Daniela Rathana om Måns Zelmerlöws sexmissbruk: "Vildhäst"

Daniela Rathana har under hösten varit en stark lysande stjärna i "Så mycket bättre" tillsammans med de andra deltagarna, däribland Måns Zelmerlöw som hon pratar om under en intervju i "Fördomspodden".

I ett avsnitt av 'Så mycket bättre' berättar Måns Zelmerlöw att han har haft ett sexmissbruk. Nu får Daniela Rathana frågan om vad hon tycker om uttalandet.
I ett avsnitt av "Så mycket bättre" berättar Måns Zelmerlöw att han har haft ett sexmissbruk. Nu får Daniela Rathana frågan om vad hon tycker om uttalandet.

Säsongens "Så mycket bättre" har bjudit på en rad olika grymma framträdanden av våra mest älskade svenska artister. Bland dem hittas Måns Zelmerlöw, som kommer på tal i ett podcastavsnitt där Daniela Rathana intervjuas.

Daniela Rathana om Måns Zelmerlöws sexmissbruk

Det är när Daniela Rathana gästar "Fördomspodden" som programledaren Emil Persson framför ett påstående som bygger på att han tror att Daniela tänker att Måns Zelmerlöw talade ut om sitt sexmissbruk för att få mer av den varan.

"Det känns som att Måns Zelmerlöw talade ut om sitt sexmissbruk bara för att få ännu mer sex att missbruka", lyder Emil Perssons fördom, varpå Daniela Rathana dementerar för att sedan komma till en helt annan slutsats.

– Nej, jag vet inte. Jag undrar vad det gav för effekt, säger hon och fortsätter:

– Jag tyckte bara att han blev mer, framstod som mer attraktiv i mina ögon. Det ligger kanske något i det. Det kanske är sant, säger hon fnittrandes.

Efter en stunds tänkande tillägger hon avslutningsvis:

– Vildhäst. Så om det var intentionen så funkade det ju verkligen.