• Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!)

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    För 8 år sedan gick jag o mitt ex isär, blev en lång vårdnadstvist , sluta med att jag förlorade, vann bara varannan helg med mina barn, men mitt ex hade alla ursäkter så jag fick inte träffa dom, hon fick hjälp av soc, som handlade om att barnen mådde dåligt av umgänge med mig, soc bad mig backa bort o låta mitt ex vara enda boendeförälder, ett år gick och jag fick inte träffa dom, fråga soc igen, fick till svar vi kan inte hjälpa dig, utan det är barnens vilja och bästa att vara enbart med mamman.

    Under tiden träffa jag en tjej, vi var ihop, jag berättade om att jag hade barn jag inte fick träffa, hon valde o gå, oj dömd igen, nu av en som bara gick på,att något måste vara fel på dig, förlora sina barn, finns bara dumbommar som tappar sina barn, liknande hände igen under samma år.

    Valde o flytta, behövde jag starta om livet, tror ingen vet hur det känns o ha barn man inte får träffa, väl i den nya staden berätta jag inget om barnen, utan jag flytta för arbetet. 

    Träffa min kärlek, hon vet ingenting om barnen, efter ett år får vi ett barn, nu är barnet 5 år och vi är ännu kära, jag har gjort allt för det här barnet, tog ut all min barnledighet o var hemma med barnet, nu jobbar jag bara mån-tos, ledig resten av tiden, ger mitt barn all tid o kärlek.

    Nu efter 8 år hör mina första barn av sig, gulp en klump i halsen när jag förstår vem som är på andra sidan av telefonen,först förstod jag inte även om hon presentera sig, var när dom pratade ihop bägge barnen via högtalare, jag förstod att det var dom, jag har inte hört av dom på 8 år, nu är dom 16 o 18 år.

    Dom fråga allt, varför jag försvann o flyttade, berätta att det var den äldres val,(hon valde mamma klart och tydligt, "bad" mig om att bara få bo med mamman) att jag flyttade för jag blev så illa behandlad av deras mamma, som inte lät mig träffa er, fick inte ens ringa på födelsedagar, jul afton, ingenting, bara bort struken, berätta att jag var så lessen att det inte går beskriva.

    Nu vill dom barnen träffa mig, hjälp, min nya vet ingenting om dom här barnen, ingen vet något, där jag bor nu, jag har blivit så hårt dömd för dom här barnen så jag har valt att inte berätta om dom, folk för står helt enkelt inte hur någon inte får träffa sina barn, går inte o förklara, folk förstår inte. Mina föräldrar får inte heller prata om dom med mig, dom är glad att jag har en ny familj nu, dom vet hur jag mådde tiden jag inte fick träffa dom, hur barn som är mitt eget blod inte får träffa sin pappa, jag får inte träffa dom.var ett rent helvete o ta sig igenom, men väl när den nya föddes så glömde jag allt, all fokus fanns bara på det nya barnet.

    Berättade inget om barnet för mina tidigare barn, dom vill träffas, men nu vet jag inte vem dom är, det är inte samma barn jag skildes ifrån, jag har inte sett dom på 8 år, varför ska dom dyka upp nu som gubben i lådan.
    Gav dom inget svar på om vi ska träffas, prata runt det, men sanningen så vill jag inte träffa dom nu,dom fick göra sitt val när dom var ung, soc stödde den äldres beslut, jag frågade om det verkligen var för deras bästa och soc sa att det är för deras bästa, och var bara för mig o acceptera. och det gjorde jag, med facit ihand hade jag fått vänta 8 år med andra ord, så glad jag bytte liv ,stad, allt.

    Nu gör jag allt för 5 åringen, hon har ett sparande ut över det vanliga, hon kommer ha närmare två miljoner när hon är 20 år, en bostadsrätt betald o klar när hon väl flyttar hemifrån. allt för att fördela arvet rätt, jag ser till att hon får det mesta av mitt kapital, ännu som vårdnadshavare har jag full kontroll på hennes konton,att allt betalas rätt under en längre tid, via kapital konton och allt så det inte ska förknippas senare som förskott.

