Inlägg från: Anonym (Längtar också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar också)

    Följas åt till + efter MA?

    springa skrev 2016-02-07 08:18:45 följande:

    Trodde aldrig jag skulle bli så glad för ett negativt grav test! :D

    Tittar man riktigt noga kan man ana en supersvagt streck men absolut ett negativt test :D

    Inom en vecka borde alla hormoner vara helt borta när det ser ut såhär nu :) 


    Åh vad skönt att det visar negativt nu. Haha nej inte ofta man ser det som positivt och blir glad för det. Ja men det är ju faktiskt inte omöjligt att kroppen kommer igång snabbt efter skrapning, man vet ju aldrig. Och hur som helst så är det ju som du säger, när kroppen är redo att bli gravid så kommer du bli gravid :) idag har jag haft ÄL-smärta så det heter duga så nu får vi se om det händer något.
  • Anonym (Längtar också)
    Milli_1 skrev 2016-02-08 22:04:34 följande:

    Någon som fått mer mensvärk första mens efter MF? Har molvärk nu så gissar att mensen är på väg. Var typ 20 år sedan jag hade det ha ha


    Jag har alltid haft hemsk mensvärk så det blev ingen skillnad efter missfall. Däremot har jag efter jag fick dottern även riktigt ont vid ägglossning och det är tydligen vanligt att få både kraftigare mensvärk och ÄL-smärta efter graviditet. Så det kanske kan bli så att mensvärk blir värre även efter graviditet som slutade med missfall?
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-09 09:05:48 följande:

    Så börja jag blöda imorse igen efter att inte ha kommit någonting under hela natten, inte ens en flytning. Vafan är det här? Stod ju man skulle blöda upp till en vecka efter skrapning och imorgon har det gått en vecka och idag sätter det igång igen. Blir så trött. Blir ju fett nervös över att något ska ha gått fel och att där är rester kvar :( 


    Hmm, konstigt. Och klart man blir orolig och lite uppgiven. Men det kanske är som en annan skrev, det absolut sista som kommer ut nu. Rester från skrapningen typ?
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-11 18:24:43 följande:

    Vi hade sex igår! Det var fantastiskt! Blev dock orolig nu då jag fick en blodig flytning nu under kvällen. Har haft vanliga flytningar hela dagen..undra om det är normalt eller om vi hade sex för tidigt! Nu vågar jag inte igen :( 


    Haha härligt! Tror inte att den blodiga flytningen är någon fara, den hade säkert kommit ändå. Men ni kanske kan använda kondom tills blödningarna slutat helt? Det är väl för risken för infektion som man egentligen ska vänta med sex, så det kanske är bättre och "renare" eller vad man ska säga med kondom?
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-12 06:38:24 följande:

    Asså ingen aning. Efter den flytningen har det varit helt torrt, precis som efter flytningen i tisdags och den kom ju ett helt dygn efter vi sexat nästan. Konstigt. Känns ju som jag egentligen blött färdigt eftersom det mestadels är helt torrt. Läst man kan få lite blödningsrubbningar efter MA. Kanske är det detta? Om det inte blöder mer under dagen vågar vi nog på det ikväll igen :P 

    Hur går det för er? Hade du inte BIM snart? :) 


    Ja men det låter ju som att det inte kommer blöda mer nu heller då, kan ju vara rubbningar som du säger. Hehe ja jag tycker att känns det bra och rätt så är det nog ingen fara att ligga :)

    Jag tror att BIM är 22 eller 23:e, så det är ändå ett litet tag kvar. Precis efter missfallet trodde jag att jag skulle vara hysterisk typ innan BIM, men jag känner mig lugn och tänker att blir det så blir det. Men vi får se, hoppas jag tänker likadant även om det skulle vara så att mensen kommer.
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-13 10:05:46 följande:

    Har inte blödit mer nu sen blodiga flytningen torsdagskväll. Läste att många får ägglossning 2 veckor efter skrapning. Tyckte jag hade lite känningar igår och flytningar jag brukar ha någon vecka innan äl. Enligt min app borde jag ha ägglossning på onsdag om nu skrapningen räknas som mens(första dagen i cykeln läste jag någonstans) Fast samtidigt läser man att det är vanligt att äl uteblir efter MA. Nu känner jag igen att jag vill bli gravid nununu! Fast hade känt lite overkligt att bli gravid 2 veckor efter skrapning och denna långa process. Blev i och för sig gravid med min dotter två veckor efter ett missfall. Fast det är väl annorlunda om man blir skrapad? Grav test visar ju negativt vilket betyder äl skulle kunna komma..åh vad man analyserar. Det blir ju som det blir. Ikväll ska vi ligga iaf :P Haha bara ligger varje dag istället så blir vi vän banmemej gravida om jag nu skulle ha äl och kroppen är redo för det..

    Där ser man hur länge jag var lugn..jag som bara skulle leva och ta allt som det kom ..haha! 


    Ja men det är ju inte omöjligt att få ÄL snart iallafall, även om det kanske känns så. Om du dessutom läst att det inte är ovanligt och börjar få känningar så låter det ju inte orimligt :) men ni gör helt rätt, ligg varje dag för att ni vill och har lust så missar ni ju inte ÄL och som du säger, är kroppen redo så är den.

