Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    felix le chat skrev 2017-03-24 14:20:44 följande:

    Ni kan ju gissa vilket riksdagsparti som haft följande mening i sitt partiprogram;

    ?Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement.?


    Centerpartiet
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-03-25 09:21:21 följande:

    Ännu en mätning som bekräftar det moderata stödet för AKB:s besked om samtal med SD:

    https://twitter.com/StatistiskO/status/844613179833495552

    148 kommunala M-toppar har svarat på frågor.

    66% tycker att beslutet är rätt.

    Bara 21% är emot.

    Detta ligger i linje med vad vanliga M-sympatisörer uttryckt tidigare.

    Och detta är alltså samma undersökning som media använde för att göra en stor sak av att sju (7!) av dessa 148 ville att AKB skulle avgå.

    Media lixom: "Krav på AKB:s avgång kommer nu från hela landet ..."


    Intressant att bara 2 procent av moderattopparna anser att det öppnare förhållningssättet mot SD betyder något konkret för den egna kommunen medan 27 procent anser att en samverkan mellan moderater och socialdemokrater är tänkbar.. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-03-25 09:32:59 följande:

    På två månader har M förlorat nästan var fjärde sympatisör i Stockholms län.

    Det måste vara något av ett bottenrekord.

    Nåja, otrohet brukar inte uppskattas och så är det också med Annas hångel med Jimmie.

    tinyurl.com/mqlltf9


    Ja jisses vilket tokras för moderaterna. Moderaterna tappar nu platsen som största parti i Stockholm en position som de har haft i 11 år sedan 2006. Intressant att även SD tappar. Moderaternas flört har inte varit positiv för dem heller.

    AKBs dagar är nog tyvärr snart räknade men frågan är om det räcker med ett partiledarbyte. Förmodligen måste partiet också byta fot i sin syn på SD för att det ska gå vägen.

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-03-25 10:24:18 följande:
    Jag tolkar det som att det är mer än 27 procent, åtminstone bör man lägga till dem som anser att det är möjligt i såväl riks- som kommunpolitik. Då blir det 38 procent. Lägger man även till de som verkar anse att det bara är möjligt inom kommunpolitiken så blir det 49 procent.

    Ja du har rätt. Fantastiskt att toppmoderater utrycker något sådant!


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-03-25 10:39:20 följande:
    Att 27% av moderaterna välkomnar S som stödparti åt ett moderatlett styre är ju bara som det är. Självklart får S ställa upp på Alliansens politik. Om de vill.

    Frågan handlade inte om att vara stödparti (det som M anser att sverigedemokraterna kan vara åt moderaterna) utan handlade om toppmoderaternas inställning till att moderaterna skulle samverka med socialdemokraterna.


     


    Det är fantastiskt att nästan 50% av toppmoderaterna kan tänka sig att samverka med socialdemokraterna i kommunpolitiken. Det verkar som att proppen har gått ut nu. Detta förklaras säkert med att moderaterna befinner sig i fritt fall i opinionen och att man drar i varje halmstrå för att även i framtiden få vara med och bestämma. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-03-25 14:47:57 följande:
    Du gick alltså rätt i fällan.

    Du TOLKAR ordet "samverkan" som du önskar att det skall vara.

    I själva verket finns inte "samverkan" definierat någostans i undersökningen så du har inte den blekaste aning om vad det är dessa 27% kommunala moderater har sagt "ja" till.

    Men du HOPPAS att det innebär något som S skulle vinna något på.

    När det i själva verket lika gärna kan vara så att moderaterna ifråga ser framför sig att S stödjer ett M-lett styre.

    Så kan det gå.
    Fånigt försök av dig..

    Synonymer till samverkan är samarbete och allians. Ordet samverkan är något annat än passivt stödröstande och detta vet de flesta som klarat sig igenom grundskolan.
  • KillBill
    nihka skrev 2017-03-25 16:22:05 följande:
    Om din tolkning är rätt, är det inte märkligt att det inte är 100% som välkomnar att andra stödjer deras politik? Och tycker då 73% att "usch, rösta inte på våra förslag"?

    Ja, du hör ju själv hur det låter
    Precis! Flash påstående att moderata toppolitiker inte skulle känna till betydelsen av ordet samverkan bygger inte på någon logik.
  • KillBill

    Resultat från nya omfattande dna-studier: Människosläktet är genetiskt extremt homogent trots alla skillnader i utseende.

    Ny teknologi som gjort det möjligt att avläsa den mänskliga dna-texten snabbt och billigt har inte hittat några "rasspecifika" gener. De allra flesta genetiska varianter, utom de väldigt ovanliga, förekommer över hela världen. En människa av afrikansk härkomst kan genetiskt stå närmare en person från Sydeuropa eller Mellanöstern än en person från en annan del av Afrika. Argumenten för att utmönstra begreppet ras för människans vidkommande är överväldigande, skriver Ulf Pettersson, professor i medicinsk genetik vid Uppsala universitet.

    www.dn.se/debatt/ny-dna-teknik-visar-att-det-inte-finns-raser/

  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-03-26 08:33:09 följande:
    Du har ingen aning om vad de avser med "samverka" när de svarar. Eftersom det inte definieras i frågeställningen.

    Jag skriver att det handlar om S som ett stödparti till en M-ledd koalition och du går i fällan och protesterar mot detta. 

    Du HOPPAS nämligen att det är något som gynnar sossarna. Utan att ha tillstymmelse till argumentation till varför det skulle vara så annat än: "man vet väl vad "samverka" betyder".

    I själva verket ligger det förstås närmare till hands att M-topparna avser ett Alliansstyre som samtalar med S om enskilda frågor. Något man i praktiken redan gör idag i "nio frågor av tio". Tar gemensamma beslutt över blockgränserna, alltså.

    Stödet för AKB:s linje är kompakt inom M.


    Jag tycker det verkar som att du är så chockad över resultatet i undersökningen att du ifrågasätter om moderattopparna verkligen har förstått vad de har svarat på.

    Självklart vet moderattopparna vad ordet samverka betyder och det är ett ord som inte behöver förtydligas.

    Slår du upp ordet samverkan så ser du att ordet är synonymt med samarbete, allians, interaktion. Gemensamt för ett samarbete, en allians eller en interaktion är att detta sker för att parterna tillsammans vill uppnå fördelar.

    Att tro att socialdemokraterna skulle samverka med moderaterna utan att denna samverkan gynnade socialdemokraterna är både naivt och befängt.

    .
  • KillBill

    Anna Kinberg Batra går från klarhet till klarhet


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten