• Anonym (blyg)

    Så attraherad av min kollega......

    Det är flera gånger jag inte har vikt med blicken.. upplever mig inte alls maskulin. Nu senast blev jag generad...dock... Men en alphakvinna är jag... på sätt och vis.

    så nu fick ni veta mitt kön.

  • Anonym (blyg)

    Ja fast blickarna som jag har gett kan inte misstolkas .. Jag tror nog inte att jag kommer att ta modet att säga som det är. Pågrund av den komplicerade situationen som vi befinner oss i...

    Jag får liksom avvakta och se vad som händer.. dock väldigt nyfiken på personen och vill veta mer om han.

    Det är ju sexigt med en man som tar initiativ tycker jag..

    Dock har jag inga problem att själv ta initiativ men i detta läget så känns det inte okej från min sida.. att det ska vara jag som tar initiativet.

  • Anonym (blyg)
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-21 20:55:05 följande:

    Så nu fortsätter du på samma vis då. Ger blickar vid varje bra tillfälle och väntar på att han tar det vidare till nästa steg. En komplicerad situation i den komplicerade situationen. Vem skall våga, vem skall ta inititivet. Du som inte har några problem med det, eller han för att det är sexigt. Spännande det här ! Håll oss uppdaterade :)


    När du på fram det så blev det väldigt spännande ;) fortsättning följer. Jag håller er uppdaterade !
    Anonym (Kollega) skrev 2019-03-21 21:25:04 följande:

    Så likt din situation är min egen. Jag har också fått känslor för en chef på min arbetsplats. Tror att det varit rätt ömsesidigt men att situationen på jobbet och privat gör att vi bägge backar. Men pratat med chefen om det här har jag inte gjort. Tyvärr har jag väl ställt till det så mycket att chefen tröttnat och nu undviker mig. Är jobbigt när en chef undviker en men pratar med alla andra. Jag klarar inte av att ha det så i längden. Kan det vara okey att för arbetets skull ta upp detta med chefen? Eller gör jag det vara ännu svårare för mig då? Jag trivs väldigt bra annars på arbetet så jag vill inte göra mig omöjlig. Vill ju ha möjlighet att komma upp mig lite på arbetet framöver. Men helt klart är chefen en sådan person jag gärna hade varit gift med. Har betydligt mycket mer känslor för chefen än för min partner sedan många år tillbaka...


    På vilket sätt har du ställt till det så att han tröttnat? Jag förstår precis vad du menar, man vill ju ha god relation till sin chef .. Om du vågar så vore det inte så dumt att faktiskt berätta hur du känner?
  • Anonym (blyg)

    Träffade personen i början på veckan.. och har inte träffat personen något i dag. Vet inte ens om jag får träffa personen nästa vecka.. men vi ser väl? Han kanske dyker upp någonstans ... förhoppningsvis. Den som väntar på något gott ..... Men jag lever på den intensiva blicken som jag fick i början på veckan iaf. haha..

  • Anonym (blyg)
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-22 22:17:17 följande:

    Men !  Vilken dum person .. Hålla sig unden sista dagen i veckan. Leta du inte ?? :)

    Kom ihåg när jag jobbade för många år sedan på ett annat jobb. Där fanns en så söt tjej och jag såg alltid till att ha något speciellt att fråga eller ha en viktig sak att göra just nära. För att få en sista glimt innan helgen  Hon jobbade en bit i från mig och hon måste undrat för det fanns egentligen ingen där jag hade att göra i jobbet . Men hon va megablyg och jag med. Så det blev inget där.. Men jag kan än idag se henne framför mig.


    Ellehur.. men han skulle nog aldrig ha hittat mig ändå ;)

    Nej var lite svårt för mig att leta .. Sen är han aldrig själv .. så skulle jag börja leta honom så skulle fler förstå. Försöker vara rätt så neutral, speciellt när det är andra runt i kring. Vill inte att andra ska börja märka...

    Ja det där med blyghet är en svår nöt att knäcka :)
  • Anonym (blyg)
    Anonym (Kollega) skrev 2019-03-23 08:45:04 följande:

    Jag kan acceptera chefens inställning och egentligen har jag också samma syn på det. Känns inte helt lätt med ett förhållande med en kollega på arbetsplatsen och än mindre med en av cheferna. Men det jag har svårt acceptera är om chefen inte behandlar mig på samma sätt som övriga kolleger på liknande position blir behandlade. Tittar chefen kollegan i ögonen vid ett samtal vill jag också att det gäller mig. Vill inte heller att chefen uppenbart undviker och har svårt att prata med mig trots att det nu gått ett bra tag sedan brevet skrevs. Det är kring detta jag känner att jag har behov att prata med chefen om för att vi ska hitta ett sätt att vara på som känns bekvämt för oss båda. Allt är så mycket bättre om man pratar om det än om man låtsas somngenting och hoppas det går över med tiden.


    Riktigt modigt av dig att berätta hur du kände. Tråkigt dock att han blir osäker på hur han ska betee sig kring dig. Det visar på osäkerhet. Vet jag att någon är intresserad av mig och jag själv inte är det minsta intresserad .. så hade jag blivit smickrad. Men inte betett mig osäker inför hen.. Det är ju inte så att du kommer flyga på honom om han ger dig en blick. Det handlar om respekt gentemot andra människor, professionellt bemötande. Tycker absolut att du ska prata med honom och säga det du upplever. Då får han även en chans att ändra sitt beteende.
  • Anonym (blyg)

    Han ser mig .. och hälsar på mig. Väldigt vänlig och mjuk upplevs han. Vilken härlig känsla! Undrar dock vad det är med denna drastiska förändring ?

    Varför ändra sig helt plötsligt? först hälsar han inte på mig och upplevs som att han undviker mig .. tittar intensivt in i min ögon och själ från långt håll.. till att i nästa stund titta på mig och hälsa vänligt varje gång vi ses.

    Men jag är glad över att han är vänlig. Det känns mycket roligare..

    Vi hade inte setts på ett tag så jag tänkte att känslorna nog var förbi. Men nej , fick mig en rejäl högerkrok mitt i nyllet när jag såg honom igen.

  • Anonym (blyg)

    Okej ja det kan funka. Tänker att vänlighet är inbjudande..

    Och det blir lite mer avslappnat då. Men jag förstår nu att det blir väldigt knepigt från båda hållen. Vem ska liksom våga ta steget? Vore det konstigt om du skulle bjuda ut henne på lunch? Eller kanske på afterwork?

  • Anonym (blyg)
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-28 21:37:04 följande:

    Ja man behöver ju inte vara otrevlig, men det har inte varit med flit innan. Har nog varit lite som att jag ignorerat henne ibland , varvat med att jag varit mer ...framåt..och lite på.. men det är andra omkring henne, så det är ju inte direkt hon och jag mellan fyra ögon. Under denna veckan så nog lite mer än vanligt, vilket gör det jobbigt för mig, ju mer jag är nära. Så därför så backar jag lite nu, lite andrum. Afterwork händer nästan aldrig på jobbet och en lunch ute skulle nog kännas konstigt.  Behöver få lite distans nu känner jag. Försöka iaf..


    Hur går det för dig ?
  • Anonym (blyg)
    Anonym (LFA) skrev 2019-04-02 16:33:35 följande:

    Hej där , det går bra faktiskt. Eller nu ljuger jag .. Har lyckats hålla mig ifrån tre arbetsdagar nu ,inte illa !  Men det är tufft för jag tänker ju inte mindre på henne för det och stoppar mig själv hela tiden. I dag en liten glimt men är lite tvingad till det på morgonen..typ.  Gör ju inte det hela lättare men samtidigt skönt att få den lilla glimten, hon så vacker.

    Tänkte lite i helgen , dels så tror jag inte det finns något , när man man lägger ihop lite olika saker, men samtidigt så verkar hon blyg men ändå inte.. Svårt förklara..  Hon kan rodna, pupiller som är lite större, som jag tycker då. Skrattar och ler, men ja.. så kan man ju vara som person.. Och det är ju fler omkring. Vet inte. Griper efter halmstrån.

    Det roliga är att jag har 2-3 som jag vet är lite intresserade och som är härliga kvinnor, men jag är helt låst på bara henne.. Jag har varit frivilligt singel väldigt länge och va rätt så nöjd på egen hand. Men så var ju hon tvungen att dyka upp..

    Hon är så .. Jag vet inte var det är och kan inte sätta fingret på det. Jag bara gillar allt med henne, ja bara det jag vet, vilket inte är så himla mycket, men skulle vilja känna henne mer.

    Hon skulle kunna kontakta mig på vilket sätt hon vill och fråga om vi kunde göra/träffas något utanför jobbet, ja även flaskpost eller brevduva :) Och jag skulle inte tveka en sekund. Skulle kunna titta på målarfärg som torkar en hel dag, bara hon satt bredvid.

    Men tror hon inte ser något i mig, så.. Men jag överlever detta också

    Hur går det själv förresten ? 


    Varför tror du inte att hon ser något i dig?

    Vad är det du gillar hos henne? Men försök att lära känna henne lite bättre?

    Ja du.. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är så attraherad av honom så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Försöker dock slappna av.. Men det hela är så komplicerat. Vi har gett varandra blickar men jag vet inte hur jag ska ta mig till.. Det är en sådan komplicerad situation och jag vet inte om han vill något mer? Hur vet man när en man vill något mer trots en komplicerad situation?

    Kanske läser han dessa inlägg och känner sig träffad? Det hade varit något ;)
Svar på tråden Så attraherad av min kollega......