Inlägg från: Anonym (Längtar också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar också)

    Följas åt till + efter MA?

    mli01 skrev 2016-03-22 17:08:47 följande:

    Såg ett hjärta slå idag 6+2 eller 3. Kom inte ihåg dagen precis . Men jag har blod i livmodern . Så dom vet ej hur de blir . Men håller tummarna .. Ska tillbaka om två veckor


    Vad skönt att det fanns ett pickande hjärta. Men förstår att det måste vara oroande att du har blod i livmodern. Menar dom att det kan bli missfall på grund av det? En bekant hade också det, förmodligen pga ett tidigare MA, men graviditeten gick bra och snart har hon sin bebis hos sig.
  • Anonym (Längtar också)

    Mli01, håller med springa, skulle det bli missfall även denna gången så måste dom ju utreda varför du har blod i livmodern och att det borde finnas nåt att göra åt det. Hoppas det går vägen denna gången ändå. När ska du göra VUL igen?

    Springa, hoppas det gått bra idag :)

  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-03-29 19:01:49 följande:

    Hej!

    Det gick bra! Lillen hade växt från 2 mm till 8 mm på en vecka så doktorns beräkning stämde. Jag var ju så rädd att det hade stannat av eftersom mina symptom minskade. Är så lycklig nu och känner mig äntligen lite lugn. 

    Hjärtat slog även fint och man kunde tom se antydan till ögon och näsa. 

    Jag hoppas verkligen allt går väl för dig denna gången. 

    Såhär kan det ju inte få hålla på tänker jag. Det måste väl gå att få bort blodet på något sätt eller påverka det som bildar det i livmodern...


    Åh vad roligt! Så skönt att allt såg bra ut :)
  • Anonym (Längtar också)
    mli01 skrev 2016-03-31 15:28:23 följande:

    Inget hjärta . Men allt blod borta . Så ännu ett missfall. 7 de nu på rad


    Åh neeej :( beklagar, helt sjukt orättvist!! Kram<3
  • Anonym (Längtar också)
    mli01 skrev 2016-03-31 17:41:58 följande:

    Ja snart känns hoppet borta. Att min älskade dotter som är 5 år ska få ett syskon. Hennes ända önskan till jul och när hon fyller är ett syskon .... Alla andra får ju säger hon.... Jag vet inte hur jag ska förklara detta ..


    Nej fy förstår att det måste kännas riktigt tungt nu :( speciellt när både ni och dottern dessutom längtar så efter ett litet syskon. Vad sa läkaren då? Ska dom undersöka något nu eller göra någon åtgärd?
  • Anonym (Längtar också)

    Spännande Lexi :)

    Jag fick glad gubbe förra veckan, men vi fick bara till det dagen innan och dagen efter då vi varit förkylda så känns inte så troligt att det blir något. Men hoppas kan man ju alltid :)

  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-04-05 07:32:50 följande:

    Ja, den här gången fick vi till det bra tror jag, låg båda mest fertila dagarna.  Nu börjar den bästa perioden, när man kan börja hoppas igen!  Den värsta perioden tycker jag är när man fått mens, och tiden före ägglossningen, då man ältestar och måste planera att få till allt...

    Men om du fick till det dagen innan glad gubbe och dagen efter, så finns det ju faktiskt stora chanser att ni prickat rätt!   Man är ju maximalt fertil både den dagen man får glad gubbe, och dagen efter!    Spermier kan ju leva flera dygn, så att ha sex dagen före utslag på testet är också bra med chans. 

    Kör du vanligt digitalt eller med dubbelindikator? 


    Ja jag håller verkligen med dig, när ÄL är över och fram till mensen är definitivt den bästa perioden! Då lever man på hoppet och slipper tänka på ÄL-test och att pricka in att ligga på rätt dagar.

    Ja du har absolut rätt, man är ju faktiskt fertil även dagarna innan ÄL och som mest dagen och dagen efter positivt test. Men just att vi varit förkylda och risiga under ägglossningen känns ju inte ultimat, men man vet ju aldrig.

    Jag kör vanligt digitalt, du kör med dubbel indikator va? :)
  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Ems) skrev 2016-04-05 13:20:46 följande:

    Hej! Jag fick två missfall på raken för ca ett år sen. Ett missfall i v.6 där allt skötte sig självt, blev gravid igen och hade bokat tidigt ultraljud v.8 men då hittades inget foster så då fick jag äta tabletter för att få ut allt. Nu ska vi väl börja försöka igen men känns väldigt oroligt.... :/ är rädd för att det ska hända igen..


    Beklagar dina missfall, och förstår verkligen din oro inför eventuell graviditet. Vi får hoppas att ni blir gravida snabbt nu när ni vill försöka igen och verkligen att det kommer gå vägen nästa gång :)
  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-04-05 21:08:19 följande:

    Jag har också varit förkyld nu under ägglossningen, men tror inte det ska påverka? Ja, jag kör med dubbel indikator, men denna gången fick jag aldrig hög fertilitet på testet , utan det slog om från tom cirkel till glad gubbe direkt.


    Nej jag vet inte om det påverkar något men känns som det kanske inte blir bra kvalité på ägget och spermierna när man är risig just under äl, hehe men som sagt, bara en känsla. Men vi kan ju alltid hoppas att det istället har motsatt effekt och att vi båda blir gravida just nu ;)
  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-04-08 17:42:11 följande:

    Jo, får hoppas det inte stämmer! Var ju tvungen att googla såklart, och det verkar vara olika åsikter om den saken, men en del hävdade att det till och med kunde vara lättare att bli gravid om man var förkyld! Håller tummarna för oss båda! När har du bim? Jag har nästa söndag eller måndag... Tänkte testa ca tre dagar innan, och försöka slippa alla tankar på symptom och väntan på mens.


    Haha jag har googlat det också, och det är ju som du säger delade meningar om det. Vissa skrev ju att dom trodde att det var just därför det tog sig, men det är väl precis som annars, man ska ha en jäkla tur att allt klaffar bara, förkyld eller inte.

    Jag minns att när jag blev gravid första gången så hade jag varit sjuk ett tag innan och hade en helveteshosta flera veckor efter, och tänkte att skulle det tagit sig så borde jag "hostat loss" det lilla ägget haha men det gick ju kanon den gången ändå. Vi får helt enkelt se :)

    Jag har bim på onsdag tror jag, men väntar (och förväntar mig tyvärr) på mensen, och har den inte dykt upp nästa helg testar jag då. Så tänker jag nu, får se om jag lyckas hålla mig, men kommer iaf inte testa innan bim hur som helst :)
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?