    Så nej, mina tidigare barn har gjort sitt val, allt stött av rättssystemet och utvärderat av socialkontoret, två vänder dessutom, så dom kan inte ha fel, ett barn har rätt o välja, om dom mår dåligt av vv liv,mår dom dåligt av en vårdnadstvist så plockar man bort den ena föräldern även om jag bara tvistade och mitt ex bara bråkade. nej systemet har plocka bort mig för evigt, jag är inte deras pappa bara deras biologiska far.
    Kan liknas vid adoption, pappan kan vara anonym, och det väljer jag nu.
    Har tappat hela deras uppväxt, hela deras tonår, hur dom har utvecklas,alla band i mellan är borta, alla minnen, dom är främlingar nu, men en gång i tiden såra dom mig så mycket och hårt,något inget annat kan göra, nu är alla dom dörrarna stängda, nej dom får inte komma o träffa mig igen.
    Det var orden deras mamma sa till mig sista gången jag pratade med henne, försvinn ur deras liv, du får aldrig mer träffa dom, så valet är inte mitt, det var mammans.

    Så nu vet dom :

    Varför kom aldrig min pappa tillbaka.

  • Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !
  • Anonym (barnet)

    Jag vet inte jag...

    Jag blev istället tvingad till umgänge med min bindgalne far, och det mådde jag enbart dåligt av. Min mamma var för rädd för honom för att kämpa emot fast jag hade ont i magen en vecka varje gång jag skulle dit och grät och hade mardrömmar några veckor efteråt. Hon sa aldrig något negativt om honom eller berättade hur instabil och hotfull han varit mot henne förrän jag var vuxen och själv hade konstaterat det många gånger om.

    Jag ville inte träffa honom alls från 10 års ålder men umgänget skulle ju gubevars gälla, och därför fick jag själv ta avstånd från honom i vuxen ålder. Jag var rädd för honom i ca 18 år, sen var jag rasande arg på honom i sju år och sen tyckte jag att det räckte. Annars hade jag kanske begått ett våldsbrott.

    Så ni som predikar att barn ska ha kontakt med förälder som lämnat, det finns fall där det inte hjälper.

    Det skulle kunna vara så att de här barnen har idealiserat sin försvunne far bara för att de inte haft med honom att göra på så många år, medan mamman vet hur knepig han är.

    Jag är f.ö. inte ensam om min åsikt, mina halvsyskon har också distanserat sig från sin far som vuxna. Det borde TS fundera över.

  • Anonym (Suck)

    Självklart har barn rätt att bestämma ifall de vill umgås med en förälder eller ej men jag reagerar på TS dåliga ursäkter till att inte träffa sina barn. Det är en sak att vilja ta avstånd från ett ex och skydda sin nya familj med att ha det som ursäkt till att inte träffa sina barn känns bara väldigt fegt, speciellt när barnen faktiskt vill träffa sin får efter alla åren.

    Jag har själv varit på andra sidan, när man vill träffa en pappa som mamma snackat så mycket goja om och som stött bort en pga mammans dåliga omdöme, då står man där ensam, förvirrad och besviken.

  • Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!)
    MrMister82 skrev 2018-05-04 00:45:08 följande:

    Beklagar ditt livsöde. Tyvärr alldeles för vanligt att kvinnorna i systemet gaddar ihop sig mot pappor, även där han faktiskt är bäst lämpad.

    Finns inga vinnare. Mamman riskerar väldigt arga barn som säger upp bekantskapen när dom blir vuxna och sanningen kommer fram.

    Jag tycker du ska ge barnen en ny chans om de vill träffa dig. Det kanske bara blir en gång, som ett avslut för er alla eller så återupptar ni kontakten. Tror nog du kan vinna på träffa och förlåta dem med tanke på smärtan du bär med dig.

