• mulin

    Uppstart IVF våren 2019

    Tussss skrev 2019-05-06 13:42:38 följande:

    Hur går det för dig? Känt av något mer? Har du kunnat hålla dig eller har du smygtestat redan? 


    Tycker att jag känner mindre nu än i början. Men lite ilande kvar till ljumsken kvar. Imorse molde det till i livmodern också. Men annars ganska som vanligt. Har vart trött och pendlat i humöret också, men det kan lika gärna bero på att jag slutade snusa i samband med insättningen. Dudå? Har du känt av mer?

    Nej inget test än, tror de kommer ligga ett test i brevlådan ikväll när jag slutar jobbet, då kommer det nog bli svårt att hålla sig flera dagar till. Dura? :D
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-06 17:47:19 följande:

    Spännande! :) 

    Nja, idag har jag haft lite smådragningar/ilande men inte så mycket. Känns som det känns mindre och mindre nu..

    Jag är ju bara på dag 5 idag men testade faktiskt i morse eftersom jag ska ha mens inom ca 2 dagar så ville väl ha en lite hint om vart det var påväg, men inget plus tyvärr, inte än iallafall. Får se hur jag gör, om jag väntar någon dag nu eller om jag ska fortsätta testa på morgonen. 


    Ja jag känner som dig, mindre än i början! Men det måste ju inte betyda något egentligen :)

    Ja jag är ju nästan som dig, dag 6 idag. Så jag vågar inte än för att jag tror de kan va för tidigt. Onsdag torsdag nånstans tänkte jag försöka hålla mig till iaf , dag 5 kan ju vara lite väl tidigt så skulle inte tappa hoppet om jag var du :)
  • mulin
    Kandelaber skrev 2019-05-06 19:49:16 följande:

    Spännande, jag är också på RD6 idag. Såå jobbigt att vänta!! Det onda från äggplocket är nästan borta. Nu bara sjukt onda bröst och lite trögt i magen. Trött som bara den!

    Ska du tjuvtesta? Jag har lovat att inte....


    Det är verkligen supersegt att vänta! Jg hade ju totalfrys så min kropp mådde fint när insättningen skedde. Men jag är också tröttare än vanligt och har inte en helt reko mage. Men har ju precis slutat snusa så förstår att kroppen reagerar även på det. Hur har dina dagar tills nu varit?

    Jag kommer tjuvtesta, har lovat att inte testa utan min sambo, så han fick lova mej att testa tidigare isf. Så på onsdag eller torsdag tänkte jag tjuvtesta. Kommer du orka hålla dej från att låta bli?
  • mulin
    vill2017 skrev 2019-05-07 07:45:41 följande:

    Jag är så imponerad av att du lyckas hålla dig från att tjuvtesta!

    Jag tjuvtestade varje dag efter insättning men det var mest för att se om när Ovitrellen gick ur kroppen. Har tagit 3 st Ovitrelle istället för Lutinus och sista Ovitrellen togs samma dag som insättningen.

    Mina symptom har varit:

    Molvärk som inte känts som vanligt. Har stuckit till i äggstockarna och dragit på ett sätt jag inte är van vid. Det började på rd 4-5. Nu på rd 11 känns det som mer vanlig mensvärk, dvs inte så mycket i äggstockarna.

    Ömma bröst på rd 4-6 och framförallt på morgonen. Ömheten har försvunnit nu tycker jag.

    Trött. Har gått och lagt mig tidigare och känt mig som en zombie på dagarna lite.

    Lite lös i magen men det brukar jag bli runt mens också :)

    Hoppas det betyder samma för dig!!


    Tack, men det har verkligen varit jättesvårt! Inatt drömde jag att jag plussade så jag var så ledsen när jag vaknade och jag fortfarande inte visste om jag skulle få plus. Då var de nära att stickan åkte fram ;)

    Känner igen alla symptom som du skriver fast stickandet i äggstockarna tyckte jag drog igång direkt på dag 1 redan. Men jag satte in en blasto också och vet inte om du gjorde det? :) har dock inte ont i brösten över huvud taget, de känns precis som vanligt..

    Börjar känna som mensvärksymptom, men jag brukar bara ha det timmarna innan mensen kommer, nu är det flera dagar kvar till mensdag, så jag hoppas det är gravsymptom istället :)

    Hopps också verkligen mina symptom är av samma anledning som dina :) vilken dag plussade du på?
  • mulin
    vill2017 skrev 2019-05-07 09:50:07 följande:

    Jag satte också in en blastis och plussade på rd 7 med billiga stickor. Svårt att säga vilken dag det hade kunnat synas egentligen för vi var ju så oroliga att det skulle vara falskt plus pga ovitrelle.


    Tror jag kommer tjuvtesta imorgon med det digitala. Då är de rd 8 och jag har inte tagit ovitrelle. Känns som resultatet är hyfsat säkert då? Gud nu blev jag nervös.
  • mulin
    Kandelaber skrev 2019-05-08 10:32:04 följande:

    Ok förstår att det varit lite bättre då. Jag var ju jättesjuk mellan äp och återföring. Men har väl blivit bättre ny sista dagarna, inte lika öm i magen. Jätteonda bröst men kan ju vara lutinus också.

