Allt du vill veta om Carin Da Silva: Ålder, familj och nya programledarjobbet

Carin da Silva är en av proffsdansarna som satte långköraren ”Let’s dance” på kartan när programmet drog igång 2006. Sedan dess har hon hunnit med flera programledarjobb, en flytt till Bryssel och två barn. Här är allt du vill veta om Carin da Silva!

carin-da-silva
Carin da Silva är aktuell som programledare för nya renoveringsprogrammet "Husköp i blindo".

Du kanske känner igen proffsdansaren Carin da Silva från underhållningsprogrammet "Let's dance", där hon charmade hela svenska folket under flera säsonger med sin härliga personlighet. Sedan dess har vi sett henne som programledare för flera olika program. I höst ser vi henne leda renoveringsprogrammet ”Husköp i blindo” på Viaplay. Här är allt du vill veta om Carin da Silva!

Carin da Silva: Ålder

Carin da Silva är född 16 november 1984, vilket innebär att hon fyller 39 år 2023.

Carin da Silva: Familj

Carina da Silva är sedan fjorton år tillbaka gift med hockeyspelaren Niklas Perssonsom hon har barnen Theo och Max tillsammans med. Det var i samband med den första säsongen av "Let’s dance", när hon dansade tillsammans med Viktor Åkerblom, som hon fann kärleken i Niklas. Niklas är nämligen en god vän till Viktor och sedan paret presenterades för varandra har de varit oskiljaktiga.

Carin da Silva: Bor

Carin da Silva bor sedan 2020 i Bryssel, Belgien, tillsammans med sin familj. Familjen valde att flytta dit efter att maken Niklas fått ett jobberbjudande där. Tanken är att de ska stanna där fram tills augusti 2024 för att därefter återvända hem till Sverige.

Carin da Silva: Längd

Carin da Silva är 169 cm lång.

Carin da Silva: Nya programmet "Husköp i blindo"

I höst ska Carin da Silva leda renoveringsprogramprogrammet ”Husköp i blindo”, som har premiär 19 september på Viaplay. I en intervju med Aftonbladet berättar hon om programmet:

– Vi hjälper par och familjer att köpa och renovera sina hus, men de får inte se vad vi köper förrän de har skrivit på kontraktet. De säger vad de vill ha efter tre specifika krav, sedan skriver de på en fullmakt som gör att vi köper ett hus för deras pengar och sedan får de se vad vi köpt. Då blir de ofta väldigt besvikna och ångrar att de var med i programmet. Men då tar vi deras renoveringsbudget så att det förhoppningsvis blir deras drömhem, berättar Carin da Silva för tidningen.

Carin da Silva: Danskarriär

Carin da Silva är trefaldig svensk juniormästare i latinamerikansk dans, tiodans och standarddans. Hon har representerat Sverige i både EM och VM och tillhört Svenska landslaget. 

Hon medverkade i tre säsonger av "Let's Dance". Våren 2006 tävlade hon tillsammans med Viktor Åkeblom och slutade på tredje plats av tio. 2007 tävlade hon med Patrick Ekwall och slutade på nionde plats av tolv. År 2008  tävlade hon med Mats Carlsson och hamnade på femte plats av tolv.

Carin da Silva: Podcast

Carin da Silva driver tillsammans med Vivi Wallin podcasten ”Våra sanningar med Vivi & Carin”, där de berör alla möjliga ämnen mellan himmel och jord.

Carin da Silva: Så heter hon på sociala medier

Du hittar Carin da Silva på Instagram och Tiktok under namnet @dasilvacarin och på Youtube under namnet @carindasilva1444. 

Läs mer om Carin da Silva här!

LästipsHär kan du läsa mer om Ernst Kirchsteiger