Penny Parneviks stora familjelycka – har fått sitt tredje barn

Penny Parnevik och Douglas Murray har välkomnat sitt tredje barn till världen. På Instagram visar den nyblivna trebarnsmamman upp det nyfödda knytet.

Penny Parnevik Murray och Douglas Murray.
Penny Parnevik och maken Douglas har fått en son.

Penny Parnevik slog igenom i underhållningsprogrammet Parneviks, där tittarna fick följa hennes familjs liv i Florida, USA. Penny har sedan dess funnit kärleken i före detta hockeyspelaren och familjevännen Douglas Murray, flyttat till Sverige och fått två barn. Förra året tog paret nästa steg i relationen och gifte sig – för andra gången. Penny och Douglas gifte sig även i USA 2019.

Läs mer: Parneviks gör comeback i rutan – då har Parneviks all in premiär

Penny Parnevik har fått barn – igen

Tidigare i år kunde Penny berätta att hon och Douglas väntade sitt tredje barn tillsammans och att familjen därmed utökas. På Instagram delade Parnevik en bild på gravidmagen och skrev:

"När våra barn äntligen har börjat sova genom natten, bestämde vi... låt oss skaffa ett till".

Läs mer: Därför vill gravida Penny Parnevik inte ta reda på bebisens kön

I augusti äntrade familjens tredje barn världen. Penny Parnevik delade bebisens födelse genom ett bildspel på Instagram och avslöjade att det var en son.

"Han är är", skrev hon.

Stort grattis säger vi till Penny och Douglas Murray!

Mia och Jesper Parneviks första ord om tredje barnbarnet

Penny och Douglas nya knodd blir Mia och Jesper Parneviks tredje barnbarn. Den nya familjemedlemmen visades stolt upp på morfar Jespers Instagram.

"Tredje barnbarnet är här. Miraklet av en födelse fortsätter överraska mig efter alla dessa år", skrev han till en bild på nyfödda barnbarnet.

Även mormor Mia Parnevik delade den glada nyheten på sin Instagram och berättade att Penny mådde bra efter förlossningen.