Inlägg från: Snultan |Visa alla inlägg
  • Snultan

    Vi med BIM September 2017

    Victoria K skrev 2017-09-02 14:51:34 följande:

    Jaa! :) Har inte riktigt bestämt mig än, det kliar i fingrarna och jag skulle vilja testa imorgon men vet inte...mensen kan fortfarande komma på måndag, då har det 15 dagar sen ÄL. Hade tänkt o vänta till nästa helg om det inte kommer imorgon. För jag vill inte testa på morgonen under jobbveckan, vill inte gå till jobbet deppig o ledsen om det blir negativt.

    Min man tror att jag är gravid för han tycker att mina bröst har blivit större så långt tid innan mens, de började bli större förra veckan, typ förra onsdagen. Och så säger han att jag har humörsvängningar och har vart en liten suris de senaste dagarna...haha!


    De är så svårt att vänta samtidigt som man inte vill bli besviken ja.. vänta in i det sista är ju de ansolut bästa. Men svårt de där med å vänta haha.

    Jaså, va kul :) man tycker ju de borde va någe om en annan petson märker förändringar med en.

    Jag har oxå vart ordentligt suris denna månaden något som min sambo oxå märkt haha. Nu är jag extremt känslig känner jag. Går från lyckorys till gråt fram o tillbaka hehe.
    Matheus 131002!
  • Snultan

    Att kolla på SOS djur när man är gravid = inte så bra haha. Superkänslig nu! Jag är väldigt känslig i vanliga fall å får alltid tårar av program med djur eller små barn eller typ sofias änglar (eller orange is the New black efter Poussey dog!). Men nu är jag extra blödig hehe.

    Nu kommer strax sonen och sambon hem (de har sovit hos en kompis). Ser såå fram emot att berätta för sambon!

    Har som "mensvärk" nu. Kan inte minnas att det kändes såhär mkt förra graviditeten i början? Men visserligen var jag sjuk när jag plussade så de kanske körde över symtomen lite.


    Matheus 131002!
  • Snultan
    Victoria K skrev 2017-09-02 15:14:45 följande:

    Ja, väntan är jobbig. Ovissheten är jobbig. Usch! Hur många dagar efter ÄL testade du?

    Oh va kul, vilken rolig överraskning för din sambo! :)


    Det var ÄL+20

    Ja hehe men vet inte om de blev så mkt överraskning hehe.. när han kom hem så frågade han hur de gick där nere, om jag hade testat mig etc :P men försökte avvärjs honom så fick han ett litet paket med stickan, hehe :)
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Flansen skrev 2017-09-02 17:56:35 följande:

    Grattis till alla som pussat återigen! :D Vilka av er som pussat har upplevt ökade flytningar?


    Jag har haft det, typ en vecka efter ÄL extremt mkt

    Sedan lugnade det ner sig lite.
    Matheus 131002!
  • Snultan
    luciabarn skrev 2017-09-03 11:02:49 följande:

    Hur brukade dina flytningar vara innan mens annars? Tänker om det skiljer sig på annat vis än att de ökat? :)


    Nä inte direkt så mkt flytningar efter ÄL utan mer runt ÄL. Så de va nåt annorlunda. Däremot har jag nog alltid vart extra blöt precis när mensen kommer igång. Men detta va ju som sagt 1 vecka efter ÄL och en vecka innan bim om man nu säger så :)
    Matheus 131002!
  • Snultan
    eriwag skrev 2017-09-03 11:20:07 följande:

    Grattis snultan!!! Min gamla klasskompis :) jag och min man försöker oxå! Bim på torsdag, testade mig idag och det var negativt :(


    Haha kul :) tack! Vad tråkigt men hoppas det var för tidigt att testa bara :/
    Matheus 131002!
  • Snultan

    Hur hade ni gjort om er kompis gifte sig 1-2 veckor efter ert bf och ville att ni skulle vara brudtärna?

    Jag vill väldigt gärna ställa upp men det finns en del grejer jag funderar på. Kommer min klänning att passa? Kommer jag känna mig tjock och ful? Kommer jag ha ont/må dåligt? Hur kommer bebis må? Min kompis bor 2,5 timme bort med bil.


    Matheus 131002!
  • Snultan
    hannaa2017 skrev 2017-09-03 19:17:23 följande:

    Spontant känner jag att det hade varit lite tidigt efter förlossning för min del. Men alla är ju olika. Du kanske går över tiden också. Då får du ännu mindre tid mellan förlossning och festen. Bröllop är ju ofta en hel dag som går åt, inte bara fest men förberedelse med hår och smink. Och för din del även resan dit och tillbaka. Men ska inte vara den som är den. Jag har aldrig fött. Och jag vet inte hur man mår efteråt med hormoner, smärta och amning och allt sånt. :)


    Jag föder dock med planerat snitt vilket ju underlättar på så vis att jag vet när det händer. Sonen var beräknad 6 okt och det blev planerat snitt 2 oktober så blev ju några dagar tidigare. Denna är nu bf 9 maj och kompisen gifter sig 19 maj. Förra gången återhämtade jag mig fort men man vet ju inte hur det blir denna gång. Jag tänker att jag får berätta för henne å göra allt jag kan för att allt ska funka och så får hon bestämma vad hon tycker oxå.. svår sits iaf
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Blixt3 skrev 2017-09-04 07:22:12 följande:

    Jag plussade nu precis! Är så glad att vi ska få ett syskon till vår Son <3


    GRATTIS :)
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Victoria K skrev 2017-09-04 12:29:16 följande:

    Tänkte uppdatera er (ifall det är någon som undrar)

    Jag fick min mens inatt :( Vaknade av kraftig mensvärk och kände på trosan att det var blött, så gick på toa i hopp om det bara var flytningar...men nej, det var mensen. Blev sååå ledsen, började gråta och grät i någon timme, kunde inte somna om på jättelänge. Som tur var hade jag min man bredvid som kunde ge mig en tröstande kram 

    Är så nere och deppig just nu. Känns som att jag aldrig kommer bli gravid.

    Jag måste verkligen ha varit skengravid denna månad, med tanke på mina symptom och det faktum att de började så tidigt innan mensen. Usch, vill inte uppleva det igen.

    Nu vill jag bara att dagarna ska gå fort så att vi kan försöka igen. Nu ska jag sluta med Bisolvon och allt sånt som säger kan hjälpa en att bli gravid, jag orkar inte hålla på...

    Förlåt för deppigt inlägg, men var bara tvungen att skriva av mig. 


    Vad tråkigt att höra! Vet precis hur det känns och det känns sugigt! Ta en liten paus från allt, spara på krafterna och kom igen om någon vecka! Önskar er all lycka till! <3
    Matheus 131002! Gravid med andra barnet - BF Maj 2018! ?
Svar på tråden Vi med BIM September 2017