• Sally Cinnamon

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Hm, gjorde samma i vårt allra första ivf som resulterade i en fin son. Men nu när jag har haft missfall ganska nyligen känns det darrigare alltså! Tänker att jag tar en om dan tills de tar slut. Trots äckelflytningar.

  • Sally Cinnamon

    Man kan ju alltid ha "ont i huvudet" eller annan valfri kroppsdel så att man ätit värktabletter och inte kan dricka, behöva ta bilen tidigt nästa dag, gå på antibiotika eller nåt sånt. Eller om man kan lyckas dricka saker som ser alkoholaktiga ut ändå. Mitt bästa trick är annars att inte säga nåt och bara smygdricka alkofritt.

  • Sally Cinnamon
    jewel skrev 2016-03-02 09:09:03 följande:

    Nu skulle jag egentligen varit på ultraljud men jag fick boka om tiden eftersom jag spenderat natten på toaletten med magsjuka :( Trodde att det var gravidillamående igår men det var det nog inte. Nu börjar det iaf kännas bättre. Men är väldigt uttorkad nu, blä!


    Fy vilket antiklimax! Krya på dig.
  • Sally Cinnamon
    jewel skrev 2016-03-04 10:22:41 följande:

    Idag fick vi se ett litet hjärta ticka! <3 Jag var så nervös innan men nu känns allt helt underbart. Jag är också hungrig hela tiden, nu ska jag fira med att äta kanelbullar! :)


    Åh grattis! Vad underbart.
  • Sally Cinnamon

    Hehe Amie, det är inte lätt att slappna av och låta det gå som det går.
    Vi ska på vul om en vecka. Efter det, om det går bra har jag en känsla av att alla fördämningar kommer brista och jag kommer frossa i allt graviditetsrelaterat. Tycker det är svårt nu, t.ex. ska vi på bröllop i sommar. Ska jag titta på mammaklänningar eller vanliga? :) Vill att veckan ska gå fort. Idag har jag mått lite illa, det gjorde jag typ inte alls första graviditeten. Jag gillar det på nåt sjukt sätt.

  • Sally Cinnamon

    Lallallalla> japp! Också trött! Har som tur är hyfsat lugnt på jobbet. Tyvärr försvinner värsta tröttheten till kvällen så går och lägger mig för sent nästan jämnt ändå. 7+0 idag! :)

  • Sally Cinnamon

    Hurra! Bultande hjärta och 11 mm skumt litet spöke på ca 7+1. 7+3 trodde jag men gyn räknade annorlunda. Whatever!! Pyret finns och lever!! <3

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016