• Anonym (G23)

    Att ha sex på "allmän" plats

    Hej!

    Jag & min kille var ute & gick häromdagen, sen kom vi till en slinga där där man går genom en skog, efter cirka 100 m säger han kom & drar in mig en liten bit från "vägen" & trycker upp mig mot ett träd. Han strular upp mig, jag blir sjukt paff men strular tillbaka.. Han tar sin hand & smeker mig utanpå byxorna ställer sig på knä & drar ner dom & jag blir sjukt upphetsad men undrar ändå vad han håller på med, vi är ute & detta har aldrig hänt innan osv. tänk om nån kmr & blabla. Han sa att jag skulle vara lugn, sen börjar han slicka mig en bra stund & till slut ställer sig upp, strular upp mig, vänder på mig & börjar köra bakifrån.

    Asså har aldriiiig velat hålla på ute eller ens haft dom tankarna men det var nog det hetaste jag varit med om...

    Så min lilla fråga är.. Är detta vanligt?? I era förhållanden, brukar ni ha sex på andra platser än hemmet, brukar din partner helt random börja hålla på med dig på andra ställen än hemmet???

  • Svar på tråden Att ha sex på "allmän" plats
  • Anonym (G23)
    Har gjort det skrev 2015-09-02 17:29:08 följande:

    Det var strax innan stängningsdags så det var tomt i butiken. Tror dock att tjejen i kassan hörde för tjejen var ganska högljudd när hon kom :)

    Ruggigt upphetsande :)


    Hahah smart drag av henne, hade nog med kört på de ^^ nä fy vad pinsamt Xp
  • Anonym (G23)
    Anonym (:)) skrev 2015-09-03 09:37:24 följande:

    Men det är ju en del av spänningen! Att veta att det går folk nära. Slottsparken är nog det mest offentliga. Gruvan var ett dagbrott delvis vattenfyllt.... Bussen var faktiskt tom så när som på oss då men folk kunde ju se in.... Andra platser är på diverse jobbtoaletter och ett konferensrum :)


    Ja kanske lite men man vill ju inte bli upptäckt skulle skämmas ihjäl ^^ det som var upphetsande var ju att han tog all kontroll och bara körde på... Men det var säkert en del i det att han gjorde det just ute också :p jaha :0 känns de inte äckligt på toalett?
  • Pussan
    Anonym (G23) skrev 2015-09-03 22:23:51 följande:
    Full rulle ute låter det som :0 hahah ah just upptäckten som är skrämmande...
    Det är inte farligt! Jag lovar, det pirrar till i hela kroppen av upptäckten att bli upptäckt. Allra mest pirrar det där det ska....
  • Anonym (G23)
    LaLON skrev 2015-09-03 22:12:46 följande:

    Jag önskar att min kille kunde vara mer äventyrlig. När vi började dejta berättade han om sina turn-ons var av sex på allmän plats var en sak. Men när jag föreslår eller försöker får jag kalla handen, blir direkt avvisad. Försöker ta upp diskussionen om att spicea upp vårt sexliv, han håller men sen återgår vi till bekvämlighets sex.

    I början av vårt förhållande så var det let livat typ sex på balkongen, på toan på jobbet eller i bilen men nu inget som inte är i sängen.

    Han har haft älskarinnor i ett tidigare liv, verkar som han anser att experimenterar gör man med älskarinnor inte sin partner. Så när vi tillsammans på riktigt försvann äventyren, hur startar man dem igen?


    Jobbigt det låter .... Har du testat att du överraska honom med att bara gå ner på honom & lixom "ta över" lite?
  • Anonym (G23)
    Anonym (Anna32) skrev 2015-09-02 17:57:13 följande:

    Jag sög av min kille på en swebus mellan Stockholm-Göteborg. Tre rader framför satt det andra passagerare. Min kille fick kämpa hårt med att vara tyst nog för att inte bli avslöjad kan man säga.. Och hans orgasm var bland de kraftigaste jag sett (känt). Han tackade med att smeka mig till orgasm senare på resan :)

    Efter det har det blivit både konferensrum, lekplatser, lite sug i ett provrum med mera..

    Spänningen som uppstår är härlig!


    brukar köra lite sånt i "vanliga sexet" att han inte får låta men det är nog 100 ggr bättre när han verkligen inte "får" för att andra inte ska höra. Låter najs! ^^
  • Linux1003
    Anonym (G23) skrev 2015-09-03 22:47:54 följande:
    Srry fattade inte vad du pratade om men insåg det nu haha. Häftigt om de e exet haha!
    Ja, tyckte det var mer eller mindre identisk upplevelse.
  • Anonym (Liknande)

    Min fru hade sin debut på allmän plats. Hon jobbade som ungdomsledare på ett konfirmationsläger. När pojkvännen kom och hämtade henne efter lägret visade hon honom runt på området. Då, nere på stranden, tog han henne bara. Helt överraskande för henne, helt oskyddat och med full insyn om någon skulle ha kommit. De gjorde det aldrig ute igen och hon och jag har heller aldrig gjort något liknande.

  • Blandaren

    Jag sög av min dåvarande kille på en rund soffa i en korridor på Högskolan i Jönköping när han pluggade där. Det var på kvällen, men det fanns fortfarande människor kvar i lokalerna. Extremt upphetsande!

    Och nej, det blev inga fläckar på soffan, jag svalde allt :)

Svar på tråden Att ha sex på "allmän" plats