• Freya18

    BIM augusti 2019

    Obalem skrev 2019-08-15 10:35:48 följande:
    Här sker en hel del också! Molvärk/mensvärk, magkatarrskänsla och uppstötningar! Mitt test är lite diffust men jag har ett digitalt påväg som jag knappt kan hålla mig undan tills i övermorgon!
    Håller tummarna för dig! :)
  • Freya18
    BIM augusti 2019

    14/8 Nextchapter, Majja92
    15/8 Bettyboop95, (Fialotta8 kanske), JeSuisMoi
    17/8 NyckelpiganJ, Cachy, SamiraBudva
    18/8 Trean
    20/8 Annali85, Fialotta8 (troligtvis!), Bettan, Lbem
    21/8 Noraaaaa 
    22/8 PelloBello
    23/8 FruA2019, viljaa, Barnlängtan
    24/8 HannaIsabell
    25/8 sockan, yasmir, Planerar2020 (25-28/8)
    26/8 Mathilda999, Mima93 
    27/8 Pyret13, Freya18, Tr0ust, Canary
    28/8 soltroll, joss1234, FrokenF89, lineberg, Glitterpinnar
    31/8 Lady K

    Gravid: Mandistoss, Monkan93, Lejoninnan37, missangelface2, RbEken, SisterA, jhms, FH24, Millemupp, Gottegrisen91, VictoriaBerggren, Mmmiam, Fendi1987, hundenhubbe
  • Freya18
    hundenhubbe skrev 2019-08-17 09:23:26 följande:
    Tänkte bara visa skillnad på olika tester! Det som syns mest är predictor early som togs bim-4 och det andra är apotekets egna som jag knappt i verkligheten kan se. De finns ett mkt svagt där men som sagt otroligt svagt. Tåget idag bim-3 (äl+11). Så jag rekommenderar såklart att ta ett early om ni testar så tidigt som mig :) hoppas upplösningen blir bra här nu, syns stor skillnad i verkligheten!
    Grattis! Det där tror jag på! :) Predictor Early är bra tester.
  • Freya18
    joss1234 skrev 2019-08-16 12:45:01 följande:

    Yaaaay! Äntligen positivt ÄL test!!! Kom några dagar senare än ja trodde men what the heck, its here! Så nu blir det mys ikväll hoppas jag och imorgon!! :) har även mycket molande värk som jag av och till har innan bim och tempen i morse var på det lägsta den varit denna cykel så nu är det nog på gång!! Får man bara hoppas det tar sig denna gången :)


    Yeey! :) Man blir så glad när man ser det där positiva äl-testet, haha.

    Jag fick positivt test i torsdags och negativt igår, min app ändrade ägglossningsdagen till fredag så jag väl efter det då. Hade väldigt mycket molande värk torsdag och fredag. Fick dock inte till det igår med myspys, men iaf onsdag och torsdag så hoppas att det räcker. Kommer inte hinna med sex på hela helgen för jag ska jobba extra mycket. Men det känns som att vi har gjort vårat bästa iaf. :) Lycka till till oss nu!
  • Freya18
    Lady K skrev 2019-08-17 08:30:26 följande:

    Här plussas det ju som bara den! Såå skoj, vilken månad! :) stort grattis till er alla!

    Själv fick jag fast smiley på CB digitala äl-test igår, första gången jag kör med äl-test. Väldigt skönt att få lite mer svart på vitt att det är nu det sker och inte bara chansa och gå på känsla. Vi har fått till det varje kväll sen 3 dagar tillbaka, får se om jag kan flörta till mig en omgång till idag, haha. Varit en jobbig omgång för mannen, då han fått prestationsångest och haft svårt att avsluta. Men tillslut har det gått alla gångerna, all cred och kärlek till honom. :) Vi vill ju så gärna båda två.

    Men visst är vi väl några som ligger lika nu på äl i dagarna och bim i slutet på augusti? Kul att följas åt! :)


    Min man har också fått slita en del denna vecka, haha. Det är inte lätt för dom!
    Nu är vi några som ligger rätt så lika med ägglossningsdagen. Det låånga dagar kvar till BIM. Jag ska försöka jobba mycket så att man har annat att tänka på.
  • Freya18
    joss1234 skrev 2019-08-17 15:17:33 följande:

    Fick positivt idag igen på ältestet jag nyss tog! Tror nästan till o med det var pyttelite starkare idag! Betyder det ÄL imorgon då ish? Om man haft utslag två dar i rad, va betyder det? Min temp va som lägst igår under cykeln, men kanske 0.2 högre idag. Får se om den går upp mer imorgon med tempen för då har ju ÄL skett. Borde väl ha ÄL idag eller imorgon då? Så mycket att hålla reda på haha man blir knäpp. De viktiga är väl att mysa på oavsett haha


    Det där är ju så klurigt, när man testar positivt i två dagar. För vissa källor säger att man ska räkna att ägglossningen startar efter första testet, medans andra källor säger att man ska räkna ägglossningen från det senaste positiva testet. Men du som tempar får ju lite hjälp därifrån också. :)
  • Freya18

    ÄL+2. Kan man börja analysera nu? Haha ;)

    Börjar faktiskt känna nu att vi inte gjorde riktigt allt som vi hade kunnat. Hade "bara" samlag dagen innan och på dagen när testet blev positivt. Ingenting mer under hela veckan. Det räcker ju med sex en gång, men hade egentligen velat ha det varje dag denna vecka. Dock så orkar inte mannen lika mycket som jag.

    Heja oss som väntar på BIM!

  • Freya18
    joss1234 skrev 2019-08-18 12:56:17 följande:

    Haha ja har också fått dra igång mannen lite dessa dagar, men sen mitt ÄL test blev positivt i fredags så myste vi först nån dag innan det och sen i fredags när första testet blev positivt och sen igår! Men det sjuka är att idag söndag är mitt ÄL test tokpositivt igen! För 3e Dan!! Är det normalt? Eller har den släppt två ägg? Har fortfarande ÄL sekret och molvärk då och då. Har haft äggviteflytningar sen i tisdags liksom, brukar aldrig ha så många fertila dagar!! Tempen går uppåt sen två dar nu iaf. Så wierd.. känns som bim bara blir längre och längre bort haha


    Oj, 3e dagen? Kanske som du säger, två ägglossningar. Vet inte vad det kan vara annars? Att ägget inte riktigt fattar att den ska "ploppa" fram? Haha.
  • Freya18
    soltroll skrev 2019-08-18 13:48:28 följande:

    Hihi tänkte detsamma igår, kan man börja analyser?:)) Är på äl+4 så förstår också att det inte går men väntan är såå lång.

    Var samma för oss, tror inte min sambo fattade mig riktigt denna månad.. men varannan dag här vi fått till ialf tills tempökning så jag hoppas att Det räcker. Dock har tidigare månader när vi haft sex i princip varje månad och ändå inte lyckats, så det känns lite som att det kvittar nu. Hoppas det tar sig för oss nu på tionde försöker:/

    Lyckokramar till alla som väntar! <3


    Förra veckan körde vi också med varannan dag, men sen när ägglossningsdagarna kom så var mannen helt slut sexuellt. Haha. Och jag tyckte att vi bara hade börjat.
Svar på tråden BIM augusti 2019