• Bis mis

    Uthängande blogg

    Det där är bara...hittar inget bra ord faktiskt. Mer än att det såklart kommer in psyksjuka människor även på forum. Tänkte när jag såg den där formuleringen för ett tag sedan att kvinnor skulle få ångra sig att här kan vara en tomte beredd att vara våldsam irl. 

  • Bis mis

    Kruxet med att polisanmäla den här typen som jag ser det är att jag inte vill låta ett psykfall veta mitt namn. Vet inget om anonymitet i det läget men misstänker att då blir min adress och arbetsplats känd.

  • Bis mis
    nihka skrev 2024-03-17 20:51:07 följande:
    Tänker samma sak och undrar om inte tanken på att "vaska fram" någon också kan vara en drivkraft. Sjukt, men det är så mycket annat också.
    Det tror jag det är ja.
  • Bis mis
    Auditanne skrev 2024-03-18 00:56:53 följande:

    Oj vad rädd man blir Förvånad Drömmer

    Detta kommer ju verkligen få mig att sluta skriva vad jag tycker härinne. Annars blir jag uthängd. För det är ju inte så att jag kan stå för mina åsikter om tröttsamma manstroll även i riktiga livet. 


    Nä, jag kan med stå för allt jag skriver här. Problemet är att jag inte vill få påhälsning av nån instabil tjomme hemma eller någon annanstans. Gör man dom här sakerna av det här syftet så står det inte rätt till i huvudet och såna människor vill jag ha så långt bort från mig som möjligt.
  • Bis mis
    AndreaBD skrev 2024-03-18 11:22:56 följande:
    Jag har ALDRIG fått hot. Ändå är jag en av de som skriver mycket och som uppenbarligen tas upp i bloggen. Så, det verkar inte vara någon större risk detta...
    Har aldrig fått hot heller men ofta när jag skriver nåt så får jag sexuella meddelanden men även en del glada tillrop. Dom där sexuella kontaktförsöken har jag tänkt nog är istället för hot i vissa fall, hot hade väl lett till att det kontot blir avstängt kanske? Har inte satt mig in i reglerna nyligen men det borde jag ju.
  • Bis mis
    Auditanne skrev 2024-03-18 12:09:27 följande:
    Tveksamt om de skulle våga gå så långt som att söka upp någon?

    Fega, asociala töntar som ordkrigar online dagarna långa men som sällan törs möta en konfrontation i riktiga livet. Tror inte det finns så mycket att oroa sig för där.
    Man kan inte veta vem som hänger här, kan vara vilka dårar som helst. Antagligen mjäkiga små räkor dom flesta ja men innan våldsdåd så har det ju hänt att incels har pratat om det på webben.

    Dom som inte har nåt att förlora är mer farliga.
  • Bis mis
    Agda90 skrev 2024-03-18 12:29:19 följande:
    Jag tror också att det är så. För hade personen haft lite stake så hade de som blivit uthängda på hat bloggen  fått PM här på FL. Det är ju det närmaste ansikte mot ansikte man kan komma på ett forum. Men se det är man för feg för. 
    Ja, rak konfrontation är väl inte vad dom har guts för, sneaky sätt att tro att man "ger igen" verkar vara deras natur. Sen att man då visar att man inte har några hästar kvar i stallet är tydligen inte ett problem. Tragiskt men helt oacceptabelt.
  • Bis mis
    Tukt skrev 2024-03-18 14:12:06 följande:

    Hur vida personen är farlig eller inte, går ju alltid att spekulera i. Men i något så har ju hen uppnått sitt syfte. Att skapa oro bland Familjelivs medlemmar.
    Det är vad den här typen av personer gör. När det finns andra medlemmar här inne som på olika sätt stöttar det, så stöttar de också den typen av beteende. 


    Skapa oro gör det inte för egen del, jag hade lagt energin på polisanmälan om det inte hade röjt vem jag är. För egen del, för dom som jobbar med FL som inte är anonyma och för att om man blundar för signaler så kan det komma långt tråkigare handlingar senare. Det kan det göra ändå men då har polisen något att gå på.
  • Bis mis
    Anonym (Just saying...) skrev 2024-03-18 14:28:06 följande:

    Hur vet jag att Ts i sitt anonyma nick inte är denna utpekade ? 
    Inlägget dök lägligt upp i samband med vissa blev informerad om läget...

    Tänk på vad ni säger..  


    Jag räknar med att tomten finns här. 
Svar på tråden Uthängande blogg