Carolina Gynnings ord om Lars Lerins medverkan i Stjärnorna på slottet: "Skrattade så mycket"

När Carolina Gynning höll i en dag under inspelningen av "Stjärnorna på slottet" tog hon med de andra deltagande stjärnorna på en ridtur. Men det var inte alla som verkade helt nöjda över att behöva vara med på den aktiviteten.

Lars Lerin och Carolina Gynning är två av de medverkande stjärnorna i årets säsong av "Stjärnorna på slottet".

Årets säsong av "Stjärnorna på slottet" har dragit igång. I år får tittarna se Anja Lundqvist, Jon Henrik Fjällgren, Pia Johansson, Lars Lerin och Carolina Gynning samtala och hitta på roliga aktiviteter. Men det var inte alla stjärnor som uppskattade de aktiviteter som genomfördes under inspelningen.

I avsnittet då Carolina Gynning är värd, som sänds den 28 januari, tvingas nämligen Lars Lerin att utföra något som skrämmer honom något enormt, det avslöjar hon i ett avsnitt av sin podcast "Gynning och Berg hittar sig själva".

"Tvingade Lars Lerin att rida"

I podcasten berättar hon att hon fått förhandstitta på sitt avsnitt och att hon då skrattade högt när hon fick se hur hon tvingade konstnärskollegan att rida.

– En sak som jag skrattade så mycket åt är när jag tvingade Lars Lerin att rida på en häst. Och han är inte alls sugen på det, om jag säger så. Han tror på riktigt att han ska dö, bryta nacken och allting. Han hasade sig upp på den där hästen, berättar Carolina Gynning och beskriver hur Lerin, trots att han "hade hjälmen på sne och en livrädd blick", kämpade ridandes på hästen.

"Ser ut som en riktig cowboy"

Men trots Lerins uppsyn ska Gynning ha utbrustit:

– Då säger jag så här "bra Lars, du ser ut som en riktig cowboy". Och det stämde liksom inte för fem öre. Det blev bara så hysteriskt roligt. Det är så typiskt mig att vara så "överpositiv". Det är så kul att han ändå gör det och kämpar på. Jag ville peppa honom. Det blev så jävla roligt, säger hon och tillägger sedan:

– Det är så fruktansvärt kul och man kan säga att han såg ut som raka motsatsen till en cowboy.

Lästips: Allt om Lars Lerin: Tavlor, barn och skilsmässoansökan med maken Manoel "Junior" Marques

Lästips: Barnen, giftermålet och alkoholmissbruket – här kan du läsa mer om Anja Lundqvist