Inlägg från: Snultan |Visa alla inlägg
  • Snultan

    Vi med BIM September 2017

    Jokri85 skrev 2017-08-29 08:54:51 följande:

    Vad innebär cd?

    Om jag följer när jag hade p piller mensen (vilket såklart inte är som vanliga mensen) så skulle jag haft mens i söndags eller igår. Men det har inte kommit någon mens än. 

    Eftersom det är första månaden efter mensen så vet jag ju ej när min riktiga mens ska komma. Den har tidigare varit oregelbunden. Men jag hade ju ÄL den 17 augusti. Hur länge kan man vänta innan man vet att så här sent kan en mens ej komma. nu är jag gravid?!

    Hur lång kan en max cykel vara tänker jag?

    När hade du din ÄL?


    Cd betyder cykeldag. En cykel börjar ju mensens första dag och slutar dagen innan nästa mens. Det är ju högst individuellt hur lång den är och också hur långt det är mellan ÄL och mens. Och speciellt nu då det är din första riktiga mens efter pillerstopp, verkar ju som att det kan ta ett tag innan mensen kommer igång, om den ens gör det. En "normal" luthealfas (tid mellan ÄL och mens är 14 dagar). Jag tycker du kan utgå från detta och vänta till åtminstone torsdag, då har det gått 2 veckor sen din ÄL och mensen borde rimligtvis vara på väg. Och har den inte kommit på torsdag tycker jag du kan ta ett test på fredag morgon, eller vänta tills typ måndag om du hellre vill det.

    Som sagt, du kan ju bli gravid direkt och inte ens få tillbaka mensen efter pillerstopp, eller så tar det lite längre tid. Just efter pillerstopp kan ju kroppen vara lite "konstig" av alla hormoner beroende på hur känslig man är.

    Jag hade ÄL 14 Augusti 'ish. Så de har ju gått 2 veckor + 1 dag sedan dess. Mina tidigare luthealfaser när jag testat för ÄL har varit 10, 14 och 18. Så väldigt olika med andra ord när jag har så pass oregelbunden.

    Å en cykel kan vara hur lång som helst i princip..
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-29 10:10:34 följande:

    ... och där kom dem brunröda flytningarna innan mensen. Precis när jag skrev att jag riktigt känner att den är på väg, så var den det med. Mensen är här med besked. :( 

    Jaja, jag anade det som sagt. Min sambo är så positiv det är så härligt! Han sa det är ingen stress, vi bara fortsätter.

     Härligt! 

    Så är det ju. Vi fortsätter. Jag tycker ändå det känns kul och väldigt bra att veta iaf 1 cykel hur den är utan p piller, så nu vet jag ju det till nästa månad. Denna månad hade jag ingen aning hur den var. Men nu vet jag iaf 1 cykel som jag kan relatera till. Nu kan jag slappna av till nästa ÄL och då blir det Clearlue igen med dubbel hormonindikator. Är kär i dem! 

    Då ska vi försöka göra som ni, varje dag då det visar en höjning och jag glömde ju att testa, efter man fått hög fertilitet står det"testa nu oftare för att ej missa din maximala fertilitet" . Det gjorde inte jag denna gången, jag testade på morgonen precis som innan, så vi kan ju lika bra ha missat den för på morgonen upptäckte jag och vi hade sex på kvällen, så vi missade den precis.

    oj vilken novell. Ursäkta.

    Lycka till nu! Jag följer dig och håller tummarna för att du lyckas denna gång! 


    Åh vad tråkigt att den kom men samtidigt väldigt skönt att du vet att kroppen funkar som den ska och har kommit igång ordentligt efter pillerstopp :)

    Fin sambo!

    Jag tänker att jag väntar veckan ut med att testa, kan ju som sagt komma igång med mensen om ett par dagar. Så jag avvaktar till nästa vecka så får vi se.

    Kommer du ha nästa bim i september eller oktober?
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-29 20:47:04 följande:

    Nej det var ingen mens. Har haft binda på för det har känts som att den ska komma. Men den har ej kommit. Såg något brunaktigt på bindan innan och kändes som mens men nej...det var typ flytning.

    Ska försöka hålla mig från att testa men jag börjar verkligeb tänka nu....


    Oj va underligt. Spännande att se vad det är!
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-29 22:28:47 följande:

    Hmm ja inte har det kommit mer. Känner mig typ öite småsjuk. Frossa och så.... skumt. Känner mig lite snurrig med faktiskt.


    Åh så känner jag mig med!! Hoppas det är bra tecken!
    Matheus 131002!
  • Snultan

    Grattis till alla plus! :) Hoppas det blir fler!

    Nu är jag på dag 31 i cykeln (oregelbunden cykel så vet inte när BIM är). Ingen mens i sikte och egentligen inga direkta symtom. Igår var jag helt säker på att den skulle komma, ni vet man kan ju ha den känslan i kroppen, plus att det kändes blött där nere hela tiden. Hade två konstiga episoder igår då de på allvar kändes som att jag skulle kissa på mig, skumt! Och inatt var magen alldeles hård och öm.

    Väntar veckan ut om inte mensen kommit att testa.


    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-30 09:55:10 följande:

    Tror jag gör likadant. Väntar veckan ut med att testa.

    Jag är på ÄL + 12 eller ÄL +13.


    Håller tummarna för oss!!
    Matheus 131002!
  • Snultan

    Illamående from hell kom plötsligt kl 14. Hade samma igår på eftermiddagen. Magen känns lite spänd och öm på nåt vis. Ingen mensvärk eller så. Hoppet blir ju större och större, vilket oxå betyder att jag kommer bli dubbelt så ledsen om mensen kommer. Iiiiih!


    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-30 17:23:46 följande:

    Jag får också konstigt illamående emellanåt. Ja man vågar ju ej hoppas. Tänkte beställa hem 1 test bara. Så tar jag det i helgen. Tar du också i helgen? :)


    Jag tänkte detsamma :) att testa söndag morgon. Då är både jag och sambon hemma så kan man göra det tillsammans liksom :) om man beställer ett test ikväll så borde det väl hinna komma på fredag? Annars får jag köpa ett på lördag.

    Har så konstiga känningar i magen, värk men inte som mensvärk. Mer som att nåt händer därinne. Jag är typ livrädd nu. Livrädd att mensen ska komma. Livrädd för att hoppas och tro på nåt annat.
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-08-30 17:23:46 följande:

    Jag får också konstigt illamående emellanåt. Ja man vågar ju ej hoppas. Tänkte beställa hem 1 test bara. Så tar jag det i helgen. Tar du också i helgen? :)


    Kollade nu på hjärtat så var det 3 dagars leveranstid. Och på den megafynd var det massa frakt. Har du hittat nåt annat billigt/bra? Annars köper jag nog i butik.
    Matheus 131002!
Svar på tråden Vi med BIM September 2017