• Sally Cinnamon

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Hej! Får jag vara med här? Här är en till halvvegetarian, 35 år och gravid med barn nummer två som borde komma i slutet av oktober.
    Är mkt nervös idag för jag hade missfall i september, just på den här ruvardagen, gulp! Det var dock efter ett ostimulerat FET så jag hoppas det är skillnad nu med alla hormoner jag får.

  • Sally Cinnamon

    Tack Libra och Jewel! Storebror kommer vara drygt tre när barnet förhoppningsvis kommer. So far so good idag i alla fall.
    Har ni berättat för nån om era grav? Jag har inte orkat det för jag vill inte behöva uppdatera när/om det går åt pipan. Fast har lust att säga det ibland ändå.

  • Sally Cinnamon

    Tack för välkomnandet! Ni verkar vara ett gott gäng :)
    Libra, jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle klara av det du gått igenom, så vidrigt. Beklagar!
    Mycket hellre då ett tidigt missfall, men det har gått bra idag, hurra!

  • Sally Cinnamon

    Ojojoj, ser mycket fram emot det där ultraljudet. Jag har min officiella testdag imorgon, sen ska jag ringa kliniken och se när de tycker jag ska ta det. Har gjort ivf utomlands så vill inte åka hela vägen dit bara för ul, får se om det går att gå till samma som gjorde stimuleringskollarna.

  • Sally Cinnamon

    Vi kommer nog att göra KUB. Gjorde det förra ggn också. Tror man får det gratis när man är över 35 . Man kan se Downs men också trisomi 18 och trisomi 13 som är allvarliga kromosomavvikelser. Tycker det är skönt att få titta till pyret då tillfälle bjuds.

  • Sally Cinnamon

    Man får en siffra typ 1:1000 eller så. Om risken är hög så kan man göra fostervattenprov för att få säkrare svar. Men jag kan inte var gränserna går. Hmm, kanske inte heller vill göra KUB nu när jag tänker efter.

  • Sally Cinnamon

    Ojojoj vad det är fart på tråden, kul! Välkomna nykomlingar!
    Nu har jag fått tid för UL den 14 mars. Gissar på snigelfart fram till dess. Vågar inte sluta med progestronet fast kliniken sa att jag skulle. Har ni slutat?

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016