• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • vickan75

    Nej det var jag egentligen inte heller men det lät gott när vi pratade om det och min sambo glufsade i sig utan problem. Alla bm tycket allt var rätt komiskt att se....
    Den här gången får vi se om det överhuvudtaget finns tid för att äta...

  • Erita

    Nu har jag väl min egen förlossning att berätta om.

    Jag har en otrolig stor nål-fobi och t.o.m det ansåg jag vara värre än själva värkarna men bestämde mig ändå för att "ok...jag får ta ryggbedövning"... när dem satte in nålen i handen för dropp så höll jag på att skrika av smärta, medans min syster stod och höll min hand så kom en kraftig värk istället, då skrek jag p.g.a det, min syster började skratta och jag slog till henne

    sen under krystningarna så bad jag dem att få det att sluta och helt ordagrannt sa jag "nej jag vill inte mer, ta bort det"

  • Änglatuss

    jani, en annan ville som hem mitt i allt men jag fick inte åka hem... va nog allt tvungen att stanna kvar, sen har sambon berättat för mig så här efteråt att jag mumla nått om att lustgasen va bättre än passoa. (ni vet drinken) ingen jag minns,

    men de roligaste av allt va nog frågan, gör de ont, när de skulle lägga bäckenbottenbedövningen... (som att jag skulle märka de)

  • Erita

    Jag fick frågan "gör det ont" mitt under en krystning då han var halvvägs ute och jag skrek som en stucken gris, hade lust att säga "vad fan tror du jag skriker för det är skönt" men fick just då ännu en värk och han kom ut.

  • QueenRose

    Min förlossning kändes som den gick jätte fort ändå tog de hela 13 timmar sammanlagt... Men det var nog tack vare den underbara lustgasen. Gubben tyckte jag såg rätt flummig ut där jag låg o fnissade mellan värkarna. Kommer ihåg att jag sa nåt i stil med att de borde servera lustgas på krogen med (Jag dricker inte i vanliga fall så det hade ju vart perfekt).
    Jag fick ställa mig upp en stund och luta mig mot en gåstol, och varje gång jag hade andats i masken så var det så skönt så jag höll på o somna där jag stog, gubben vart lite orolig där =)
    Men det var kul så länge det varade...

  • Morrisen

    Jag älskar den här tråden. Vill puffa för Maija0's inlägg om tjejen som ville "skita i det här, sticka till Borås och sno en apa och raka för det är ändå ingen som ser någon skillnad".

    Jag och gubben garvar fortfarande och det kommer vi nog att fortsätta med. Jag ringde min syrra och skrattade hysteriskt så jag knappt kunde berätta om inlägget. Hon har samma humor så hemma hos henne så fnissar de nog också fortfarande.

    Jag har inga barn ännu men vi ligger i startgroparna och jag kan tänka mig själv på förlossningen någon gång. Då kan jag ligga där och garva åt alla roliga inlägg som jag läst om.

  • emmish

    Kommer tyvärr inte ihåg så mkt utav min förlossning men, jag minns att jag tyckte så himla mycket om min första BM och när hon skulle gå började jag stortjuta och ryckte tag i hennes arm "Du får inte lämna mej" hon blev kvar en timma till för jag höll krampaktigt tag i den stackarn.

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *