Inlägg från: telly |Visa alla inlägg
  • telly

    Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)

    Iowhannah skrev 2017-07-13 22:55:39 följande:

    Löjligt är det inte. Emellanåt är jag nästan säker på att det inte finns nåt liv i min mage, just för att jag knappt har några symptom. Detta gör mig lite extra nervös inför första ultraljudet, men samtidigt är jag glad över att jag än så länge har en såpass lätt graviditet :)


    Mm, samma här.
    BF feb 2018
  • telly

    Fler som har mysko smaklökar? Vissa saker smakar helt skumt. Tyvärr är mat inte så gott just nu. Men drack Coca Cola nyss och det smakade... weird... Vill ha tillbaka smaken så jag får njuta av en god middag, mat som jag annars älskar att lägga lite extra på. Har en påse bullar i kylen och vill gärna äta innan de blir dåliga men jag är inte sugen.


    BF feb 2018
  • telly
    Babyplan2018 skrev 2017-07-15 13:45:34 följande:

    Var inne på gynakuten idag men de tog bara urinprov (som var normalt). De hade inte resurser för ultraljud då jag inte blödde tillräckligt mycket eller hade tillräckligt ont. Så fick snällt åka hem utan besked. Ush att inte veta!!! :(


    Jag har läst på 1177 att om du inte blöder OCH har ont, eller blöder kraftigt, så är det inte risk för missfall. Jag förstår att du är orolig men tänk att risken inte är så stor så länge du inte blöder enligt ovan.
    BF feb 2018
  • telly
    Iowhannah skrev 2017-07-15 13:33:23 följande:

    Usch. Nu sällar jag mig till dem med bruna flytningar och oro. Upptäckte det när jag gick på toa innan jag åkte till jobbet. Jag har inte känt nåt speciellt, bara att jag hade lite ont i ryggen när jag vaknade men det kan bero på träningsvärk eller att jag sov konstigt.

    Jag känner mig jättenojig! Jag vet att bruna flytningar kan komma och att man (oftast) inte behöver oroa sig om blodet inte är färskt, men det är svårt att låta bli :/

    Jag behöver lite pepp känner jag :(


    Jag fick så för två veckor sen men inget sen dess. Bara ljusbruna flytningar en lördag i v 8. Jag försöker tänka positivt.
    BF feb 2018
  • telly

    Dilemma. Ska gå ut med vänner på möhippa och planen är bland annat bumper ball. När jag läser info så avråder dom gravida från att delta. Vad sjutton ska jag skylla på? Det i kombination med att avstå alkohol kommer skrika GRAVID för dom som har det minsta koll. Jag vill inte avstå hela möhippan och ska jag skylla på typ stel nacke behöver jag låtsas hela dagen. Suck. Skulle ni våga delta på bumper ball? Det kanske inte är så farligt såhär i första trimestern?


    BF feb 2018
  • telly
    Iowhannah skrev 2017-07-17 16:47:38 följande:

    Jag antar att jag får lämna tråden nu. Det fanns inget foster och läkaren mätte hinnsäcken till v 6, definitivt inte v 11. Jag har fått med mig tabletter för att driva ut det som är kvar, så morgondagen lär spenderas i horisontalläge.

    Usch. Känner mig så jävla ledsen och nedslagen :(


    Åh. Jag beklagar! Jag är så himla rädd för att råka ut för samma sak så nu är jag tårögd och ledsen för din skull. Hoppas det tar sig fort igen om ni vill försöka!
    BF feb 2018
  • telly
    inalife skrev 2017-07-17 17:53:44 följande:

    Jag fölorarade mitt med :( det har slutat växa för 2 dgr sedan och man såg bara fostret men ej hjärtljud


    Beklagar ????
    BF feb 2018
  • telly

    Och så börjar det igen... bruna flytningar. Vi hade kanske tänkt berätta för familjen idag men jag vet inte om jag är så sugen på det. Känner jag efter är det nog som en mensvärk också... 9+4 idag


    BF feb 2018
  • telly
    telly skrev 2017-07-19 08:22:22 följande:

    Och så börjar det igen... bruna flytningar. Vi hade kanske tänkt berätta för familjen idag men jag vet inte om jag är så sugen på det. Känner jag efter är det nog som en mensvärk också... 9+4 idag


    Ökat, mer mensvärk.... det är vid smärta man ska söka vård väl, inte vid molande värk?
    BF feb 2018
  • telly
    Smka skrev 2017-07-19 12:48:44 följande:

    Fy för blödningar. Jag tycker du ska ringa eftersom du är orolig. Hos oss kan man ringa gyn mottagningen och få en ganska så snabb tid om det liksom inte är urakuta symtom såklart. Har inte så stor koll på exakt när man ska söka bara att molvärk och bruna flytningar oftast inte är något "farligt". Men som sagt bättre kolla en gång för mycket, man ska inte behöva gå runt med hut mycket oro som helst!


    Jag blöder inte än. Är på semester och vill inte söka vård om det inte blir akut...
    BF feb 2018
Svar på tråden Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)