Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm har sonen Theo – så ser deras relation ut idag

Pernilla Wahlgren och expojkvännen Joachim Lennholm välkomnade sonen Theo Wahlgren till världen 2007, men separerade när sonen var liten. Nu berättar Pernilla hur relationen med Joachim ser ut idag.

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren var ett par i sex år.
Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren var ett par i sex år.

Pernilla Wahlgren har sammanlagt fyra barn. Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso, samt Theo Wahlgren med expojkvännen Joachim Lennholm.

Läs mer: Pernilla Wahlren talar ut om aborten: "Stor sorg"

Relationen till Theos pappa

Artistens yngsta son Theo har idag hunnit fylla 17 år och slutade nionde klass i juni 2023, han gick därmed ut grundskolan. Pernilla firade sonens prestation med både vemod och glädje när hon insåg att alla hennes barn är klara med grundskolan.

"Så kom dagen då mitt yngsta barn gick ut 9:an, och därmed tog 28 år som förälder till skolbarn slut…!", skrev hon och gratulerade Theo på Instagram.

Hösten 2023 började Theo gymnasiet.

På plats att fira Theo Wahlgrens stora dag fanns även hans pappa Joachim. Att föräldrarna har en sådan pass bra relation är något som glädjer Pernilla.

– Vad fint att vi kan stå här tillsammans som separerade föräldrar och göra det ihop och vad ledsen jag är för alla vuxna som inte kan fira sånt där tillsammans, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med poddkollegan Sofia Wistam.

Hyllningen fortsatte senare på Instagram där hon berättade hur stolt hon var över sin relation med Joachim.

"Jag är också VÄLDIGT STOLT över den fina relation jag har med Theos pappa, och hur bra det känns både för Theo och oss, när vi kan dela såna här viktiga dagar i vårt gemensamma barns liv!", skrev hon om exet.

Pernillas årliga tradition med Joachim

Pernilla har tidigare berättat i samma podcast att hon och Joachim friar sonens födelsedag gemensamt varje år, en tradition som uppskattas av Theo.

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade. Så han tycker att det är så roligt och han ba: "Det var det bästa på hela dagen när jag satt med dig och pappa". Så får han lite egentid med oss två.

Läs mer: Pernilla Wahlgren visar upp familjelyckan: "Mitt lilla barnbarn"