• Anonym (Förflutna dyker upp)

    Kvinna - du får reda på att mannen du träffar köpt sex!

    Mannen du träffar sedan ett tag och som sammanfattningsvis känns som en stark potentiell partner har köpt sex.

    En väninna till dig berättar om att hennes ex och ditt dejtingobjekt till man varit på samma resa för tio år sedan och att flera då köpte sex, en av de som köpte var alltså den du håller på att bli kär i.

    Förklara hur du tänker kring detta?

    Agerar du eller låter du det vara eller hur tror du att du skulle göra?

    Mannen känns i övrigt toppen och verkligen någon du vill lära känna bättre.

  • Svar på tråden Kvinna - du får reda på att mannen du träffar köpt sex!
  • Anonym (Hind)

    Jag skulle bli så äcklad att jag inte skulle kunna ha sex med honom, eller ens kyssa honom.

  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Tecum skrev 2019-09-23 20:00:54 följande:
    Tycker du att du som sålt sex och tjänat pengar på det är bättre än dina kunder?
    Den som sålt rätten att begå övergrepp på sin kropp är bättre ja.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Kramklubba skrev 2019-09-23 21:44:09 följande:

    Förstår inte vad som är så farligt. Det är som en kvinna som inte är oskuld. Lika farligt. Det är sex vi pratar om. En kärlekshandling som är vacker. Manlig sexualitet är vacker.

    Och om man moraliserar så ska man acceptera att folk moraliserar tillbaka.


    En kärlekshandling? Är du på riktigt? Den prostituerade och torsken har inte sex med varandra. Han har sex med hennes kropp. En jäkla skillnad och det har över huvud taget inget med kärlek att göra. Tvärtom.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (Camilla) skrev 2019-09-23 22:12:41 följande:

    För det första så varför skulle det komma upp till diskussion mellan väninnan och maken. Varför pratar de ens om det?? Mått mindre upplysa dig. För jävla tragiskt. Det är väl nått mellan de som dejtar. Så ett misstag för 10 år sedan ska det informeras om. Gäller det. ONS oxå? Även om det inte skedde några transaktioner och var frivilligt.


    Hur vet du att det var frivilligt och inte trafficking eller självskadebeteende? Hur kan mannen över huvud taget veta att det var frivilligt?
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Kramklubba skrev 2019-09-23 22:26:57 följande:
    Sex är en kärlekshandling hur du än vrider och vänder på det. Vi kommer nog inte längre i denna diskussionen.
    Så du menar att de prostituerade älskar alla män eller älskar alla kunder? Du är ju totalt verklighetsfrånvänd. Torskar köper sex enbart för att få orgasm, inte för att dela en kärleksupplevelse. Herregud!
  • Anonym (Hind)
    Anonym (Bingo) skrev 2019-09-23 23:30:44 följande:

    Oj vad mycket dömande från kvinnor i denna fråga. Det osar verkligen av oförståelse och oförmåga att se det ur torskarnas perspektiv...

    Skulle vara väldigt intressant om det hade varit möjligt för alla dömande kvinnor att leva i en manskropp ett tag. Få uppleva hur det kan kännas när testosteronet skriker body and brain must have sex NOW och de samtidigt inte längre kan knäppa med fingrarna och hitta 10 villiga sexpartners (som dessutom gör jobbet gratis) på en timme genom exempelvis en sexannons. Let's face it... det finns inga ofrivilligt sexlösa kvinnor (relationslösa visst absolut men bara sex kan alla kvinnor lätt hitta). För en hel del män är som bekant läget det diametralt motsatta när det gäller sexbiten.... att sedan se ner på och förakta dessa män är faktiskt ganska lågt.

    Är övertygad om att många av dessa kvinnor snabbt hade lärt sig ödmjukhet och förståelse när deras inre drifter och sug hade tvingat dem av sina höga moraliska hästar.

    Är själv varken torsk eller incel, men har iaf förmågan att se längre än till min egen präktighet och moraliska storslagenhet.


    Jag var ofrivilligt sexlös som ung. Jag vågade helt enkelt inte ta kontakt, utan satt hemma och skrev sorgsna dikter. Jag fantiserade sexuellt om praktisk taget alla jag mötte, från medelålders busschaufförer till jämnåriga universitetskamrater. Jävlar vad sexuell frustrerad jag var, jag kunde knappt tänka på annat.

    Funderade jag på att köpa sex? Nej, att köpa någon annan och tvinga den att ha sex med mig - så gör man bara inte.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Kramklubba skrev 2019-09-23 22:41:04 följande:
    Det har du ingen aning om. Vi kommer inte längre här.

    Män är vackra. Män är väldigt bra de har byggt allt du har omkring dig. Utan män hade du bott på en lerstig, och varit väldigt väldigt frusen och glöm inte manlig sexualitet är väldigt vacker. Tänk på det där i värmen.
    Eh nej. Ja män har byggt upp mycket (bland annat sånt som andra män rivit ner). Varför? Jo för att man inte tillåtit kvinnor att göra det!
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Kramklubba skrev 2019-09-23 22:53:54 följande:
    För att de inte får sex & kärlek.
    Du vet om att väldigt många torskar har fru/flickvän och FÅR SEX HEMMA?! Det är en myt att de som köper sex gör det för att det inte kan få sex på annat sätt. Sexköp är en avancerad form av onani. Onani kan man hålla på med trots att man har ett fungerande sexliv, eller hur?!
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (Bingo) skrev 2019-09-23 23:34:29 följande:
    Helt rätt... inbillar mig dock att det är lättare för män att hålla isär dessa två än vad det är för kvinnor. Sex kan man ha bara för att det är skönt där och då utan att man älskar personen man har sex med... fast lite attraktion skadar ju inte. Sexet blir ännu bättre då.
    Klart att kvinnor kan hålla isär detta. Dock är det så att kvinnor, till skillnad från var män verkar tro, måste vara kåta för att kunna ha sex. Är kvinnan inte kåt är det obehagligt både fysiskt och psykiskt och smärtsamt! Män kan tända på vilken kvinna som helst. De kan sätta på vem som helst om de får och inget bättre finns. Kvinnor tänder bara på ett fåtal män.

    Så kvinnor måste inte vara kära (en del måste det för att bli kåta - har med trygghet att göra - med definitivt inte alla).
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (XXX) skrev 2019-09-24 02:19:48 följande:

    När jag var ung skulle jag ha tyckt att det var en dealbreaker. När man blir äldre blir man mer realistisk, man förstår att det inte finns några perfekta /män/niskor och att man måste kompromissa om man ska få någon alls. 

    Så - det beror på omständigheterna. Om det hade varit en fyllegrej med grabbgänget när han var ung, så skulle jag inte ha brytt mig. Inte heller om det varit efter en lång sexlös period som äldre, t.ex. om frun var sjuk. Att då gå till en prostituerad och betala för sig, är är ändå justare mot frun än att ta en älskarinna. En älskarinna som han skulle ha hemligheter med, kanske säga att han älskar henne, kanske med tiden till och med börja älska henne...

    Sedan spelar det naturligtvis in också, om det var en vuxen kvinna som gjorde detta frivilligt, eller om det var ett fjortonårigt traffickingoffer...


    Älskarinnan vill förhoppningsvis ha sex med honom. Den prostituerade mår med största sannolikhet dåligt och har hjälper till att hålla igång ett självskadebeteende. På vilket sätt är det bättre? Allra bäst hade väl varit ett öppet förhållande i så fall.
Svar på tråden Kvinna - du får reda på att mannen du träffar köpt sex!