Inlägg från: kladdkaka82 |Visa alla inlägg
  • kladdkaka82

    Vi med BIM oktober 2018

    sarana skrev 2018-10-02 07:59:37 följande:

    Testade imorse på bim-4 ? Nu är det ingen tvekan. :)


    Grattis????
  • kladdkaka82

    Hej. Är inne på vårat 2:a försök denna månad. Testade för första ggn någonsin med äl test och fick glad gubbe 21/9. Hade sex 16,17,19,20 & 21:a. Sen åkte vi utomlands den 22:a och då fanns inget tillfälle till mys. Är nu livrädd och nojjig över att vi skulle ha missat äl ändå, trots glad gubbe 21:a. Gjorde ett gravtest igår morse på bim -4 som såklart var negativt.

    Jag är 36år och börjar tro att min äl uteblir!? Men jag hoppas såå att jag har fel. Har beställt ett testa tidigt test som jag tror kommer idag, så jag testar nog imorgon igen, om jag törs.

    Vill så gärna att det ska ha tagit sig denna månad då jag känner att tiden rinner iväg. Blir liksom stressad av min ålder.

    Har inga vidare menskänningar, inte ens ont i brösten som jag brukar ha. Det har dessutom vart säkra syptom vid tidigare graviditeter. Känner dock lite molvärk till och från och har även mått illa ibland, vilket inte lär ha med nån graviditet att göra iaf.

    Håller tummarna för många plus denna månad:)

  • kladdkaka82
    sarana skrev 2018-10-02 08:34:24 följande:

    Nu när jag plussat så tänkte jag dela med mig av mina graviditetssymtom :)

    Ett par dagar efter ägglossningen så blev jag öm i brösten (som vanligt. Det brukar hålla i sig till ett par dagar innan mens.

    Men ca 7 dagar efter äl försvann det, jag känner absolut Ingenting i brösten (möjligtvis i bröstvårtan om man klämmer)

    Sen hade jag tidigt en ?känsla? i kroppen, lite lyckorus typ

    Nu har jag inga direkta symtom heller förutom dom jag nämnt.

    Jo flytningar!! Massor. Lotion blandat med ägglossningsekret. *sorry*

    Håller tummarna för er alla <3

    Kan varmt rekommendera Mullpeppar!!

    Jag köpte hem det för ett tag sen pågrund av min pms.

    Läste på nätet att man kan ?öka? fertiliteten, få en tydligare äl osv så på vårt andra försök så åt jag 1 tablett om dagen fram till äl och blev gravid! Om det var mullpeppar vet jag inte men jag kände min äl betydligt mer än jag brukar så kanske den hjälpe oss att tima rätt


    Åh, nu ger du mig hopp!!! Jag känner absolut inget i brösten, och gör det ALLTID annars innan mens (och även vid tidigare graviditeter iofs), men vem vet det kan väl vara ett täcken vid en eventuell graviditet nu kanske? Det är 12år sedan jag var gravid senast, så man vet ju aldrig. Hoppas hoppas hoppas:))
  • kladdkaka82

    Jag testade negativt nu på morgonen med rfsu's testa tidigt test. Fick glad gubbe på äl test den 21/9(även sex natten 21-22), vilket betyder att jag är 12 dagar efter äl. Känner mig såå besviken då jag verkligen trodde vi prickade äl. Men samtidigt är jag osäker på om jag ens har "ägg i rullning"

    Vad tror ni...

    Är det kört denna månad??

  • kladdkaka82
    Florence123 skrev 2018-10-03 08:21:55 följande:

    Ge det ett par dagar till. Om spermierna levde loppan där inne och befruktade ägget 4 dagar efter samlag, följt av 2-3 dagar för ägget att fästa i livmodern, så kan det ju vara så att du ?bara? varit gravid i 5 dagar och kroppen inte producerat tillräckligt med graviditetshormon för ATG ge utslag på ett test. Ge det en vecka eller två till innan du testar :)


    Tack för att du ger mig hopp...i min hjärna får jag inte ihop det, det känns försent och kört liksom:(

    Får väl försöka hålla humöret uppe tills eventuell mens. Innan dess är det ju inte kört ändå...
  • kladdkaka82
    Canama skrev 2018-10-03 08:33:58 följande:

    Testade CBs early detection igår och fick svagt plus (finns bild längre upp). Tog RFSU testa tidigt imorse och kan ev ana ett streck men inte lika tydligt som igår. Så antingen är de påväg bort ELLER så är RFSU testa tidigt skit haha! Jag hoppas på de senare... var även en tjej högre upp här som inte hade fått positivt med dom fast hon fick positivt med samma urin på RFSU vanliga test... Knas!! Vet att de är svårt men försök vänta några dagar och testa igen sen. Jag själv kommer också vänta....... tills imorn bitti ;)


    Ja jag har oxå läst att de kan vara missvisande, men det känns så långsökt.

    Kollade en almanacka från 2006 då jag var gravid senast, och då verkade jag ha väldigt lång cykel. Testade negativt på dag 28 då och positivt på dag 31. Men på den tiden hade jag ingen koll på äl eller så...körde väl bara på vad jag "trodde liksom"

    Nu däremot vet jag att jag fick glad äl gubbe den 21/9. Usch...jag blir knäpp på det här. Är så rädd att det är försent.

    Håller tummarna för oss båda<3
  • kladdkaka82
    h0pe79 skrev 2018-10-03 08:56:13 följande:

    Ge inte upp än! Jag är på äl +15 (BIM +7) och har inte gett upp riktigt än.. Jag har testat negativt hittills så jag förstår dig men ge det någon dag till. Jag håller tummarna <3


    Tack snälla och detsamma till dig<3
  • kladdkaka82
    Jsv17 skrev 2018-10-03 09:29:46 följande:

    Skulle man gått efter mitt äl-test när jag blev gravid sist så plussade jag först äl +16... mycket svagt dessutom. Jag har fått olika ideer på förklaringar till det, antingen så hade jag två LH-höjningar, kroppen försökte släppa ägget på första men lyckades först på andra eller att jag faktiskt släppte två ägg och blev gravid på det senare (finns studier som pekar på att det kanske är vanligare än man trott att släppa två ägg vid olika tillfällen än man trott) jag blev också flyttad nästan en vecka vid ul så något sådant skedde ju uppenbarligen


    Aha, intressant.

    Men vi hade sex senaste gången natten 21-22/9 ) då vi åkte utomlands den 22:a och inte hade möjlighet till mys. Så det känns ju konstigt om jag blivit gravid ändå då, eller? Hoppas in i det sista ändå:) Känns dock som jag har mensvärk nu...:( Dock i tidigaste laget kanske?
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018