Inlägg från: Anonym (Längtar också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar också)

    Följas åt till + efter MA?

    Springa: stort lycka till med graviditeten!

    Vad spännande med symtom Lexi! Inbillar mig också att det molar och drar i livmodern men det är ju alldeles för tidigt än så länge och förmodligen bara önsketänkande. Vill ha bim nu så man får veta :p

  • Anonym (Längtar också)

    Åh tråkigt, men det är ju inte kört ändå så länge mensen inte dyker upp. Vet du ungefär när den borde komma?

  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-03-11 23:35:32 följande:

    Anonym (längtar också ): När har du bim? Jag tänker INTE testa igen förrän nästa torsdag! Och hoppas på det bästa då ????


    Nej men då är det ju verkligen inte kört än. Ja det är nog klokt att vänta med testerna, man blir ju bara besviken när man får negativt så bättre att vänta.

    Om min cykel är som vanligt (27-28 dagar) så borde bim vara 18:e eller 19:e. Dyker inte mensen upp innan dess så testar jag tidigast nästa lördag (19:e). Så får vi hoppas att nästa vecka ger många plus här i tråden :)
  • Anonym (Längtar också)
    SkogsstjärnN skrev 2016-03-12 11:06:24 följande:

    Skrapades i onsdags (jaay) och fick efter 8veckor avsluta denhär skiten. Läkaren sa att jag blödde onormalt mycket och att de fick ge mig extra medecin (sammandragande?) så jag räknade med jobbiga blödningar. Blödde en matsked timmarna efter men sen inget alls, ska det vara så bra? Man vill ju få till det snart men blir osäker på hur länge man ska vara blödningsfri innan sex, nån som vet?

    Tog ett gravtest igår morse som bara hade en skugga av sträck så hormonerna har ju ändrat sih jättesnabbt. Känner mig förväntansfull, nu ska vi bli gravida med rätta bebisen direkt:).


    Jag har aldrig blivit skrapad men jag tror att det inte är så konstigt om man inte blöder så mycket, dom har ju sugit ut det mesta. Och tror att man får ha sex när man slutat blöda helt, så blöder det inte mer dom närmsta dagarna kan ni nog köra på :) ring till gyn och kolla med dom om du vill vara på säkra sidan.

    Ja nu får vi verkligen hoppas att ni blir gravida snart igen med en liten som vill stanna :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-03-14 07:56:34 följande:

    Hej tjejer! 

    Kunde inte hålla mig borta :P 

    Har läst ikapp lite och låter som att några av er eventuellt kan vara gravida..

    Själv börjar jag noja..mår superbra! Har klart varit trött och haft växtvärk och så men inget illamående alls! Går ju snart in i v.7 och förra gången började jag må illa redan några dagar efter BIM och mådde sen extremt illa. Fast det slutade ju i MA så symptomen säger ju inte mycket egentligen...

    Imorse fick jag värk vid höger äggstock(?) efter jag gjort 2an(ursäkta detaljer) och det försvann ganska fort men jag hann ju direkt se framför mig hur ägget satt sig i äggledaren och hur jag skulle få opereras akut..jag var så lugn och harmonisk de första veckorna och nu börjar jag bli nervös igen..är kanske för vul närmar sig. 


    Kul att du är tillbaka :) man är ju orolig som det är under en graviditet och speciellt då om man varit med om MA eller missfall. Men det är ju så att har man ont någonstans behöver det ju inte betyda någonting, men som sagt förstår din oro. Gör det ont tänker man att det är något fel, gör det inte ont tänker man också att nu är det något fel. Om jag blir gravid igen kommer jag definitivt noja sönder :/

    När är det du ska på VUL? Både hoppas och tror att det kommer gå jättebra :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-03-15 09:55:28 följande:

    Du har helt rätt, symptomen säger inget. 

    Fick en rosa flytning för en stund sen och man blir ju livrädd direkt. Någon påpekade sen att man kan få det när man skulle haft sin mens och helt riktigt skulle jag fått min imorgon ungefär så hoppas det inte blir mer. 

    Lycka till med testingen nu, förstår du inte orkar vänta Det gjorde inte jag.

    På mig kunde man se super svagt några dagar innan BIM. Hoppas du får plus! :D 

    Har vul nästa tisdag och inskrivning på torsdag så räknar ner! 

    Hur har det gått för dig? 


    Skönt, inte långt kvar nu.

    Jag har bim på fredag eller lördag, tänkte testa lördag morgon om inte mensen dykt upp innan dess. Har haft lindrig molvärk lite till och från, men kroppen har lurats förut så förväntar mig inget. Får bara hålla tummarna helt enkelt :)
  • Anonym (Längtar också)

    Hoppas att det visar sig att du är gravid Lexi, och stooooort grattis till pluttisen som plussat!

    Har vart magsjuka hela familjen här och så har dessutom mensen kommit på köpet. Skitliv!

  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-03-19 11:44:13 följande:

    Och jag har haft blödningar till och från och vet inte vad jag ska tro! Ja, jävla skitliv! :( 


    Men nej :( åh hoppas verkligen att det bara varit ofarliga småblödningar, det är ju inget ovanligt, men förstås sjukt oroande ändå förstår jag. Fan kan inte det bara gå som vi vill! Skönt att du ska göra VUL snart, håller tummarna för dig!
  • Anonym (Längtar också)

    Lycka till imorgon nu mli01 och springa! Håller tummarna för er :)

  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-03-22 16:16:01 följande:

    Hej alla! 

     

    Det gick bra idag! :) Fanns dett lite embryo på skärmen och allt var bra. Dock blev jag flyttad till 6+2 så inget hjärtslag än, han sa det var vanligt så tidigt. Ska dit nästa vecka igen. 

    Hoppas på det bästa nu.


    Vad härligt att höra :D skönt att få bekräftat att allt ser bra ut och att komma tillbaka redan nästa vecka igen.
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?