Christina Schollins nya julvärdsbesked: "Nu kan det avslöjas"

Vem som blir årets julvärd på SVT är allt som oftast en riktigt hett ämne så här års. I år har spekulationerna flödat kring vem som kan tänkas ha fått den stora frågan om att bli julvärd 2023. En av de som varit på tal är Christina Schollin, som nu ger svar på tal angående det hela. 

Christina Schollin.

Nyligen publicerade Christina Schollin flertalet bilder på sig själv där hon syns sitta i en minst sagt julig miljö. Till bilderna skrev hon: "Vilken härlig julstämning det blev i studion med gran och tänt ljus. Julmusiken flödade. Håll utkik på kommande inlägg". 

Följarnas misstanke: Christina Schollin julvärd i SVT 2023 

Bildspelet på en julmysig Christina Schollin fick hennes följare att direkt misstänka att det var hon som fått äran att vara hela Sveriges julvärd i SVT 2023

Några av kommentarerna under inlägget löd: 

"Är du årets julvärd?"

"Julvärd? åhhhh magiskt"

"Ska du vara årets julvärd? Grattis"

"Åhh är du årets julvärd!!! Det var bra! Mysigt det kommer bli "

"Åååh, är det du som ska vara årets julvärd? Det ser jag verkligen fram emot"

Avslöjar nya uppdraget 

Några veckor har gått sedan spekulationerna började flöda, och nu kommer Schollin med ett nytt besked: Hon är julvärd – men inte på SVT. 

"Nu kan det avslöjas. Jag skall inte bli julvärd i SVT. Däremot tipsar jag om mina favoriter med julmusik.", skriver Schollin i ett inlägg på Instagram. 

Christina Schollin julvärd hos Warner Music Sweden

Christina Schollin har helt enkelt fått äran att vara julvärd hos Warner Music Sweden 

"Låt oss presentera vår alldeles egna julvärd", skriver företaget till en bild som de lagt upp på Christina Schollin på sociala medier. 

Vem vi får se som julvärd i SVT i år, det återstår därmed att se. Enligt oddsen sägs det bli en mycket känd manlig artist. Du kan läsa mer om det här!