Publicerad 18 December 2018

Fotograf:

Onlinekurs: Lös livspusslet och lär dig att lita på din hjärna

Känner du dig lite dimmig i huvudet? Lite extra stressad? Har du svårt att bocka av att göra-listan? Succéförfattaren och föreläsaren Mattias Ribbing kan lära dig att bli smartare, så att du kan sluta stressa och istället lita på din hjärna. KÖP MATTIAS ONLINEKURSER HÄR!
Mattias Ribbing släpper i samarbete med Familjeliv två nya kurser där du får lära dig strategier och tips för att samarbeta bättre med din hjärna.

Vi har aldrig behövt sortera så mycket information som vi behöver idag, säger Mattias Ribbing, som bland annat är flerfaldig svensk mästare i minne. Jag vill därför dela med mig av smarta strategier och tips som gör att du kan använda din hjärna på bästa sätt.

I kurserna "Få fler timmar om dygnet" och "Bli expert på att lära dig nya saker" får du verktyg för att få ut mer av din hjärna, lära dig snabbare och därför ha mer tid att lägga på det som är viktigt på riktigt. Det är matiga kurser med informativt videomaterial och tydliga sammanfattningar i text, som du kommer åt via din dator, smartphone eller surfplatta. Just nu kan du använda rabattkoden NYSTART2019 för att få 20% rabatt på kurserna.

Ribbing Ss Flbrod

Kurserna är perfekta för dig som vill utvecklas och känna hur du växer och blir smartare. De är även en alldeles utmärkt julklapp, för alla som behöver lite mer medvetenhet, stresshantering eller struktur i vardagen.

I kursen "Få fler timmar om dygnet" lär du dig:
-Strategier för att hantera information, på ett sätt som utnyttjar din hjärna till max
-Hur du ökar din koncentrationsförmåga, så du kan fokusera på det viktigaste först
-Hur du fattar bättre beslut, både på jobbet och som förälder
-Hur du behåller ditt "flow", trots störningsmoment och pauser
-Hur du stressar mindre och mår bättre

Läs mer om kursen här! Och glöm inte koden NYSTART2019 för att få 20% rabatt!

I kursen "Bli expert på att lära dig nya saker" lär du dig:
- Säkra strategier för att lära dig exempelvis nya namn och ansikten
- Hur du håller tio viktiga saker kvar i huvudet
- Hur du lyssnar utan att drabbas av "teflonhjärna"
- Hur du jobbar med istället för mot din hjärna och därigenom minskar stress i vardagen

Läs mer om kursen här!

Kurserna kostar just nu 490 kronor styck, men du kan även köpa dem som ett paket för bara 700 kronor. Med båda kurserna får du en unik helhetskurs för din hjärna. Du får både verktyg för att lära dig mer och snabbare, men även möjlighet att minska stress och press och kunna skapa plats för det som är viktigt på riktigt. 

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är ett roligt, intressant och enkelt sätt ta till dig ny kunskap utifrån dina förutsättningar. När du själv har tiden kan du lära dig att få mer gjort på mindre tid. Du kan ta del av kursen närsomhelst på dygnet och varsomhelst i världen, precis när det passar dig! Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/dator eller läsplatta.

Köp "Få fler timmar om dygnet" och "Bli expert på att lära dig nya saker" genom att klicka på länkarna. Paketet med båda kurserna hittar du här. Ange NYSTART2019 för att få 20% rabatt.

Visste du att Familjeliv har fler bra kurser? Se alla kurser från Familjeliv här!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Onlinekurs: Lös livspusslet och lär dig att lita på din hjärna
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll