Inlägg från: Flash Gordon |Visa alla inlägg
  • Flash Gordon

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Padirac skrev 2019-05-12 09:01:42 följande:
    Ahh. Holmgrens tankar om vad han skulle kunna göra som statsminister för att rädda mänskligheten undsn klimatets kollaps och så den evigt kontroversiell tännsjö.

    Är detta något Pär driver som politik? Diktatur, på riktigt?

    Kapade eller inte, har MP islamism i sitt program?
    Att MP accepterar en topplacering för en person som uttryckt sig positivt om en världsdiktatur visar att de de inte är ett parti som andra.

    Att de är "kapade eller inte" är ingen fråga att ta lätt på. MP har blivit en del av den globala islamistiska rörelsens ambitioner. Delar av MP driver islamistiska frågor. Särskilt på lokal nivå. 

    MP är inte ett parti som andra.

    M borde skämmas som ger dem legitmitet.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-13 06:56:13 följande:
    Kapade? I en annan tråd hävdar du att det inte finns några som helst kopplingar mellan Lars Adaktussons kompisar i organisationen My truth och bosättarrörelsen trots att grundaren av My truth har kopplingar till bosättarrörelsen och har gjort uttalanden i frågor som rör bosättarna när han representerat My truth.

    Är det bara ok när du gör det?
    Nu ljuger du igen.

    Rent krasst har jag sagt att My Truth inte är en bosättarrörelse.

    Allt annat som står i inlägget ovan är dina påhitt.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-18 11:59:49 följande:
    Nja, tappat sugen vet jag inte. Jag blev bara förvånad över att Flash läste ETC som av många betraktas som en vänsterblaska. Själv har jag i huvudsak refererat till den kristna biståndsorganisationen Diakonia.

    Lars Adaktussons kompis, Avihai Shorshan, tillika grundaren av My Truth, har varit bosatt på okuperat område (områden där bosättare betraktas som illegala).
    Avihai Shorshan har band till bosättarrörelsen och han har förespråkat kollektiv bestraffning och tvångsförflyttning av palestinier. De flesta förstår nog det olämpliga med att bjuda in den typen av personer till våra parlament.
    Nä, KB. 

    Allt började med att du i tråden om förtroendet för regeringen hittade en ledarartikel om Adaktusson och My truth i Aftonbladet och hänvisade till denna som om den vore sanning. Artikeln i sin tur hänvisade till ETC.

    Sedan ägnade du åtskilliga inlägg åt att försöka koppla My Truth till bosätterrörelsen. Du till och med hävisade till den person som intervjuades i ETC.

    .
    Så du har inte "i huvudsak" hänvisat till Diakonia när det gäller My Truth men när ETC-spåret sket sig så gäller det för dig att justera historien.

    .
    Förstår du hur meninglöst det blir att diskutera med dig när du inte håller dig till en historia genom hela resonmenaget? Det enda som återstår blir att peka ut era grövsta påhitt och felaktigheter i den kampanj ni driver mot KD.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-19 11:30:52 följande:

    Jag har i mitt första inlägg och möjligtvis i något till hänvisat till en uppgift i ETC medan jag har hänvisat till Diakonia i 6  eller 7 inlägg. Vart vill du komma? Propagerar du för att 6 av 8 inte ska betraktas som i huvudsak?


    Det är mycket liten skillnad mellan kritiken i ETC och kritiken från Diakonia. Kritiken från den kristna biståndsorganisationen Diakonia går ut på att den israeliska organisationen My Truth har skapats av den israeliska medborgaren Avihai Shorshan som har band till bosättarrörelsen. Avihai Shorshan har förespråkat kollektiv bestraffning och tvångsförflyttning av palestinier.


    Det var ETC/AB som du startade med. Sedan höll det inte och du skiftade fokus till Diakonia dom, by the way, inte alls säger samma sak som ETC/AB.

    Än slank han hiiiit ...

    Än slank han diiiit ...

    Och än slank han in på Sveavägen 68!
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-19 15:24:02 följande:

    Kan du förklara den avgörande skillnaden om kritiken kommer från tidningen ETC eller om kritiken kommer från den kristna biståndsorganisationen Diakonia? I grunden går både kritiken från tidningen ETC och Diakonia ut på att Kristdemokraten Lars Adaktusson bjudit in personer till riksdagen som har band till bosättarrörelsen och som har förespråkat kollektiv bestraffning och tvångsförflyttning av palestinier.


    Det grundläggande, som du nog egentligen vet (eller så kanske inte), är att Diakonia inte försöker få My Truth till att vara en bosättar-rörelse.

    MyTruth ger röst år soldater ur IDF. De ger sina vittnesmål coh samamndrabbnignar mellan Israel och palestinier. MT håller seminarier där man till exempel lyfter fram hur palestinierna använder kvinnor och barn som mänskliga sköldar.

    Om det talade de i Riksdagen.

    Sedan kan du förstås tycka illa om det.
  • Flash Gordon
    Spatte skrev 2019-05-19 15:36:53 följande:
    Ingenting som kommer från ETC är värt att tas på minsta allvar. Vad gäller Diakonia så vet jag inte, aldrig läst den.

    Dina 3-leds-guilt-by-association blir mer och mer tramsiga. Vidare bör man kunna samatala även med meningsmotståndare utan att bli misstänkliggjord.
    Självklart inte. Bara en dåre skulle hänvisa til ETC som någon slags sanning.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-20 14:37:01 följande:

    Ja det var kanske en överdrift att kalla hela organisationen för en bosättarrörelse 


    Vilket var vad hela drevet mot Adaktusson och KD gick ut på.

    Men det är väl bra i det lilla att du nu tycker att "det kanske var en överdrift".

    Vill man klaga på KD så hade det varit korrekt att påpeka att en person som är bosättare talar i Riskdagen - om än han talar om ett helt annat ämne. Det kan man tycka är rätt eller fel. 

    Backlash blir det när man påstår helt mycket galnare saker för att försöka smutkasta.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-20 16:31:56 följande:

    Jag det är tydligt att du vill får det till det men det stämmer inte.   


    Säg det till din frände Anders Lindberg som var den som till stor del styrde drevet via sin ledarsida på AB:
    https://twitter.com/anderslindberg/status/1125880617256869889

    "Vi kritiserar att KD bjuder in bosättarrörelsen till riksdagen ..."

Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten