• Anonym (?)

    Hur vågar ni julshoppa (terrorhot)

    Hur vågar ni befinna er på shoppingcenter, julshoppa och allt sånt där nu när det råder ett så stort terrorhot mot Sverige? Det är fullknökat överallt och jag kan inte förstå hur folk vågar sig ut?

  • Svar på tråden Hur vågar ni julshoppa (terrorhot)
  • Maria 434
    CarinaL26 skrev 2015-11-30 14:00:30 följande:

    Kan bara instämma. Skulle inte förvåna mig om det var SDare som vill skapa hysteri för att gynna egna syften. För så här hysteriska tror jag ytterst få svenskar är.


    Att dra in SD är än mer patetiskt
  • Anonym (anobym)
    Anonym (två fingrar i öronen) skrev 2015-11-30 13:55:50 följande:

    Du har totalt missat explosion av dödlig våld, skjutningar, tusentals bilbränder, gruppvåldtäkter med mera som har "drabbat" Sverige senast åren?


    Det skulle vara fantastiskt om våra barn skulle få växa upp i samma trygghet vi hade på den tiden, tyvärr kommer våra barn ärva kollapsat välfärdsland som kommer dras med mer extrem våld än vi redan har.


    När muslimer anfaller kristna öppet eller försöker straffvåldta ensamstående mor för att hon saknar man vilket tydligen inte går bra i mellanöstern så är det nått som har gått åt helvete fel i landet.


    Kan posta länk till detta då den vanliga median råkade lämpligt nog att rapportera nyheten.


    www.allehanda.se/angermanland/kramfors/mobb-s...


    Det är folk som kommer bara öka i mängd på våra gator.


    Det är det lågmälda kriget som bekymrar mig mer än att hamna bredvid en terrorist med en bomb, däremot ska man inte hymla att vi har massor med terrorister i landet, Sverige har i princip blivit eus terrorbas där dom får härja fritt.


     


     


    Du menar att vanliga välartade medborgare har blivit ihjälskjutna i våra städer oftare än vad som skedde för 20 år sedan? Gängvåld och uppgörelser har funnits sedan narkotikan började flöda in i landet skillnaden mot förr är att de skjuter ihjäl sina konkurrenter, dessutom är det diverse maffior som ligger bakom detta och har inget med terrorister att göra det har med möjligheterna att röra sig mellan länder på ett sätt man inte kunde före 70-talet.
  • Anonym (Idioti)

    Skulle jag begränsa mitt liv till den extrema graden för den minimala chansen att jag blir skadad?

    Terrorhotet fanns i Sverige innan frankrikedådet och kommer att finnas resten av ditt liv. Tänker du stanna inne resten av ditt liv alltså? Och det är bara en(en av de minst sannolika dessutom) av alla miljontals risker du utsätter dig själv för varje dag.

  • Anonym (Försiktig)
    Jesper f skrev 2015-11-30 13:52:43 följande:

    Rent statistiskt, ju fler människor det är på en given plats vid given tidpunkt, desto LÄGRE är den personliga risken att bli drabbad :) Så vi kanske borde vara ÄNNU fler ute??!!


    Källa? Undrar om de som råkat ut för självmordsbombare håller med. Syftet är ju att skada och döda så många som möjligt så att samla fler är ju bara till att underlätta isf.
  • Anonym (... 2)

    Jag har köpt alla julklappar på nätet i år. Om jag bodde i Stockholm skulle jag aldrig i livet julshoppa i galleriorna.

  • Nerfherder
    Anonym (... 2) skrev 2015-11-30 14:35:16 följande:

    Jag har köpt alla julklappar på nätet i år. Om jag bodde i Stockholm skulle jag aldrig i livet julshoppa i galleriorna.


    Visst, låt terroristerna vinna!
  • Pentagram

    Alltså, jag undviker ju julträngseln och köper helst mina klappar via nätet men det har ju inget med min obefintliga rädsla för terroristdåd att göra utan beror bara på att jag vill slippa trängas på stan...

  • Maria 434

    Folk som begränsar sina liv pga en helt ologisk rädsla gör ju exakt det som Daesh vill, så grattis att ni stödjer terrorism.....

  • Påven Johanna

    Tja, för att hotet var lika stort för som efter attentaten i Paris.

  • Jennie med ie

    Ja jag vågar julhandla. Nu gillar jag inte stora köpcentra ö h t men skulle jag ha vägarna förbi och behöva kika på nåt där så gör jag det. Jag skulle väl inte ta mig till nåt specifikt ställe med en uttalad direkt hotbild men i övrigt är jag inte beredd att låta mitt liv styras av rädslan.

Svar på tråden Hur vågar ni julshoppa (terrorhot)