Jenny Strömstedt: Därför tjänar jag mer än Steffo Törnquist

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är kanske två av de starkaste profilerna i TV4:s "Nyhetsmorgon", men har under den senaste tiden börjat synas allt mer sällan tillsammans i rutan. Nu avslöjar Jenny Strömstedt varför hon tjänar mer än Steffo Törnquist.

Jenny Strömstedt berättar varför hon tjänar mer är "Nyhetsmorgon"-kollegan Steffo Törnquist.

Det är när Jenny Strömstedt gästar P3:s "Vardagsfilosofiska rummet" som hon får frågan om vad hon tjänar, och berättar då att det är något som hon inte får avslöja, enligt sitt kontrakt med TV4.

Däremot berättar hon att hon mycket troligt tjänar mer än sin "Nyhetsmorgon"-kollega Steffo Törnquist:

– Jag jobbar väldigt mycket mer än vad han gör, så därför tjänar jag kanske mer just nu i alla fall. Men det har jag nog inte alltid gjort, berättar Strömstedt i programmet.

Hur mycket tjänar Jenny Strömstedt?

Men hur mycket har TV4-profilen Jenny Strömstedt i lön?

Enligt uppgifter som Familjeliv tagit del av hade Jenny Strömstedt en inkomst av tjänst på 1 713 393 kronor under taxeringsåret 2021. Dessutom hade hon ett överskott på 427 968 kronor.

Hur mycket tjänar Steffo Törnquist?

Och då vill man ju såklart veta: Hur mycket pengar har Steffo Törnquist i lön?

Under taxeringsåret 2021 hade Steffo Törnquist en inkomst av tjänst på 544 979 kronor samt ett överskott på 153 825 kronor, detta enligt uppgifter som Familjeliv tagit del av. Dessutom är han inblandad i bolag som Knistad AB som omsatte 47 533 000 kronor under 2021.

Läs mer: Steffo Törnquist om hustruns krav innan giftermålet: Förlorat miljoner

Läs mer: Jenny Strömstedts ord om ätstörningen: "Jättesvårt att äta"