• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Just det! Mysigast just nu är att J börjat asgarva. Riktigt, långt och högt när t ex syrrorna gör grimaser. Skrattade så att tårarna rann på oss andra för någon dag sen.

  • Linnnn

    J fortsätter att hosta otäckt. Hoppas verkligen att det ska lätta snart, tänker att jag måste kontakta vc snart annars. Han är ju pigg och glad för det mesta, men det låter så skrälligt och han har svårt att hosta upp slemmet. Jag är också så trött, omöjligt att sova med en sjuk liten och mannen har varit bortrest, så igår fick min mamma rycka in. Mannen kom hem ikväll och konstaterade att J bara hostar var 5e minut eller så, vilket jag tycker är rätt ofta att bli väckt... (om jag nu hinner somna).

  • Linnnn

    Kan bara instämma: fy för sjukdomar! Inatt tycker jag att J hostat lite mindre, så hoppas att det vänder nu. Hade satt idag som gräns för att ringa vc, men avvaktar och ser under dagen.

    Jag har en dunoverall i stl 12-18 mån som J använt nu när det varit kallt

  • Linnnn
    LitenBlomma skrev 2018-02-12 11:04:23 följande:

    Hans overall är nästan för liten. Det känns så onödigt att köpa en overall som ska användas i 1 månad men det behövs ju. Hur har ni andra gjort? Vi har en tjock åkpåse.


    Haha! Skulle ju ha skrivit att den är från Livly... Jag kör oftast bara med åkpåse och filt, men har använt overall nu när det varit riktigt kallt. Den i stl 68 är väldigt trång, men den i stl 12-18 mån finns det förstås gott om plats i. Så länge de bara ligger i vagnen är det ju rätt smidigt att bara ha åkpåse, skillnad om de sitter upp och är vakna.
  • Linnnn

    Hur har du det i sjukstugan erijon? J är bättre även om han hostar lite än. Jag fick feber igen inatt, men nu är den borta. Har fortfarande en öm knöl i ena bröstet så beror nog på det. Nu vill jag vara frisk och ha friska barn!

  • Linnnn
    Musetti skrev 2018-02-13 08:31:24 följande:

    Just det, vi har tack och lov klarat oss från sjukdom hittills, men nu har jag haft halsont i några dagar. Känns iofs näsan lyxigt när jag läser hur vissa här haft otur.


    Tja, det är det här med att ha fler barn som tar med sjukdomar från skola och förskola. Känns som att den här influensan verkligen tagit på både barnens och mina krafter. Måste försöka komma ihåg att vara snäll mot mig själv och inte fara runt som en skållad råtta Började ju jobba lite så smått förra veckan också och det var väl inte optimal tajming.
  • Linnnn

    Åh vad jobbigt erijon! Du får nog gå på allmäntillståndet. Orkar han vara glad något? Kissar? Hoppas han äter snart! Vilken oro! Förhoppningsvis hjälper det ändå att du ammar. J fick ju också influensa, men inte så illa som oss andra. Tänker på dig.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här