    Dom har ju blivit manipulerade av sin omgivning, vilket alla barn i sådana lägen blir. Så tycker inte man kan lägga fullt ansvar på dem. Dom är offer precis som du.


    Livs ödet är tragiskt på alla plan.

    Det jag gjorde när barnen hörde av sig var o skicka ett mail till berörd person på soc, berätta att barnen vill träffas, kan du hjälpa dom?

    Fick svar efter 2 dagar att hon kan inte hjälpa.
    Hon är av samma år gång som mitt ex, dom har samma utbildning och har förmodligen något gemensamt med varann, vet att dom jobbar med liknande saker som socionomer, förmodligen har dom kontakt rent professionellt med varandra.

    Vid varje vårdnadstvist så har man en utredning med soc, som jag berättat var vi först vid familjerätten, ex klara den galant med att jag ska träffa barnen men inte just nu, hon neka aldrig umgänge, familjerätten sa vi kan inte hjälpa er.
    steg 2
    Tingsrätt.

    Först en social familje utredning, den gick bra, fanns inga fel.
    Domare gav tis-sön i första beslut, så gott som halvtid.

    Ex tog skolan till hjälp efter 7 månader efter domaren.
    Hon och skolans lärare är kompisar, läraren ringde soc, så når du första linjen på soc, alltså socialtjänstens högsta enhet för barn.(det var henne jag maila)

    Prata med domaren efter den och han ställer frågan till mig, varför gör hon så här?
    Under utredningen soc gör så tar den tid, otroligt mycket tid,närmare ett halvår, (rek tid 4 mån)då ska man ändå ha i tanke på att vi haft en för 1 år sedan.

    Under tiden ringer social kvinnan upp mig, många gånger, kommer inte fram mycket som gör mig till sämre förälder, kommer fram saker som förvränkts, vad som sagt mellan mig o äldre dottern, absolut inget grymt eller något sådant, men saker hon funderar på, därför faller hon i skolan, därför är förstalinjen nu inkopplad, om jag inte ger mig i tvisten ska hon se till att jag aldrig får träffa dom igen, det säger hon rakt ut.
    ( det är är en mycket kraftigt överviktig kvinna som inte själv har barn)

    Dom orden har hon verkställt rakt ut.
    Jag har ett gott utseende och mycket god ekonomi, vilket säkert retade upp henne ordentligt, hon titta igenom min ekonomi,boende allt vid utredningen.

    Så även om jag vill träffa barnen så får jag inte se dom, mitt ex har fullt stöd från soc att hålla borta dom, eller en kvinna på soc hjälper henne fullt ut.

    Så även om barnen vill träffas så får dom inte komma för mamman.

    Hur tar jag mig förbi socialtjänstens högsta enhet?

    Domaren fråga varför gör hon så här? han såg inte heller något problem fören den andra vändan med soc belv inblandad, alltså ni som inte förstår, Sveriges högsta enhet för barn, den tingsrätten måste rätta sig efter, för tingsrätten kan inte barn som dom. eller denna ensamma kvinna på soc.som har så mycket power att hon kan neka ett domslut.
    Precis som en dom inte kan utfalla innan en psykopatisk utredning gjort på en brottsling, så kan inte domstol döma fören den är gjord, dom måste följa den för att ge dom.

    Ge mig ett råd hur jag kommer förbi henne? så kommer jag fixa resten. 

    Förstår att många människor inte varit upp i den här nivån vid umgängestvister, att nivån är uppe på topp nivå.när inget annat fungerat så har mitt ex dragit den ända till topp

    Hjälp förbi en socialkvinna? 

     
  • Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!)
    Anonym (barnet) skrev 2018-05-04 21:14:55 följande:

    Jag vet inte jag...

