Därför känner du igen Ruby och Sebastian från Idol 2022

Ruby Lindén och Sebastian Rydgren är två av elva deltagare som gått vidare till fredagsfinalerna i "Idol" 2022. De två unga sångfåglarna har faktiskt varit med i tv tidigare, men då på SVT.

Sebastian Rydgren och Ruby Lindén är med i
Sebastian Rydgren och Ruby Lindén är med i "Idol" 2022. Men de två deltagarna har båda två synts i rutan tidigare, men då i SVT Barn-programmet "Supershowen".

Topp 11 i "Idol" 2022 gör sig nu redo för de kommande fredagsfinalerna innehållandes mycket sång och dans. Två av de som tagit sig vidare till fredagsfinalerna i "Idol" är Ruby Lindén och Sebastian Rydgren – två personer som faktiskt sjungit och dansat i rutan tidigare.

Läs mer: Klara Almström först ut i Idol 2022 – hyllas av Benjamin och Bianca Ingrosso

Idol-deltagarna Ruby och Sebastian i SVT:s "Supershowen"

Både Ruby Lindén och Sebastian Rydgren har synts sjunga i tv tidigare, då i programmet "Supershowen" som sändes på SVT Barn under åren 2015 och 2016. Det är Instagram-kontot @svenskabarnprogram som i ett inlägg uppmärksammar de två Idol-deltagarna.

Läs mer: "Idol"-Carmen: Nerverna ska inte få förstöra

Se Ruby Lindén och Sebastian Rydgren som barn i "Supershowen"

I "Supershowen" fick Ruby, Sebastian och de andra deltagarna framföra sina favoritlåtar inför en jury. Därefter fick tittarna rösta fram vem de tyckte var "Årets supershoware".

Swipea i bildspelet nedan för att se Rubys och Sebastians framträdanden!