• Sally Cinnamon

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Åh lättnaden efter ett lyckat KUB! Jag bara sitter och ler vid mitt skrivbord.

  • Sally Cinnamon

    Tack! De räknar ut det direkt, ingen väntetid. Och man får en konkret siffra som de kan förklara om man vill. Var sjukt nervös innan men nu - Fågelkvitter och fanfarer!

  • Sally Cinnamon
    Mariana79 skrev 2016-04-25 11:21:20 följande:

    Kub utfört och vul.... Inget foster.. har tillbakavuxit... hinnsäck en hade ff vuxit, därav mina fortsatta symptom.. Fostret dog strax efter första vulet i v 7+3... tomhet, hopplöshet och tröstlöst....


    Näe! Fy faaan vad jobbigt! Såhär skulle det ju inte bli. Megakram!
  • Sally Cinnamon
    lallallalla skrev 2016-04-26 06:17:07 följande:

    Jag har fått en helt sanslös huvudvärk. Igår var det 8:e dan i rad. Vet inte vad jag ska ta mig till och vet inte hur jag ska klara av att jobba. Nån som har nåt tips som inte involverar alvedon? :(


    Usch! Järnbrist kan ha den effekten. Be om ett hb också. Jag fick ordentlig järnbrist förra grav. och det kändes precis som en bihåleinflammation, hade liksom ont i huvudet och hela ansiktet.
  • Sally Cinnamon
    Libra1 skrev 2016-04-27 13:49:41 följande:

    Idag ska vi få träffa en läkare och kolla upp blödningarna. Nervöst!!! Vecka 15 nu. Magen växer i alla fall och jag går upp i vikt.


    Lycka till!
  • Sally Cinnamon

    Jag KANSKE känner något litet pirr på kvällen när jag lägger mig, men har tyvärr moderkakan i framkant precis som förra graviditeten så det blir nog tydligare längre fram.

  • Sally Cinnamon

    Glömde mina seaband hemma idag, tänkte att det mest var placebo ändå men nej. Mår riktigt illa. Hu. Så jag rekommenderar dem härmed!

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016