    Nu är det RD8 och börjar bli såååå rädd att få mens! Känns som att man nästan vill "hinna" testa innan man får mens för att man nästan blir av med testmomentet om man bilder innan. Får trösta mig med att det lär bli frysförsök nästa gång om det skiter sig. Men nu har veckorna gått och man har kämpat. Jag tycker alla som gör ivf HAR RÄTT att få barn faktiskt!

    Skulle vara sån himla antiklimax att bara få mens nu fy faan.

    Kände också som att jag inte riktigt tror på ivf ibland. Funkade ju inte hemma (oförklarlig) så varför skulle det funka nu.... Men vet ju att ivf påverkar flera saker, tex urval av blastis, man är stärkt med progesteron efter (detta hormon är aldrig undersökt på mig i utredning). Man kanske bara får hoppas att något rättar till sig även om det inte var ett tydligt problem vi skulle ta oss runt. Är rädd att det bara kommer kännas ännu mer som ett hån när andra blir gravida. De får ligga hemma o vi ska göra allt detta men kanske ändå inte få ett barn... det är överhängande risk för bitterhet isåfall tyvärr...

    Ok då tjuvar ni bara nån dag före tidigt då? Folk verkar ju ha plussat ganska tidigt i ruvardagarna men man vill såklart att det testet man tar stämmer..


    Var också jättedålig efter mitt äggplock, så för kroppens skull var det nog skönt med totalfrys. Svårt dedär å placera symtomen, beror det på lutinus, inbillning eller att man äe gravid liksom.?

    Samma för mig, rd 8, förstår precis hur du känner fast jag känner lite tvärtom. Att få mens fast man håller tummarna för att den ska utebli är en känsla man är van , jag vet hur den besvikelsen känns. Att få negativt på ett test är ingen bekant besvikelse än och därför tror jag den skulle drabba mig hårdare. Det är nog därför jag dragit mig för att testa, magkänslan säger att det inte komma funka denna omgång.

    Känner preciiiis som dej! Tvivlar på att ivf kommer funka för just oss, går och tänker för mig själv att vi kommer vara ett utan dedär paren som kommer gå ifrån kliniken efter tre behandlingar utan barn. Tråkig attityd men det är så det känns.

    Kommer du testa i dagarna? Vi har sagt imorgon men vet fortfarande inte om jag törs. Officiella menadagen är inte förrän lördag eller söndag.
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-09 08:11:44 följande:

    Hur går det - har du vågat testa ännu? Eller har du styrkan till att vänta på måndag? 


    Ikväll får det bli, jobbar till 22 ikväll och efter det är både jag och sambon ledig resten av helgen. Blir det negativt har ingen av oss jobb att åka till och må dåligt. Jag är så nervös att jag har ont i Magen, haha. Men är faktiskt ganska inställt på negativt.. tyvärr...

    Hur går det för dej? Tjuvtestat något mer ? :)
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-09 09:12:58 följande:

    .

    Nej, började ju blöda igår, men är ingen riktig mensblödning än iallafall, dock är testen fortfarande starkt negativa. Idag är det RD8. Och enligt min cykel så skulle mensen börja igår/idag. Så vi får väl se.

    På mitt utomkveds testade jag pos 6veckor efter insem och blödde som vanligt imellan, men det satt ju fast i äggledaren så kroppen kände väl inte av Hcg:t tidigare.

    Testar fram till måndag så får vi se.


    Okej, då är det ju inte helt kört än iaf, sålänge den riktiga mensen håller sig borta finns det ju alltid hopp. Håller tummarna för dig att du ska då ett plus tills motsatsen äe bevisad <3

    Jag har en storm i tjejmagen idag låter det som, den kurrar och pratar och det yr runt en massa där inne. Blir dålig i magen och får gå på toa. Är nog även el släng av brutal oro och nervositet som också är med och spökar. Känns som mensen kommer komma när som helst, men när ja tog lutinus i morse var åtminstone pinnen helt vit än. Får se om den är det ikväll när det är dags för nästa.
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-09 10:48:30 följande:

    Tar du 2ggr/dag? Jag tar 3.. Är ju inte jobbigt att ta dem men är ju inte helt underbart när det sedan rinner ut, speciellt inte nu när det också blandas med lite annat haha. 


    Ja jag tar 2 gånger om dagen , 3 är väl det allra vanligaste tycker jag det verkar som. Nej herregud vad tråkiga dom är, kletar och har sig så man får gå med trosskydd alternativt byta trosor hela tiden..
  • mulin
    Tussss skrev 2019-05-10 07:55:17 följande:

    Har ni vågat testa? :)


    Testade nu på morgonen, vågade inte igårkväll. Positivt! Jag var så inställd på det motsatta så jag har gråtit och skakat hela morgonen <3

Svar på tråden Uppstart IVF våren 2019