Inlägg från: Misscaswell |Visa alla inlägg
  • Misscaswell

    Bf augusti 2017

    Erla skrev 2017-07-28 08:42:57 följande:
    Sådär har jag också haft hela denna veckan. Bebisen är mycket mer aktiv än vanligt och jag får lätt sammandragningar, med värk och illamående. Hoppas något är på g :)
    Vi får hålla varandra uppdaterade :)
  • Misscaswell
    isaswe skrev 2017-07-28 12:09:06 följande:

    Åh, då har vi BF samma dag; 3/8 :)

    Har precis som ni andra noll aptit. Illamående och spytt har jag dock gjort hela graviditeten så för mig är just det inget nytt.

    Hade dock extrema förvärkar för någon dag sedan och i dag har slemproppen börjat lossna. Det var första tecknet med dottern också och samma dag drog värkarna i gång. Så nu håller jag tummar och tår här :)


    Alltså slemproppen är svår tycker jag. Har den börjat lossna eller var det bara extra slemmiga flytningar? Oklart. Men molvärk trots att jag sitter ner borde väl betyda något?

    Åh, jag som lovade mig själv att jag skulle vara mer avspänd den här gången! Men vill verkligen inte gå över så mycket som sist... fast å andra sidan har jag inte bf förrän 16/8 så jag borde väl bara sitta still i båten :)
  • Misscaswell
    isaswe skrev 2017-07-28 12:57:05 följande:
    Tycker också det är svårare denna gång. Med dottern kom hela slemproppen på en gång, lite blodig (ursäkta äcklig info :)), så då var det liksom ingen tvekan.

    Hittills i dag har det bara varit blodiga bitar, tror jag i alla fall.

    Gick du över mycket sist?

    Dottern föddes två dagar innan BF så jag hoppas på liknande även denna gång men är ganska inställd på att även gå över BF :)
    Gick över 2 veckor. Kvällen innan planerad igångsättning startade det av sig själv. Då hade jag haft lossnande slempropp (med lite blod) och kraftiga förvärkar i typ 3 dygn. Så himla långsamt! Jag räknar väl egentligen med att gå över lite nu med, men 2 veckor var så himla MYCKET.
  • Misscaswell
    Erla skrev 2017-07-28 15:33:54 följande:

    Vad himla spännande att läsa om era upplevelser! För mig är detta första barnet, så har absolut inget att gå på :P min mor har en känsla av att jag kommer föda för tidigt, men det fanns inget att basera den känslan på.

    Har ingen koll på slempropp eller något, men har märkt av att bebisen ändrat aktivitetfrekvens till mycket oftare än tidigare. Jag har också fått starkare molvärk denna veckan trots att jag sitter ner och tar det lugnt. Verkar som att det i sig inte behöver innebära att något är på gång, men förändringar borde väl tyda på något?? Är inte beräknad förrän 19/8 så jag får säkert gott vänta ett tag till :P


    Vad skönt med nån mer som troligen har ett par veckor kvar - jag kanske inte blir ensam här i alla fall :) Jag ska till mvc nästa vecka och då ska jag försöka få henne att kolla om det har hänt något med tappen eller så. Jag veeet ju att hon inte kommer att kunna säga något om när jag ska föda men det skulle bara vara skönt att veta om all den här molvärken har haft någon effekt.
  • Misscaswell
    isaswe skrev 2017-07-28 18:05:45 följande:

    Jag hoppas verkligen att barn två kommer liknande som första; dottern kom två dagar innan BF. Hon hade dock bråttom ut och jag blev inlagd i v 30 eftersom att förlossningen startade redan då.

    Den här ungen verkar mer seg och ligger både högre upp och är fortfarande ganska så rörlig.

    Ni som får kollat om ni är mogna; frågar er BM er eller tvärtom? Här är de extremt omotiverade till fler undersökningar än nödvändigt. De senaste två gångerna har de inte ens tagit blod (i fingret då). Inte för att jag har haft behov av det de andra gångerna. Det kanske beror på att det är semestertider? Dottern är också född i augusti -15 så har ingen koll på hur det är övrig tid på året i slutet av graviditeten :)


    Förra gången var jag också höggravid under sommaren och gick på samma mvc, och då blev jag inte gyn-undersökt alls före förlossningen. Bad om hinnsvepning när jag var typ en vecka över bf men fick inte. Den här gången har jag en annan bm dock, så hoppas hon är mer medgörlig.
  • Misscaswell
    isaswe skrev 2017-07-29 06:26:38 följande:
    Det gick undan här och vi fick en till liten flicka nu på morgonen :) Hon hade bråttom ut. Första riktiga värken vid 00.30 och fem timmar senare var hon ute. Är helt utmattad nu.

    Är glad att jag inte behövt oroa mig för att bli ivägskickad med tanke på att det är semestertider. Mannen och dottern blev tom erbjudna eget rum.
    Åh grattis! Så roligt! Skönt att det verkar ha gått bra och att familjen får vara med dig :)
  • Misscaswell

    Alltså de här jäkla ljumsk-huggen. En snabb googling tyder på att det är bebis som borrar sig nedåt och trycker på nerver. Kortvarigt men intensivt. Nyss gjorde det så vansinnigt ont att jag skrek och satte mig rakt ned på golvet. Tur att jag var hemma. Den himla bebisen kunde ju ta och komma ut istället när det nu är så trångt där inne...?!

  • Misscaswell
    isaswe skrev 2017-07-29 11:37:03 följande:

    Tack för alla gratulationer! Vi mår alla bra, men är trött som skam nu haha.


    Jag kan trösta dig med att jag också hade typ värk i ljumskarna nu dagarna innan förlossningen drog igång. Och då har ungen legat väldigt högt upp, alltså man hade lätt kunnat vända på henne. Så det stämmer nog ganska väl att det borrar sig nedåt och gör bebisen gör sig startklar :)

    Jag håller tummarna för er alla här! :)
    Får ni vara kvar och vila, eller ska ni hem?

    Mm, man kan ju hoppas :)
  • Misscaswell

    Välkomna hit! The more the merrier :)

    Vi ska våga oss på en shoppingutflykt till ett köpcentrum idag och köpa det sista till bebisen samt nån present till stora som fyller 2 i september. Sambon är skeptisk och tror att jag ska föda vilken sekund som helst eftersom jag har så mycket sammandragningar, men jag tror det kan dröja nån vecka till minst. Blir ändå tokig av att bara vara hemma!

  • Misscaswell
    Vet hur det känns skrev 2017-07-30 07:54:38 följande:

    Välkommnq in hit :) idag har jag bf men ingen bebis i sikte.. mina andra två kom bf+3 och bf+4 så det är ialf nära nu.. slemproppen gick för några dagar sen.. har haft onda sammandragningar i några kvällar men sen lägger det av.. längtar efter bebis!!! Fast är sjukt nervös för smärtan..

    Ska bli så skönt när detta är över och man har sin bebis på utsidan.


    Spännande! Exakt sådär var det för mig de sista typ 3 dygnen innan det drog igång sist :) Snart!!
Svar på tråden Bf augusti 2017