Babben Larssons avslöjande om Lotta Engberg: "Samma rykte"

Babben Larsson har bytt arbetsplats från SVT till TV4. I TV4:s Efter fem passade hon på att avslöja en minst sagt oväntad detalj om kanalkollegan Lotta Engberg.

Babben Larsson och Lotta Engberg.
Babben Larsson och Lotta Engberg är programkollegor på TV4.

Programledare, komiker, skådespelare och numera också artisten Babben Larsson har många strängar på sin lyra. Nu är aktuell med jazziga singeln "Det finns" och senare i sommar släpper hon även ett helt album.

Läs mer: Allt om Babben Larsson: Julvärd, familj och hemliga partnern

Men musiken är inte det enda som kommer fylla Babben Larssons vardag den här sommaren. Hon kommer även spela in ytterligare en säsong av Bäst i test. Det blir den åttonde säsongen i ordningen för Babben, men nytt för den här gången är att det humoristiska tävlingsprogrammet kommer sändas på TV4, istället för SVT.

Läs mer: Därför försvinnner Bäst i test från SVT

Passningen till Lotta Engberg

Förutom Babben Larsson, är David Sundin också en av programledarna i Bäst i test och när Babben gästade Efter fem, för fick hon en hälsning av programledarkollegan.

– Jag tycker personligen att hon är väldigt ful i munnen. Hon kan säga nästan vad som helst den tjejen, säger han samtidigt som han även berömmer Bäst i test-kollegan.

Anna Brolin frågar då om Davids beskrivning stämmer, varpå Babben instämmer och förklarar att hon ofta svär och berättar snuskiga skämt. Hon passar även på att nämna att hon inte är den enda på TV4 som gillar snuskiga historier, utan även en av hennes nya kanalkollegor.

Lotta Engberg har väl samma rykte till exempel. Hon drar gärna fräckisar och kläcker ur sig saker, "off camera" såklart, skrattar Babben.