    Jag blev istället tvingad till umgänge med min bindgalne far, och det mådde jag enbart dåligt av. Min mamma var för rädd för honom för att kämpa emot fast jag hade ont i magen en vecka varje gång jag skulle dit och grät och hade mardrömmar några veckor efteråt. Hon sa aldrig något negativt om honom eller berättade hur instabil och hotfull han varit mot henne förrän jag var vuxen och själv hade konstaterat det många gånger om.

    Jag ville inte träffa honom alls från 10 års ålder men umgänget skulle ju gubevars gälla, och därför fick jag själv ta avstånd från honom i vuxen ålder. Jag var rädd för honom i ca 18 år, sen var jag rasande arg på honom i sju år och sen tyckte jag att det räckte. Annars hade jag kanske begått ett våldsbrott.

    Så ni som predikar att barn ska ha kontakt med förälder som lämnat, det finns fall där det inte hjälper.

    Det skulle kunna vara så att de här barnen har idealiserat sin försvunne far bara för att de inte haft med honom att göra på så många år, medan mamman vet hur knepig han är.

    Jag är f.ö. inte ensam om min åsikt, mina halvsyskon har också distanserat sig från sin far som vuxna. Det borde TS fundera över.


    Nu är det inte så dom mår dåligt, den yngre vill till varje pris träffas, vi hade en bra relation. men ett motstridigt ex o socialtjänst.
  • Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!)
    Anonym (poo) skrev 2018-05-04 17:48:58 följande:

    Usel svenska och "soc sade att du skulle hålla dig borta"
    Sorry, men det är inte så soc eller familjerätten jobbar i Sverige. Även utan vårdnad har man umgängesrätt. BS hela detta inlägget.


    Du verkar inte veta allt, en soc kvinna kan verkligen göra sin röst hörd, spec när hon sitter på högsta punkt inom soc.

    Socialtjänsten mot säger sig umgänge, eller en kvinna där, men det är allt som behövs.

    Hur tar jag mig förbi henne? domaren måste lyssna på hennes utlåtande.
  • Anonym (Ppp)

    Jag tror det saknas en del fakta i denna story.

    1. Vad har du gjort för att ditt ex ska hysa sådant hat mot dig? Jag har själv gått genom skillsmässa och det var inga problem med delad vårdnad trots att det var jag som lämnade.

    2. Hela storyn låter fel, de kan inte neka dig något om du inte gjort något fel och kan erbjuda ett bra umgänge. Du mörkar något.

    3. Du är inte helt frisk psykiskt om du inte träffar dina barn. Du är föräldern och den som var vuxen. Kanske kolla upp vad du har för sorts diagnos. Inget skämt.

    4. Du verkar även feg, berätta för din fru, var en man om saken. Får hon höra det via andra kanaler så kommer hon tycka du är ett svin.

    5. Ransaka dig själv, bli en bättre människa. Ha ett öppet hjärta. Var inte bitter och småsint.

  • Anonym (Men herregud människa)

    Men sluta skyll på vad soc sa/gjorde för flera år sedan! 

    Ungarna är vuxna nu, en är 18 år. Finns inget soc/mamman kan göra längre. Du skriver att flickan vill träffas till varje pris. BRA! Då åker du iväg och träffar henne!

  • Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!)
    Anonym (Ppp) skrev 2018-05-05 21:11:53 följande:

    Jag tror det saknas en del fakta i denna story.

    1. Vad har du gjort för att ditt ex ska hysa sådant hat mot dig? Jag har själv gått genom skillsmässa och det var inga problem med delad vårdnad trots att det var jag som lämnade.

    2. Hela storyn låter fel, de kan inte neka dig något om du inte gjort något fel och kan erbjuda ett bra umgänge. Du mörkar något.

    3. Du är inte helt frisk psykiskt om du inte träffar dina barn. Du är föräldern och den som var vuxen. Kanske kolla upp vad du har för sorts diagnos. Inget skämt.

    4. Du verkar även feg, berätta för din fru, var en man om saken. Får hon höra det via andra kanaler så kommer hon tycka du är ett svin.

