ingen jävel skulle in där, men bäst som vi håller på går en mänska förbi bilen, på en halvmeters avstånd, han hade passerat när vi såg honom, men men.... vi avslutade det vi hade påbörjat. 

    Kram //Anton 


    Full rulle ute låter det som :0 hahah ah just upptäckten som är skrämmande...
  • Anonym (G23)
    Flunken skrev 2015-09-02 15:49:38 följande:

    Det var nog så att diskuterade om det och att vanlig vanilj sex hemma i sängen kändes trist och "same same" hela tiden..

    Visst fick jag tjata på henne men när hon sen gav med sig så blev hon en riktig vildkatta därute


    Ja jo det blir ju lätt hänt att man kör samma men jag & min kille är rätt påhittigt och kör lite mer än vaniljsex i vanliga fall men aldrig tänkt på detta haha.
Svar på tråden Att ha sex på "allmän" plats