• Anonym (People are people)

    Tjej - om du var i en könsneutral dusch/omklädningsrum...

    Hade du tittat mycket och varit nyfiken på killarna då? (Ifall killarna skulle titta och du därför skulle skyla dig behöver vi inte diskutera här.)

  • Svar på tråden Tjej - om du var i en könsneutral dusch/omklädningsrum...
  • sagaceline

    Jag skulle aldrig i hela mitt liv gå in i ett könsneutralt omklädningrum, och om jag mot förmodan skulle göra det skulle jag absolut inte kolla. Penisar är inte snygga, sexiga eller något jag är nyfiken på så varför skulle jag försöka kolla? Ser finare saker i badhuset eller på stranden.

  • Queennr1

    Skulle aldrig frivilligt befinna mig i ett könsneutralt omklädningsrum. Men om jag så vore så skulle jag uppföra mig som jag gör i andra omklädningsrum, dvs respektera andras integritet och inte kika på deras privata delar. Har förövrigt inget som helst intresse av att glutta på främmande kön, herregud har man sett enhar man sett alla. Jag är 46, inte 14 liksom..

  • Dagens

    Har man hamnat i ett könsneutralt duschrum så är man nog tillräckligt upptagen med att skyla sig själv från blickar och skynda sig att bli klar och ta sig därifrån för att hinna med att ens komma på tanken att glo på andra. Dessutom har man väl respekt nog att låta bli, tycker jag. Att vara helt utlämnad i ett duschrum och bli synad av nån snuskig idiot låter som något taget ur en riktigt rälig rysare. 

  • Anonym (Fördomsfull)

    Alltså jag kanske är rätt fördomsfull men jag tror att ett sådant omklädningsrum skulle bestå av 1. Sliskiga halvfeta gubbar som är där enbart för att kolla/visa upp sig själva. 2. Pappor till flickor som känner sig mer bekväm med det neutrala när barnen är närvarande.


    Ja utöver ev kvinnor då.


    Och då blir min slutsats att nej, jag skulle inte kolla.


    Gubbarna tilltalar inte mig, snarare tvärtom. Jag vill inte se..


    Papporna. Är där som pappor, inte som sexobjekt. Dessutom förmodligen upptagna etc. Så därmed helt ointressant.

  • Anonym (C)
    Könsneutralt - är inte det ett omklädningsrum för de som är osäkra på sitt kön? 
    Där har jag inte att göra. Jag är helt övertygad om att jag hör hemma på damernas eller möjligen i ett mixat omklädningsrum.
  • Anonym (ööööh?)
    Anonym (C) skrev 2016-12-06 21:27:52 följande:
    Könsneutralt - är inte det ett omklädningsrum för de som är osäkra på sitt kön? 
    Där har jag inte att göra. Jag är helt övertygad om att jag hör hemma på damernas eller möjligen i ett mixat omklädningsrum.
    Könsneutralt betyder att det är för alla oavsett könsidentitet. Dvs oavsett om du räknar dig som man, kvinna, transperson mm.
  • elyse

    Nej. Jag skulle inte titta. Däremot skulle jag fördomsfullt tänka att flera män var där för att ragga. Och jag skulle hoppas att det fanns personal i omklädningsrummet.

  • Fru Ve
    Anonym (uff) skrev 2016-12-06 17:44:22 följande:

    Jobbar inom vården och har sett otaliga nakna män i varierande åldrar i alla möjliga och omöjliga situationer. Hör dessutom till de kvinnor som bastar i gemensam bastu (naken med handduk). Det är inte ett dugg spännande eller upphetsande att se det motsatta könet avklätt om man inte är attraherad av den personen sen tidigare. En naken kropp är bara en naken kropp, oavsett hur välbyggd och spänstig den är.
    Och nej. Jag har aldrig blivit attraherad av en naken man som jag inte funnit tilldragande i påklätt tillstånd först.


    Håller med.... är också "yrkesskadad" och helt ointresserad av att titta på nakna kroppar. Bara i sammanhang där man är attraherad sedan tidigare av den personen.
  • EnAnonumius
    Anonym (M) skrev 2016-12-06 18:47:46 följande:
    Med all respekt Karin. Men vi är många män som använder handduk även när ej kvinnliga städare är där. Samtidigt är det många män som gillar att vara nakna överdrivet länge i omklädningsrum även när inga städare i närheten. Ofta äldre herrar som står och snackar nakna och inte har bråttom någonstans har jag märkt. Jag har sett dessa båda omklädningsrumstyper precis lika frekvent under mina 20 år på gym. Vissa män gillar nakenhet för att de eftersvettas eller vad nu anledningen är, andra vill minimera den. Tror inte att det i 99% av fallen hade med dig att göra. Personligen är jag mest förundrad över att män ska behöva acceptera kvinnliga städare i sina omklädningsrum.
    På Valhallabadet, i Göteborg, så har jag sett skyltar, utanför kvinnornas omklädningsrum; "Kan förekomma manliga städare" .

    Och även på männens så har man sett skyltar utan för männens omklädningsrum; "Kan förekomma kvinnliga städare" .

    Kanske det är annorlunda där du bor?


  • monkees

    Skulle ALDRIG besöka ett könsneutralt omkl.rum för det första och för det andra så finns det absolut INGET intressant med en snopp. Det kanske man tycker när man är sex år?

Svar på tråden Tjej - om du var i en könsneutral dusch/omklädningsrum...