• Amie77

    Höstbebisar efter IVF 2016

    irrbloss_83 skrev 2016-04-24 14:22:23 följande:

    Jag längtar också efter sparkar, men är bara i 11+1 än så länge så jag får nog snällt vänta minst en månad, kanske två, till innan jag känner nåt.


    Alltså, detta är ju så intressant. Ett tag sen listan kopierades in, men visst är det du och jag som har samma BF: 12/11?

    Jag är ju enligt två appar och Familjelivs uträknare på 11+0 idag. Vilken app har gett dig ditt 11+1-nummer? Den vill jag ha! Jag vill också komma in i nya veckor en dag snabbare. :D

    (Bortse om du och jag inte delar BF, kan ju ha blandat ihop dig med någon annan, haha.)
  • Amie77
    CB1982 skrev 2016-04-24 18:00:30 följande:
    Haha du fick mig till att skratta där! Gå in i ny vecka en dag snabbare... Jag går efter hur ivf räknar det och jag tror inte att det finns andra sätt att räkna i Sverige om man inte räknar som i USA och England...
    :D Nej, det borde ju finnas bara ett sätt, men jag har iofs också en amerikansk app som säger 11+1 idag. Men iom att alla andra ställen säger 11+0 så går jag på det. :)

    irrbloss: Nej, en dag hit eller dit spelar ju verkligen ingen roll rent praktiskt barnet har ju en 4-veckorsperiod som det kommer på om det inte är för tidigt fött eller överburet. Men psykologiskt så är det i alla fall så här i början för mig viktigt att känna att jag kommer till ny vecka. Är ju så spännande allt! :)
  • Amie77
    Libra1 skrev 2016-04-24 21:29:59 följande:

    Jag hatar när det blöder och sen gör ont i ryggslutet. Idag blev det rött i toastolen. Allt såg ju så bra ut förra veckan. Vad kan ha gått fel nu? Vecka 14 nu. :(


    Att du aldrig får ha det lugnt! Fy fan. Men känsliga slemhinnor och livmodertapp är väl de troligaste bovarna. Tar du fortfarande något progesteron?
  • Amie77
    irrbloss_83 skrev 2016-04-24 21:40:44 följande:
    Jag tror de räknar annorlunda i USA, för enligt min amerikanska app har jag ändå fler dagar kvar på graviditeten än på mina svenska. Så jag tror att det i slutändan blir samma sak... Fast jag förstår vad du menar. Jag roar mig varje lördagmorgon med att läsa alla "nya veckor" i mina appar och internetsidor. 

    Länktips förresten, den här gravidkalendern är riktigt rolig bitvis: alphamom.com/pregnancy-calendar-overview/
    Kul länk! Har sparat den. :D
  • Amie77
    Mariana79 skrev 2016-04-25 11:21:20 följande:

    Kub utfört och vul.... Inget foster.. har tillbakavuxit... hinnsäck en hade ff vuxit, därav mina fortsatta symptom.. Fostret dog strax efter första vulet i v 7+3... tomhet, hopplöshet och tröstlöst....


    Nej, så hemskt! Ens värsta mardröm. Det är ju precis av den där anledningen jag är så rädd och har varit på VUL varje till varannan vecka. Har varit med om MA själv, men i ett tidigare stadium och det var jobbigt nog. Kan inte ens tänka mig hur det känns då man fått se hjärtslagen och fått upp hoppet.

    Många kramar till er!
  • Amie77

    Nu brukar man ju inte få problem med blodtrycket i graviditeten så tidigt, men kanske värt att kolla upp? Då jag fick högt blodtryck efter v 30 i graviditeten fick jag problem med huvudvärk.

  • Amie77

    Usch, jag har hört att migrän kan gå åt båda håll: bli bättre eller sämre. Det är väl som med allt annat med graviditeten. En del får tjockt fantastiskt hår, jag fick vikar vid tinningarna. Tur att jag inte är fåfäng. :)

    Men jag har också migrän (om än inte ofta) och kan inte ens tänka mig hur det känns att ha det var och varannan dag. Fy fan, det är ju fruktansvärt.

  • Amie77
    Filli89 skrev 2016-04-26 12:02:51 följande:

    Hey tjejer hur går det för er ? Tänkte titta in här o hejja på er och uppdatera hur d gått . Mitt missfall blev mer dramatiskt fick infektion i livmodern två dagar efter jag skrev här, hade räster så fick skrapa sen hade jag en fet myom som började växa under graviditeten mellan 10-15 CM som innan graviditeten bara var några mm (jag vet låter galet) var inlagd ett par dagar för infektionsvärdet låg på över 200 så blev antibiotika intervenöst sen blev utskriven för att fortsätta med tabletter hemma. Nu har jag operation (lapartomi) för myomet om två veckor, var tvungen att vänta på infektionen skulle lägga sig. Efter operationen måste ja vänta minst 3-4 månader innan jag kan försöka igen för att livmodern ska hinna återhämta sig så de är mest den biten som är jobbigast, väntetiden alltså. Usch de är bara att bita ihop. Grattis till er som det går bra för och beklagar till er som d inte gick lika bra för.


    Men vilken otur! Och vad jobbigt att behöva vänta så länge då man är inne i en sådan här process. Håller tummarna för dig framöver.
  • Amie77

    Usch, blod på papperet igen. Min första graviditet hade jag ju spottings oftare än inte fram till cirka vecka 11-12, så att se blod/brunt/rosa då var liksom: jaha, igen. Mycket mer oroande nu då det är tredje gången enbart. Verkar bli varannan vecka ungefär.

    Kan väl säga att jag inte oroar mig för detta blod. Det sa gyn förra gången att blod på papperet ett par gånger inte alls är något att oroa sig för. Däremot oroar jag mig för att jag helt plötsligt ska få ont eller mer blod. Jag ger mig själv tre dagar att oroa mig. Har det inte kommit mer på fredag kväll ska jag ta det lugnt fram till KUB nästa vecka. :)

  • Amie77

    På onsdag till veckan. Nu på morgonen, hade trosskydd, så var det lite gulbruna flytningar. Eftersom jag inte haft trosskydd tidigare i grav dock så antar jag att jag kan ha haft sådana tidigare då det inte syntes på papperet utan bara på kritvita trosskyddet. Men tolkar det som brun flytning naturligtvis bara för att jävlas med mig själv. :)

    Jag ÄR oroad, men som sagt inte för just gårdagens blod som isolerad händelse. Däremot oroad för att mer ska dyka upp de närmsta tre dagarna. Håller tummarna!

    Hade du kollat upp igen sedan din blödning?

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016