    Haha ja jag menar det, känner mig som sagt lugn just nu men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hålla i sig så länge.
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-14 09:10:52 följande:

    Kände hur det rann till för nån timme sen och var jätte vattniga flytningar precis som jag brukar ha under ÄL. Dock var de ljusrosa i början. Undrar vad det betyder. Har för mig jag läst det kan bete sig så första gången efter mf. Blir att köra på ikväll och hoppas på det bästa. Däckade totalt igår så blev inget där. 


    Hmm har ingen aning vad det betyder, men om du läst att det är vanligt så är det ju ingen fara :) varannan dag räcker ju säger dom, då missar man inte ÄL heller så om du däckar någon gång då och då är det ju heller ingen fara ;)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-14 18:30:59 följande:

    Sant! Jag vågar dock knappt missa en dag när jag har äl. Iaf samma dag och dagen innan. Fast egentligen bör det räcka flera dagar innan då spermierna överlever länge. Oddsen ökar ju ändå om man sexar varje dag.

    Nu är jag osäker på om det är ägglossning. Är typ olika slags flytningar nu. Varvar mellan de som påminner om äl-flytningar och de som inte gör det. 

    Enligt min app ska jag ha äl på onsdag om skrapningen räknas som mens och första dagen i cykeln. Ja, tiden får utvisa.

    Min man blir nog lite trött på mig att jag genast börjar planera och spekulera igen istället för att bara låta allt ske när det gör, vilket det oavsett hur mycket man än försöker ha koll gör. 


    Hehe nej precis det är ju så klart större chans om man gör det varje dag ;)

    Ja men jag förstår dig verkligen, har man väl bestämt sig att man vill bli gravid så är det svårt att släppa dom tankarna. Undra om det är ÄL på g för dig. Du har inte tänkt använda dig av ÄL-test utan bara köra på så får det ske när det blir?
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-16 11:43:47 följande:

    Bestämde mig nu för att inte beställa äl-test. Även om jag gör det och om jag skulle ha äl nu i dagarna så betyder ju inte det att jag blir gravid ändå för det..Så det kvittar ju egentligen! Bara tar det som det kommer :) Sen att man vill passa på och ligga när man har ägglossning är ju en annan femma. Men det borde ju märkas på sekretet iaf..Skrapades liksom för 2 veckor sen imorgon, det är ingen tid alls. Så himla stressad behöver jag ju egentligen inte vara över att blir gravid. Även om jag så gärna vill så är det ju ingen katastrof om jag skulle bli det nästa månad istället. 

    Ibland dyker den logiska versionen av mig själv upp, som nu och resterande tid vilket är nästan alltid så är jag bara skrik och panik kontrollfreak som tror att allt i livet går att planera. 


    Nej men känner man att man "klarar" sig utan ÄL-test så är det nog bättre att skippa det, så länge man ligger iallafall varannan dag (som inte verkar vara nåt problem för er;) eller som du säger känner av äl ganska tydligt. Det jag kände nu efter missfallet var att det var ganska skönt att göra tester, just för att se att det verkligen var äl jag kände av och ett "bevis" på att kroppen är igång igen. Sen är ju positivt äl-test ingen garanti att man faktiskt släpper ett ägg men oftast stämmer det tror jag.

    Nej du har rätt, egentligen ska man ju inte stressa upp sig. Det kan ju ta tid för kroppen att komma igång efter MF, MA och skrapning. Och man kan ju faktiskt inte göra något annat än vänta, hoppas och ligga föstås. Men känslan av att man vill bli gravid nu nu nu är svår att skjuta undan.

    Jag äter folsyratabletter, det rekommenderas att göra när man planerar att bli gravid så det tycker jag att ni ska köpa :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-16 13:26:11 följande:

    Vad håller ni på med under tiden ni väntar på bebis förresten? Vi har skrivit en tid nu och hade varit skoj att få en bild av er. 

    Jag studerar och tar min examen till juni. Är lite osäker på vad jag vill efter egentligen och är lite inne på att läsa vidare till något annat (tar bara 1 år) när jag varit föräldraledig med nästa kotte. Kommer ändå ha nytta av alla kurser jag läst nu, oavsett yrke.

    Har varit tjänstledig från mitt jobb under studietiden men sa upp mig i förra veckan. En väldigt stressande plats både fysiskt och psykiskt och vill verkligen inte vara kvar där. Fick ganska påtaglig ångest av stressen och det är det sista jag behöver om jag ska vara gravid. Var jätte tungt att vara höggravid på den arbetsplatsen. 

    Ska skriva examensarbete några veckor till nu och sen är det en sista praktikperiod innan examen och någon vecka efter den åker vi till Grekland på semester. 

    Tänkt ta en intensivkurs under sommaren och äntligen se till att ta det där förbaskade körkortet också. Men mest av allt önskar jag att jag kommit förbi första trimetern när jag tar examen. :) 

    På min fritid  älskar jag att baka och sjunga. :) 


    Jag är mammaledig just nu men om två veckor ska jag börja skola in dottern och om en månad är det dags att börja jobba igen. Har inte längtat tillbaka det minsta så jag hoppas jag blir gravid snart igen :p Trivs inte heller med mitt jobb som jag har nu, det är helt okej men min tanke är att studera efter en eventuell mammaledighet.

    Jag har två hästar så jag och dottern hänger mycket i stallet :)
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?