Inlägg från: Anonym (Lilla A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilla A)

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Jag har BIM runt den 21-22... :)

    Är 29 år, pojkvännen 30 och jag har en son sedan tidigare som fyller 10 I år...

    Har väl inte direkt symptom.. känner mig varmare i kroppen, benen kliar och det känns trångt i byxorna samt vibrationer kring området vid livmodern. ..

    Tog iofs ut hormonspiral den 29/9.. jag tror att vi prickade äl men vi får väl se :/ ibland känns det som att det kan vara något och ibland inte... bara att vänta och se

  • Anonym (Lilla A)

    Jag har igår och idag känt mig svagt illamående i samma stil som när jag var gravid förut (typ en känsla av att vara "tom" samtidigt som hungrig och illamående samtidigt.. . tog med mig extra frukt till jobbet men ca 0,5-1 timme senare samma illamående igen... hungrig före lunchen och lika snabbt hungrig igen en halvtimme efteråt.. :/ känt lite lätt mensvärk under dagen men inget tecken på att den är på g samt att det känts trängre i byxorna neranför naveln.. har BIM runt fredag -lördag... håller tummarna

  • Anonym (Lilla A)
    Målarsasah skrev 2016-10-18 15:54:50 följande:

    Hur går de för er tjejer?

    Har fortfarande intensiv "mensverk" och ökade flytningar, 9 dagar kvar till bim dock. Förstår inte vad kroppen vill och vågar inte tro på att de är nått då man varit skengravid förut =/


    Börjar tro att mensen är påväg för min del. Haft småkänningar i livmoderhalstappen (tror jag att det är men svårt att lokalisera ) som jag brukar kunna få ibland men inget på pappret som pekar på att mensen håller på att starta ännu... inget illamående idag men känt nästan som rysningar i brösten (som att jag fryser fast bara i brösten).. har även drömt i två nätter (eller två drömmar samma natt) att jag har fått + när jag testat.. kändes som väldigt realistiska drömmar.... på fredag/lördag så har jag BIM hoppas verkligen inte att mensen sätter igång då jag ska bort i helgen
  • Anonym (Lilla A)
    Målarsasah skrev 2016-10-18 19:25:12 följande:

    Vi håller tummarna på att de absolut inte är mens då :)


    Jo det var det :( besviken är total
  • Anonym (Lilla A)
    Målarsasah skrev 2016-10-18 21:17:57 följande:

    Fy fan tråkigt! Jag lär gå samma öde till mötes (en stark känsla) men va stark. Lyckan kommer för oss också!


    Ja inget att deppa ihop för egentligen för så länge kroppen fungerar som den ska så kommer det att hända bebis kommer när det är meningen att den ska komma
  • Anonym (Lilla A)

    Min mens dök aldrig riktigt upp :/ kom lite rosa på pappret och ljusrött nån gång men inget mer.. men inget plus och jag känner mig totalt ogravid (testade på i fredags och igår)..... tror ni det kan vara så att jag inte hade någon äl eftersom att hormonerna inte fått ur kroppen till 100% ännu??

    Grattis till alla +!!

  • Anonym (Lilla A)

    Vad har ni för erfarenhet av RFSUs stickor? Jag testade kring bim i fredags och på måndag morgon och båda negativa.. borde jag testa med CB eller ska jag invänta nästa mens?

  • Anonym (Lilla A)
    elinos01 skrev 2016-10-26 17:12:29 följande:

    Testade med det i morse och fick negativt (digitala). BIM+3 och ÄL+ 15 typ. Fick positivt direkt med CB. Så jag hade testat ett CB.


    Tack :) ska absolut ta och testa med CB till helgen.. får jag negativt med CB så är det nog troligt att ÄL kan ha uteblivit pga hormonspiralen jag tog ur i september.

    Kände du några gravsyptom innan du plussade?
  • Anonym (Lilla A)
    elinos01 skrev 2016-10-26 18:02:37 följande:

    Växtvärk (inte som mensvärk), ömma bröst och ömma bröstvårtor mest :)


    Ahh.. mina bröst har iofs blivit lite ömmar men känner mig inte ett dugg gravid :/ men ska ta och testa iaf..
  • Anonym (Lilla A)
    elinos01 skrev 2016-10-26 17:12:29 följande:

    Testade med det i morse och fick negativt (digitala). BIM+3 och ÄL+ 15 typ. Fick positivt direkt med CB. Så jag hade testat ett CB.


    Jag passade på att köpa ett CB idag när jag var på stan med min mormor... tänkte testa imorgon med morgonurin men kunde inte riktigt hålla mig fick ett fint + som syns väldigt tydligt tom innan jag hade tagit upp stickan.. men det känns overkligt.. känns som att jag måste ha gjort fel!

    Kan CB ge felaktiga resultat?

  • Anonym (Lilla A)
    FrökenE1985 skrev 2016-10-27 21:10:06 följande:

    Klockrent plus! Grattis!


    Tack känns sååå overkligt.. tog RFSU:s gravtest er förut två st och de var båda negativa så jag blev ordentligt chockad!
  • Anonym (Lilla A)
    Målarsasah skrev 2016-10-27 21:12:31 följande:

    Men grattis!! Du är ju gravid! Ett plus är alltid ett plus och speciellt om de är sådär starkt! =D


    Tack!!!

    Jag känner mig inte direkt gravid! Är så chockad att jag skakar i hela kroppen
  • Anonym (Lilla A)
    elinos01 skrev 2016-10-28 11:02:58 följande:

    GRATTIS!! :D


    Tack!!!
  • Anonym (Lilla A)
    Mandiiisen skrev 2016-10-28 14:47:06 följande:

    Hej Allihopa! Jag har Bim troligtvis 30-31 så är några dagar kvar. Tog idag ett CB Testa tidigt (upp till 6 dagar innan bim och fick svagt streck. Tog även ett CB digital som sa inte gravid. Tror ni jag plussat men förtidigt för digitalt eller är det bara ett "låtsasstreck"??


    Brukar inte kontrollstrecket synas mer? Eller är det ett test med bara ett streck? Det syns uppenbarligen något så jag skulle tro att du behöver testa senare
  • Anonym (Lilla A)

    Vilka tester använder du? 


    obi skrev 2016-10-28 19:22:50 följande:

    Jag skulle ha fått min mens igår och testade neg. i onsdags.. Kommer ta ett test på söndag morgon då är det BIM+3! 

    Har haft molande värk som ibland känns mer som mensvärk ända sen den 12 okt då jag också fick nån rosa vätska på toapappret.. Aldrig känt såhär förut så därför är jag helt 100 på att det är något vilket känns läskigt OM det nu inte skulle vara något.. 

    Hur övertalar man sig själv att ha is i magen och inte ta ut för mycket i förskott ??




    Nej du skrev rätt man räknar + efter man haft sin BMI. Jag märkte att det var väldig skillnad på tester (jag testade med RFSU två gånger med morgonurin och fick neg, testade med CB igår och fick +) på och för den delen så är det inte säkert att det visar något för än BIM och framåt. lycka till! 

Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????