• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • emejo128

    Ja, lustgasen är uuuunderbar. Den får en att tänka på de mest kontiga sätt. När jag började känna att jag skulle krysta så hade oturligt nog barnmorskan gått ut ur rummet för ett ögonblick. Min sambo såg att jag höll på med något och frågade lite oroligt:
    - Du krystar väl inte?
    Jag krystade för fullt, men ihopkrupen på sidan och med huvudet ner mot bröstet (och med lustgasmasken framför ansiktet). I mitt konstiga rus tänkte jag: "om jag inte svarar så märker han inte vad jag håller på med och då slipper jag föda barnet." Jag vet också att jag tänkte att om jag inte säger något så kanske HAN kan föda barnet åt mig... Hmm, inte riktigt klar i huvudet

  • ClineE

    Kom på en sak... Dagen efter var jag super pigg, sambon närmare ngt. dött i sängen brevid... Jag gick till apoteket för jag blev lite uttråkad... Hur som hade ju alla armand och grejer från förlossningen och såg väl lite så där lagom svullen ut som man kan göra. Skulle köpa Ipren... Hur som kassörskan säger :- Ehh, du är nyförlöst? Ja säger jag....Då ska du inte ta Ipren... De är inte till mig säger jag... Det är till han med krossad hand som ligger med hvd.värk och campar i sängen brevid mig däruppe.... Oj, jaha säger hon och börjar skattar, så kan det ju vara....

  • Friddan

    Tack alla underbara människor för att ni bjuder på alla historier! Jag har skrattat så jag har fått kramp i magen i omgångar - helt underbart. Nu känns det plötsligt KUL att föda barn! Såvida jag inte snor en apa och rakar den vill säga

  • Dizzlin

    sitter o väntar på att få gå till skolan. Jag har inte skrattat så här mkt på många veckor asså....

    kissar på mig snart....

    asså.... Hahahahaha "e ni beredda, hon kommer nu..tar ni emot" hahahahaha

    jag döööööör

  • fruV

    HAHAHA! Den här tråden borde alla läsa! Helt underbar! Skrattade så jag grinade igårkväll när jag läste! Framförallt om apan i borås! hahaha, vad kommer man själv göra/säga för tokigheter?!

  • anime

    Något helt stört hände efter att jag läst den här tråden. Jag skrattade så jag grinade när jag läste om den rakade apan. Senare på kvällen så skulle jag och sambon se på Fight Club och vad ser jag då?.....I en sekvens så sitter ngn och klipper ut tidningsartiklar och i en av rubrikerna står det:

    "Kidnapped monkey returned - shaved!"

    Ha, ha...jag vet vem som gjorde det

  • Luddan

    Lustgasen verjar ju vara själva höjdpunkten med förlossnignen. Jag längtar mer efter den än själva bebben just nu! ;) Mer historier!!!

  • Jempa L

    Min Kar´l sov kvar med mej och bebisen på BB. När vi ligger där och "glor i väggen" så frågar han mig om jag ser gubbarna i tapeten Jag stirrar på honom som om det vore han som fått förlossningspsykos, men när han väl börjar förklara så ser jag hur tapetbården bestående av lövrankor mycket riktigt förvandlas till en massa gubbar med spetsig näsa som tittar mot fönstret.

    Så därefter såg både han och jag gubbar på väggen Som tur var så sa vi inget till personalen, då hade vi väl aldrig fått åka hem

    (BB på Ackis, Uppsala)

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *