• mulin

    Uppstart IVF våren 2019

    Insättning idag med en blastis :) testdag 13/5

  • mulin
    Barnlängtan31år skrev 2019-05-01 10:54:05 följande:

    Ååh, vad spännande! Men också verkligen såå nervöst. Längtar till insättning, vill inte vänta mer :) Kommer dock bli en jobbig tid efter insättning också, så det jag längtar efter är ju faktiskt att bli gravid. Men det är några steg kvar!

    Stort lycka till!


    Ja precis, känner exakt som du. Är ju inte den här tiden efter insättningen jag har längtat efter ( nu vet jag ju inte om jag låter bli vinet och snuset förgäves eller inte ;) )

    Utan ett plus man vill uppnå. Så dehär veckorna kan nog bli de allra värsta - bete sig som man är gravid men inte veta om man är det eller inte.
  • mulin
    Barnlängtan31år skrev 2019-05-01 17:20:51 följande:

    Idag fick jag äntligen positivt äl-test, cykeldag 24. Brukar bli sen efter Suprefact-sprutan tydligen. Denna cykel är alltså den efter äggplock, så det är inte dags för insättning denna äl men det känns ändå skönt att veta ungefär när det blir dags för FET. Om denna cykel blir normal kommer det bli insättning någonstans runt den 4:e juni. Känns sååå länge! Men men, bara att härda ut!


    Men så skönt, då kan du bocka av ett delmål iaf :) håller tummarna att tiden går fort för dig, det positiva är att när våren är hör går tiden alltid fort så man knappt hinner med, det tycker iaf jag :)
  • mulin
    Tjohej skrev 2019-05-02 16:54:46 följande:

    Hej! Nu har jag gjort mitt första äggplock och det gick bra, så lättad att det är över. Fick ut 18 ägg, men efter att ha läst lite här i tråden fattar jag inte om det är bra eller dåligt att få ut många?

    Det blir helfrys pga risk för överstimulering så insättning i slutet av juli. Suger att vänta men ärligt talat efter alla hormoner och nu detta känns det rätt skönt att få ha sin kropp ifred ett tag!

    De ska skicka ett brev tydligen om ca 1-2 veckor där vi får veta hur det gått med befruktning osv.


    Det tråkiga med för många ägg är ju att det kan bli som det blev för dig, totalfrys. Samma gällde mitt äggplock i februari. Men kvalitén på äggen kan ju va precis lika bra för det :) .

    Jag fick 24 ägg, 15 mogna, 9 befruktade och 4 till frysen. Har precis fått Sätta in en blastis jag ruvar på nu :)

    Lycka till med dina resultat. Hopps många tar sig till frysen och att tiden går fort så du snart får göra insättning :)
  • mulin
    Tjohej skrev 2019-05-02 19:31:08 följande:

    Ja så länge de är fina och många chanser till befruktning så kan jag leva med att vänta lite till. Får jag fråga vad det innebär att nio blev befruktade men fyra till frysen? Vad hände med de övriga fem?

    Åh, hoppas det tar sig, jag håller tummarna!!


    Precis, det är ju det allra roligaste resultatet att få så många användbara som möjligt :)

    Det innebär att 9 st ägg blev befruktade efter en dag, men slutade dela sig som de ska och därför blir de inte användbara. Så det var 4 stycken som klarade odling i 5 dagar och kunde frysas in :)
  • mulin
    becca90 skrev 2019-05-03 15:05:44 följande:

    På första försöket med ivf - efter 3 års försökande har det äntligen hänt!


    Stort stort grattis!!! Jag hoppas jag får haka på dej om en vecka, ruvar också på första :)
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-03 21:53:41 följande:

    Hej!

    Jag tänkte att jag hoppar in i tråden eftersom jag och min flickvän också genomgår IVF just nu.

    Vi gör precis första försöket.

    Jag hade ÄP 23/4. Fick ut 14 ägg, 13 ok. 8st befruktades normalt, två klarade sig, ett till mig och ett till frysen.

    Vi gjorde återföring i onsdags 1/5 och är alltså på RD2. Än så länge känner jag lite molande värk emellanåt samt dragningar i ljumskarna.

    Just dragningarna var mitt symptom vid tidigare insem när det blev utomkveds, så nu är det lite spänt denna gången.

    Önskar tiden till TD kunde gå lite snabbare


    Kul att du hittade hit och lycka till :) när har du testdag? Ruvar också för tillfället, går in i dag 5 imorgon. Dag två tyckte jag jag kände små kramper nästan i äggstocksområdet, som övergått till ilningar/dragningar mot ljumsken, aldrig varit gravid så vet inte vad jag letar efter för symptom , haha :)
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-04 08:07:46 följande:

    Samma här :)

    Jag har testdag 13/5, men om det inte tar sig hinner jag få mens långt innan det datumet då jag har kort cykel så återstår att se helt enkelt.


    Samma datum som mig :) kan vi jämföra och bolla :) min mens borde också komma innan TD, några dagar innan. Men jag håller tummarna att den håller sig borta :)
  • mulin
    becca90 skrev 2019-05-04 12:11:00 följande:

    Exakt dom symtomen hade jag på rd4 och plussade på rd5!!!


    Åh :) då hoppas jag att jag fortsätter följa dina fotspår och plussa snart :) tror jag ska hålla mig till i början av nästa vecka åtminstone, sambon vill vi ska vänta till TD, men det kommer jag aldrig klara, haha :)
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-04 13:27:41 följande:

    Idag har/har jag haft väldigt mycket onda hugg i ljumskarna. Typ så jag nästan viker mig så ont har det gjort. Får hoppas det är bra tecken..

    Jag kommer inte heller kunna hålla mig till TD och tänker att jag också kommer smygtesta i början på nästa vecka 


    Låter ju som vi haft väldigt liknande symptom , så jag hopps också det är bra tecken :) känner du av något i brösten? Det gör inte jag för fem öre.

    Spännande :) beställde nyss digitala test , när de väl kommer till veckan kommer det bli svårt att hålla fingrarna i styr sen:)
Svar på tråden Uppstart IVF våren 2019