    5. Ransaka dig själv, bli en bättre människa. Ha ett öppet hjärta. Var inte bitter och småsint.


    Nu tror jag inte ni har lika mycket pengar som jag, pengar kan reta dom flesta från soc till mitt ex, soc kunde inte ta min ekonomi när dom gjorde utredningen, hon hata mig direkt när hon såg siffrorna.dom titta på företaget och den visa en lön på 1,5 milj, ett hus centralt som knappt har lån, en lyxbil ,som det skrevs om i tidningarna, "dom köpte länets flådigaste bilar" dom som var med där hade inte leasad bil, utan kontant betald bil över miljonen,  hon tog sin chef med i utredningen, hon hata mig direkt hon såg mig, vad fan min advokat börja fråga mig om företagande när han såg lön, levnadsstandard, mellan möten sitter jag o berättar hur han ska driva en advokat firma? han är företagare som jag ;är ju för fan han som är utbildad!

    Nej det fanns inget fel i utredningen, bara saker som sagts i stridens hetta.
    Dom orden använde soc och förstärkte 

    Precis som här hatar alla moderater, pengar och en flådig livsstil,något som kan göra att dom gör sitt yttersta för att förstöra.

    Klart mitt ex tycker jag är ett svin,annars hade hon inte gjort som hon gjort.

    Har du levt ett fritt liv med pengar, kunnat vara ledig som du ville? resa vart du ville? sedan upphör allt, hade du varit besviken? hade du gjort allt för att krossa denna person?
    Har du bett ditt ex köpa en bil åt dig? blivit besviken för att han inte gjorde det?

    Så nej, folk hatar dom som inte lever som andra gör,

    Finns inga större fel, bara en annan livsstil,en som inte följer normen, det är vad jag går emot.klart skolan reflekterar när man lämnar 8:10 hämtar när dom slutar 14.30 som ensam företagare, sticker dom flesta i ögonen, spec när du är företagare. där myten är att vi jobbar mest.
  • Anonym (Spegel)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-05 21:47:11 följande:
    Nu tror jag inte ni har lika mycket pengar som jag, pengar kan reta dom flesta från soc till mitt ex, soc kunde inte ta min ekonomi när dom gjorde utredningen, hon hata mig direkt när hon såg siffrorna.dom titta på företaget och den visa en lön på 1,5 milj, ett hus centralt som knappt har lån, en lyxbil ,som det skrevs om i tidningarna, "dom köpte länets flådigaste bilar" dom som var med där hade inte leasad bil, utan kontant betald bil över miljonen,  hon tog sin chef med i utredningen, hon hata mig direkt hon såg mig, vad fan min advokat börja fråga mig om företagande när han såg lön, levnadsstandard, mellan möten sitter jag o berättar hur han ska driva en advokat firma? han är företagare som jag ;är ju för fan han som är utbildad! Nej det fanns inget fel i utredningen, bara saker som sagts i stridens hetta. Dom orden använde soc och förstärkte  Precis som här hatar alla moderater, pengar och en flådig livsstil,något som kan göra att dom gör sitt yttersta för att förstöra. Klart mitt ex tycker jag är ett svin,annars hade hon inte gjort som hon gjort. Har du levt ett fritt liv med pengar, kunnat vara ledig som du ville? resa vart du ville? sedan upphör allt, hade du varit besviken? hade du gjort allt för att krossa denna person? Har du bett ditt ex köpa en bil åt dig? blivit besviken för att han inte gjorde det? Så nej, folk hatar dom som inte lever som andra gör, Finns inga större fel, bara en annan livsstil,en som inte följer normen, det är vad jag går emot.klart skolan reflekterar när man lämnar 8:10 hämtar när dom slutar 14.30 som ensam företagare, sticker dom flesta i ögonen, spec när du är företagare. där myten är att vi jobbar mest.

    Narcissisten har talat. För din egen skull, sök hjälp. Och håll dig så långt bort från dina barn som det går. De kan enbart ta skada av att ha kontakt med sin psykopat till far.
Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !