Inlägg från: Jokri85 |Visa alla inlägg
  • Jokri85

    Vi med BIM September 2017

    mjaomjao skrev 2017-08-27 22:25:03 följande:

    Haha, hög igenkänning, oklart hur denna förminskande syn på fl-folk kom igång (eller nja, trodde väl att folk som intressede sig för forumet var snudd på inskränkta iom ett vad jag såg som sjukligt intresse för kärnfamiljen) men nu vidgat mina vyer..

    Också på barn nr 2, försök 3..


    Också på barn nr 2 första försöket. :) BIM imorgon...
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-28 08:41:28 följande:

    Okej. Min mens var regelbunden innan, hade alltid runt 30 dagar. Har en son född oktober 2013. Han blev till på första försöket. Men mkt har ju hänt i kroppen sen jag fick honom, med hormoner, så mkt känsligare. Haft kopparspiral från nov 13 till nov 16. Så efter de har mensen vart kajko alltså. Jag har en tid på Gyn 13 september så vi får se om jag behöver gå eller inte.

    Kan säkert va så att mensen blir lite konstig efter p piller stopp.

    3 månader känns lite lite.. de tar ju i snitt 7 månader att bli gravid fast de där är ju så individuellt. Men samtidigt är de ju bara bra atr gå å kolla sig.. de lugnar en om inte annat. Funderar på att köpa hem ett sånt spermatest oxå, man får inte glömma bort att man är två som de kan va "fel" på om de inte funkar..


    Jaha okej. Vad jobbigt att haft så regelbunden och sen att den strular. Hoppas ändå du kan få bli gravid snart.

    Jo den clearblue med dubbel hormonindikator är så pass säker att har man ej lyckats efter 3 ggr så ska man söka hjälp står det.

    Hoppas du slipper gå på tiden du fick 13 september. Har ni använt er av ÄL test?

    Nä precis det är ju så... det kn vara något som ej fungerar hos en eller båda.

    Mensen lyser fortfarande med sin frånvaro men känner typ som att den kommer idag. Kanske just nu faktiskt.

    Den är lite seg att komma igång efter p piller. Var samma förra gången. Men så tråkigt att den kommer så segt för jag hinner ändå skapa den där...kan jag vara gravid?! Känslan... fast jag inte hr ett enda symptom haha
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-28 08:48:50 följande:

    Nä hoppas den håller sig undan! För oss alla!

    Jag vet inte vad jag ska tro.. har haft ömma bröst, ryggvärk, ökade flytningar, extrem trötthet, känner mig lite småsjuk/frusen, lätt illamående/proppmätt, molvärk, känningar i livmodertrakten, kände äcklig lukt när jag va ute med hunden imorse men de kanske va på riktigt haha


    Hahaha ja kanske.

    Men det låter ju väldigt positivt för din del. Känner inget sånt alls. :( så väntar in mensen som liksom är såååå seg att komma igång.
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-28 09:00:41 följande:

    Flera som försöker få andra barnet ser jag :) hur gamla är era?

    Vi har en kille på snart 4 år. När vi fick honom tänkte vi att än så länge räcker det gott med 1 barn. Ingen brådska. Vi började oxå plugga båda två efter att han började på dagis. Det var väl för ca 1,5 år sen som drömmen om ett till barn väcktes.

    Jag kommer själv från en stor familj, har 9 syskon, och tro mig det har både sina för och nackdelar. Men de jag tänker mest på är den här åldersskillnaden, många skaffar ju barn tätt för att dem ska ha glädje av varann. Jag tänker inte riktigt så. Nu märker jag dock på min son att han hade mått bra av ett syskon eller åtminstone haft sina kusiner nära (de bor 50 mil bort). Men jag glädjs iaf lika mkt åt mina syskon nu i vuxen ålder och den äldsta är 36 och den yngsta 9. Så åldersskillnaden är inte så viktig för mig. Dock blir det ju en ca 5 år mellan sonen och ett ev syskon och där tänker vi att vi nog kommer försöka få till en trea ganska nära inpå tvåan. Just för att man inte vet hur lång tid det kan ta. Men de blir inga 7 barn som mina föräldrar har iaf haha (de är alltså skilda, har 4 gemensamma och 3 vardera)


    Vår dotter är 2,5 år.

    Jag är uppväxt med 3 syskon äldst är jag 32 och yngst mitt syskon på 15. Våra föräldrar har hållt samman och mitt yngsta syskon bor hemma än.

    Vill helst ha 3 barn. Men jag tycker kanske 2 är smidigare. Slåss mellan dessa två. Min sambo vill ha 2.
  • Jokri85

    Vill tillägga att alla barn är ett mirakel.

    Så förväntar mig ej att bara få som jag vill.

    Men får jag önska blir det iaf minst 2. :)

  • Jokri85
    Njcm skrev 2017-08-28 11:26:48 följande:

    Håller timmarna för er !!

