• Freya18

    BIM augusti 2019

    Sandbergjosefine skrev 2019-07-28 11:16:30 följande:

    Följer! Har BIM (förmodligen) 2 augusti! Tog ett test i fredags på ÄL + 8 och ett igår på (förmodad) ÄL + 9 som visade såhär.. har redigerat det lite för att det ska synas på bild, då det var sååå svagt. Men det är ju väldigt tidigt än! Har ömma bröst/bröstvårtor, molande värk i magen (känns typ som träningsvärk ibland) och mår illa till och från. Försöker med syskon till vår 17-mån dotter Tredje försöket!


    Ja, det syns ju ett till streck, men vilken färg är det på strecket? Väldigt spännande och hoppas det blir starkare om några dagar. Glad
  • Freya18
    Lady K skrev 2019-07-28 12:21:20 följande:

    Precis som jag trodde blir nog bim lite tidigare denna månad, borde bli på tisdag. Har fått lite spottings idag så räknar med att det blir mens istället för plus. Vet ju att vi hade lite svårt att få till det kring äl då vi var med svärföräldrarna på semester men är ändå såå besviken denna gång. Hänger kvar i tråden iaf då nästa bim blir i slutet av augusti.


    Vi ligger lika du och jag. Jag har sedan ägglossningen fått småblödningar i princip varje dag. Det är väl det som kallas mellanblödningar antar jag. Jag väntar på att mina spottings ska köra igång. Har endast kommit pyttelite rosa stänk på pappret idag, men känner smått med mensvärk så det borde komma igång när som helst. Ska ta en långpromenad idag och se om det startar igång det. Är lite sugen på att köpa ett test idag, men man blir ju så besviken när det är negativt. Nu är det ju ändå så nära BIM. Förmodligen imorn då.
  • Freya18
    Sandbergjosefine skrev 2019-07-28 13:20:34 följande:
    Originalbilden, tycker att det är rosa-aktigt, inte grått i alla fall
    Jag kan ana ett till streck! Ser nog ut att vara rosa också. Skrattande 
  • Freya18
    Lady K skrev 2019-07-28 22:35:06 följande:

    Precis samma här, bara lite brunrosa på pappret vid toabesök. Men så är mina spottings vissa cykler, senaste gångerna har det dock brukat vara en omgång rött blod ca 2-3 dagar innan mensen drar igång. Så detta skiljer sig ju lite. Hade brunrosa flytningar i 3 dagar mellan äl och bim när jag var gravid med sonen men tycker nog att det kom längre från bim den gången. Jaja, helt kört är det väl inte förrän mensen drar igång. Håller tummarna för oss, om inte nu så nästa försök!


    Mina spottings kom inte igång idag trots svag mensvärk. Lite förhoppning fick jag nu igen, men mensen dyker säkert upp imorn och besvikelsen slår till igen.

    Blää, vilka jobbiga dagar det är nu. Kan man få antingen eller nu! Helst en graviditet. :)
  • Freya18
    Mandistoss skrev 2019-07-29 07:15:54 följande:

    Hej tjejer!

    Precis som några andra av er har jag haft spottings (senaste tiden har jag mer eller mindre haft det hela lutealfasen), som igår förmiddag blev lite rikligare (men fortfarande så att ett trosskydd var mer än tillräckligt), men framåt eftermiddagen försvann det sen helt. Är nu på ÄL+9 och jag har vanligtvis en kort lutealfas på ca 10 dagar, så som den martyr jag är så tog jag ett test i morse. Mina negativa test brukar vara toknegativa, inget att dividera om liksom. Så vet inte om jag börjar se saker när jag tycker mig ana något svaaagt svagt?! Vad tror ni?


    Theresesvea skrev 2019-07-29 07:28:30 följande:

    Tog ett cb early nu och kaaanske kan ana ett litet blått streck, men vet också att dessa är kända för att ge såna falska svaga streck. Gick knappast att fånga på bild dock men såhär såg det ut.


    Kan ana någonting svagt på era tester. :) Vad spännande!
  • Freya18
    Pepsin skrev 2019-07-29 15:28:29 följande:

    Så himla tråkigt... vilket försök är ni på?


    Bara på försök 2. Det tog 5 år innan vi fick sonen. Han är 1 år. Men försöker hålla hoppet uppe om att kroppen har ställt om sig efter en lyckad graviditet. Att kroppen har plötsligt blivit "gravid-vänlig" eller nåt. Haha.
  • Freya18
    Theresesvea skrev 2019-07-30 08:02:20 följande:

    Nä hörrni! Tog både cb early och predictor early idag för vill inte få falska förhoppningar om cb visar spök. Det var tydligt (men svagt) streck på cb men inget på predictor early. Så nu väntar jag till bim med att testa! Lycka till alla :)


    CB är såå dåliga. Har använt dom ett fåtal gånger i brist på annat, men har då sett ett svagt streck fast jag inte har varit gravid.

    Predictor Early är superbra! Dom litar jag helt på. Har aldrig fått spök på dom. Tyvärr så säljer inte Apoteken dom i närheten av mig nå mer. Vet inte varför dom slutade försäljningen.
  • Freya18
    Mandistoss skrev 2019-07-30 09:07:58 följande:

    Tog ett nytt test idag ÄL+10 (brukar ha kort lutealfas på ca 10 dagar), och nu börjar jag känna mig mer säker på att det verkligen är ett streck där, om än svagt. :D Nu hoppas jag bara med allt jag har att det får stanna och att mensen inte dyker upp i veckan då jag haft små spottings och mellanblödningar som jag är ganska säker beror på lågt progesteron. Lycka till alla, jag forsätter att följa med ett tag, vill så gärna se hur det går för er!


    Yeey! :D Grattis!

    Jag får upp hoppet om att mellanblödningar inte behöver betyda att det inte går att bli gravid. Jag funderar på att kolla upp det med läkare om det fortsätter.
  • Freya18
    Monkan93 skrev 2019-08-01 07:23:59 följande:

    Idag fick jag mitt pluss!!! Min sambo sover fortfarande, längtar tills han vaknar så jag kan berätta! :D ÄL+11/BIM-1


    Härligt! Grattis!! :D
Svar på tråden BIM augusti 2019