Inlägg från: KajsaLouise |Visa alla inlägg
  • KajsaLouise

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    Clemmentina skrev 2019-03-27 06:44:49 följande:

    Fick precis fast gubbe på Cb! Min första någonsin. Hoppas nu bara att ägget vill släppa. Vaknade med förhöjd temp men antar att det beror på förkylningen. Ikväll och imorgon kväll blir det mys!

    Exakt det är så jag tänker. Behöver något som taggar mig så att jag får in mer vardagsmotion. Kan dock tänka mig att den är obekväm inte minst på sommaren (blir väl lite svettigt med plasten). Mitt första steg blir att skaffa ett gymkort dock.


    Wihoo! Grattis! :) Då är det bara att mysa på! :)

    Ja men då funkar den fint! :) Gymkort är ju såklart snäppet bättre! Det är ju så skönt att gå ifrån gymmet, bara jobbigt att gå dit ;)
  • KajsaLouise
    Värphönan skrev 2019-03-27 11:11:37 följande:

    Vi har inte försökt så länge. Sen i somras bara men jag blir stressad över att inte veta om det går. Har slarvat mycket genom åren men aldrig lyckats bli gravid, förrän nu.

    Bara för att vi börjat utredning så har jag väl slappnat av på nått sätt så jag plussade i morse, svagt men Bim är imorgon först :) antar att jag varit stressad över att vi haft några flyttar senaste tiden, vattenläcka i köket, nytt jobb osv.

    Hoppas så att strecket blir starkare och att minisen stannar kvar.

    Utredningen kanske hjälper er också att slappna av? En del lyckas ju bättre efter spolning också :)


    Nämen, så kul! Grattis! Och lycka till! :)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-03-28 07:55:40 följande:

    Ingen temphöjning idag och ingen molvärk heller. Hoppas på ägglossning idag ändå. Hur går det för dig?

    Haha, så sant! Ångrar aldrig ett träningspass.


    Temphöjningen kommer säkert imorgon då! :) Du får uppdatera! Spännande! Jag har väl bim på måndag, men tror inte jag hade äl och hade jag det så fick vi inte till det så bra runt äl. Har inga som helst förhoppningar faktiskt! Har haft så mkt annat att tänka på på sistone så jag har knappt tänkt på det hela. Lite trevlig omväxling ;)
  • KajsaLouise
    jojjea skrev 2019-03-28 21:19:50 följande:

    BIM på måndag. Har hittills varit rätt inställd på att det inte tagit sig nu heller. Men igår och idag har jag växlat mellan att vara fruktansvärt frusen och väldigt varm. Idag har jag dessutom mått illa av och till och fick en ordentlig yrselattack på jobbet, trodde nästan att jag skulle svimma. Kanske håller jag bara på att bli sjuk eller så har jag andra PMS-symptom än vanligt. Men nåt känns annorlunda i kroppen i alla fall så en liten gnista hopp finns nog där nu ändå. Hade en tempdipp på äl+7 också vilket jag inte haft tidigare. 


    Spännande med andra symptom! Hoppas det betyder bebis! :)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-03-29 08:17:52 följande:

    Ingen nämnvärd temphöjning idag men hade ganska ont i en äggstock när jag vaknade så kanske skedde ägglossning först nu. Eller så blev det inget alternativt höjs tempen långsamt. Nu har vi i alla fall gjor vad vi kunnat denna gång.

    Låter skönt att ha annat att fokusera på. Det är så lätt att fastna i tankar kring detta annars. Hoppas på en lindrig mens den här gången för din del (om det mot förmodan inte tog sig). Trevlig helg!


    Då svarar jag dig mer utförligt här istället.. :) Det kan ju bli imorgon då, annars stiger tempen lite långsammare som du säger! Kul ändå med glad gubbe! :) En seger i sig! Och skönt att känna att man gjort vad man kunnat! Då börjar den härliga väntan.. ;) Jag håller tummarna! :) Håll mig uppdaterad, kul att höra om framstegen!

    Dessvärre var det stressande tankar i övrigt, men omväxling förnöjer ändå ;) Tack! Det hoppas jag med! Idag började jag känna molvärk. Är väl i linje med förra månaden och sista Provera-tabletten tog jag ikväll.

    Trevlig helg på dig!
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-03-29 22:57:47 följande:

    Ja får se vad tempen säger imorgon! Idaf har jag haft äggviteflytningar och mer molvärk så gissar på ägglossning idag. Det är verkligen en seger i sig. Jag håller dig uppdaterad!

    Åh, det var ju typiskt. Stress/stressande tankar är aldrig bra! Hoppas det är något övergående!


    Hoppas du fick en tempökning idag!? Låter ju som att ägglossningen var igår eller är väldigt nära.

    Så är det! Men stessen kommer nog släppa om några dagar, hoppas jag! :)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-03-30 11:57:40 följande:

    Ja, den ökade 0,3 grader så tänker att ägglossning var igår. Ingen värk eller äggviteflytningar idag heller. Vi fick dessutom till sex igår kväll (trots att vi båda var helt slut) så nu har vi gjort vad vi kunnat.

    Hoppas stressen släpper för din del inom kort så att du är avslappnad lagom till nästa ägglossning!


    Nämen så bra! Kul! Hoppas på en liten bebis nu då! :)

    Tack, ja då jävlar ;)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-03-30 12:21:04 följande:

    Ja, nu väntar två sega veckor! :) Bim 13 april.

    Håller tummarna för er!


    Ja det är segt... Skönt att det börjar bli vår ute nu. Känns alltid bättre i kroppen då tycker jag.

    Nu började mina spottings också. Får inte dem varje månad. Knepigt. Blä! Jaja, är drygt två veckors väntan för mig med till nästa ev ägglossning. Tack för tummarna! :)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-04-01 10:51:46 följande:

    Samma här! FF har inte att ut min ägglossning heller och tempökningen har uteblivit. Hoppas det beror på sommartiden och att jag vaknat för tidigt. Spännande med utredning!


    Blev det ingen tempökning idag alltså? Tråkigt! Men det låter ju verkligen inte som att du haft de bästa förutsättningarna för att få en rättvisande temperatur.. Jag hejar på ändå! :)
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-04-01 21:44:01 följande:

    Svårt att veta! Men sömnen har varit lite sisådär det senaste och undrar just om övergången till sommartid påverkar.


    Jo, det är ju en omställning för kroppen. Du får försöka imorgon igen!

    Jag skrev ju tidigare att jag noterade att min vilopuls gått upp efter äl. Mensen kom igår (räknar det som första dagen iaf) och idag var pulsen lika låg som före potentiell äl. Lite skoj ;)
Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?