• Amie77

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Håller tummarna för att det inte dyker upp alltså. :D

  • Amie77
    Libra1 skrev 2016-04-27 13:49:41 följande:

    Idag ska vi få träffa en läkare och kolla upp blödningarna. Nervöst!!! Vecka 15 nu. Magen växer i alla fall och jag går upp i vikt.


    Lycka till!!
  • Amie77

    Gingerpool och Libra1: Vad skönt att allt ser bra ut för er!!

    Och vad kul att få ett RUL-datum, Libra! 26 maj känns ju verkligen inom räckhåll.

  • Amie77
    Gingerpool skrev 2016-04-29 10:49:54 följande:

    Jag har RUL 26 maj, men min BM har bokat in mig för att försöka höra hjärtljud den 6 maj också! Det gjorde mig glad att hon försöker vara tillmötesgående med min oro.

    Är det någon som tecknat gravidförsäkring? Jag gjorde det igår, men den kickar inte in förrän i början av veckan 23.


    Kommer att fixa med sånt efter RUL iom att den inte gäller ändå.

    Pusheen: Så härligt! Grattis!
  • Amie77
    JOLI skrev 2016-04-29 13:16:02 följande:

    Kraftig mensvärk idag, vet inte vad jag ska ta mig till!! Så fruktansvärt rädd


    Usch, det är inte roligt med all denna oro man får känna. Förstår dig, men samtidigt är det ju med största sannolikhet växtvärk.
  • Amie77

    Ah, då jag skaffade förra gången så fick jag för mig att det gällde v 23 oavsett. Alltså allt som man vet v 23 räknas in oavsett när den tecknades... Men det kan ju ha ändrats eller så hade jag missuppfattat. Vilket försäkringsbolag har ni? Vi har Trygg Hansa med sonen och har haft sedan jag var gravid.

  • Amie77

    Verkar som att vissa saker ersätts innan v 22. Men tecknar nog inte förrän alldeles inna RUL i så fall.

  • Amie77

    Idag går vi in i v 13. Känns smått otroligt eftersom det känns som den första, osäkra delen är avklarad. MEN så kommer jag inte att känna förrän på onsdag - så länge ett litet pyre som verkar friskt finns där inne då så kommer jag att känna mig mer trygg. Så jag sparar "yay, har kommit till vecka 13"-firandet tills dess och hoppas att jag får fira. :)

  • Amie77

    Jag får färre och färre symptom. Ingen gravidtrötthet kvar - nu bara vanlig "jobbtrötthet". :) Blir bättre med konstiga hungerskänslor också. Dock tappar jag fortfarande mycket hår och tycker inte om några smaksatta drycker.

    Ja, så kul att vi följs åt hela tiden! Håller tummarna för oss på onsdag! Senaste VUL var 10+3 för mig så det känns som jäääättelänge sedan. :D

  • Amie77

    Alldeles nyss vibrerade det upprepade gånger långt nere och lite till höger i min livmoder (antar jag). Undrar om det är bebis? Har aldrig känt så förut. Inte förra graviditeten heller. Då var de första rörelser jag kände nervryckningar - det var så sparkarna kändes för mig. Inte som sprattel eller fjärilar utan som nervryckningar och ibland som att någon tryckte ett finger mot magen inifrån.

    Iofs tycker jag att vecka 13 är alldeles för tidigt för att känna nåt, så det kan ju vara nåt annat också. Mycket som händer med tarmarna i dessa tider. :)

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016