    När hag slutade med p piller efter att ha ätit i många år tog de 3 menstruationer innan hag blev gravid , enligt äl stickorna hade jag heller ingen ägglossning så måste blivit gravid på min första äl då jag använda cb lila dubbel hormon indikator test ! :)


    Jag fick ÄL direkt.

    Jag har även fått byta p piller eftersom jag började blöda mellan blödningarna om man säger. Så fick byta till några med mer hormoner i för att inte blöda. Ser fet som ett gott tecken...men vet ej?! Så jag hoppas det kommer gå snart. 3 försök är ju väldigt bra!!! Hoppas vi klarar det på det också.

    Men kroppen får bestämma. :) Tack för din omtanke och hoppas allt går bra för dig/ er! :)
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-28 13:10:20 följande:

    Aha. Men hoppas att det inte behöver ta så lång tid ändå så ni behöver kolla upp det. Man vill ju bara att det ska funka. Okej vi får se om den kommer eller inte.. jag minns inte ens om man hade några symtom så tidigt vid förra graviditeten? Minns du? Jag var dessutom sjuk då så det kanske tog över allt haha. Och illamåendet kom inte fören v 13.. så känns som att jag inte har några referenser.

    Ja denna gång har vi kört med ÄL test och fick fin stegring. De första månaderna efter att vi började försöka kördr jag med äl test oxå sen tog vi en liten paus med det. Hoppas de va sista gången nu....


    Ja tack det hoppas jag med!

    Ja min första gravidite var super tydlig. Hade ont i brlsten så jag ej kunde sova på mage. Fick äte lite och mkt o hade lite små molande värk. Men tänkte att det lika bra kunde vara mensen.

    Jag minns jag var irriterad o sa till min sambo. Jag önskar mensen bara kan komma nu eller att jag får reda på antal gravidtets veckor på stickan för att må så här utan att man vet varken ut eller in...

    Hoppas också det var sista gången för er nu. Kan verkligen rekommendera clear blue med dubbel hormonindikator. Verkligen värt pengarna. Enkelt att avläsa och när jag läst på alla sidor så verkar det vara större chans att bli gravid med den eftersom den är säker. Men även eftersom den är tydlig.

    Glad gubbe som blinkar ok hög fertilitet och snart är ÄL här. Dags att ha sex.. vår blinkade 4 dagar sen blev det en fast smiley alltså ÄL. tydligare än så kan det ej bli och då vet jag att jag har ca 5 dagar då jag är som mest fertil och vet exakt vilka dagar också.

    Förstår att ni såklart testat det mesta men vill ge det aom ett tipa för har hört många som försökt med andra tester men efter clearblue dubbel indikator så blev de gravida. Vet ej om det är slump..men tror ej det.

    Hoppas du slipper använda mina tips :)
  • Jokri85
    Silverkruka skrev 2017-08-28 16:42:05 följande:

    Hjälp, nån som vet? Kör första månaden med ägglossningstest, clearblue avancerat. Igår morse hade jag en blinkande smiley (sexade på kvällen) och imorse var det en fast smiley. Min sambo är bortrest nu, så vi kommer tidigast att få till det imorgon kväll igen. Innebär det att vi missar Äl?


    Det låter bra så som ni fick till det. Spermier kan ju leva upp till 4-5 dygn iad flickspermier :) så det kan gå.

    Innan ÄL är bäst chans. :)
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-29 07:38:42 följande:

    Nu är jag på cd 30. Jag har ju oregelbunden cykel så mensen har en vecka till på sig att dyka upp. Grymt jobbigt att ha det såhär... Förra cykeln var 30, men dessförinnan 33 och 36. Så jag väntar otåligt kan man lugnt säga...

    Igår hade vi sex och det gjorde ont längst in om man säger, men så har jag haft innan mens tidigare. Så är bara till att vänta.. jag vill så jävla mycket men jag väntar mig ingenting. Tryggast så. Enligt app som räknar på ett snitt har jag BIM på söndag.. Jag ger det denna vecka iaf.


    Vad innebär cd?
    Om jag följer när jag hade p piller mensen (vilket såklart inte är som vanliga mensen) så skulle jag haft mens i söndags eller igår. Men det har inte kommit någon mens än. 
    Eftersom det är första månaden efter mensen så vet jag ju ej när min riktiga mens ska komma. Den har tidigare varit oregelbunden. Men jag hade ju ÄL den 17 augusti. Hur länge kan man vänta innan man vet att så här sent kan en mens ej komma. nu är jag gravid?!

    Hur lång kan en max cykel vara tänker jag?
    När hade du din ÄL?
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-29 07:41:36 följande:

    Känner som en dragande lite annorlunda känsla i livmodertrakten. Hoppas det är ett bra tecken men jag är mycket mycket försiktigt optimistisk.


    Hoppas verkligen ni lyckas nu!
    Hoppas vi alla lyckas!
Svar på tråden Vi med BIM September 2017