Gravida Penny Parnevik vill inte ta reda på bebisens kön – nu berättar hon anledningen

Gravida Penny Parnevik Murray väntar sitt tredje barn med kärleken Douglas Murray. Nu berättar hon anledningen till varför hon och maken inte vill ta reda på bebisen i magens kön.

Douglas Murray och Penny Parnevik.
Penny Parnevik berättar om anledningen till varför hon och maken Douglas aldrig har tagit reda på bebisarnas kön under Pennys graviditeter.

Sociala medie-profilen Penny Parnevik Murray och maken Douglas Murray väntar sitt tredje barn tillsammans. Det var i början på januari 2023 som hon berättade om det glada nyheten att hon är gravid.

"När våra barn äntligen har börjat sova genom natten, bestämde vi... låt oss skaffa ett till", skrev Penny på sin Instagram.

Läs mer: Så reagerade Jesper Parnevik på relationen mellan dottern och 17 år äldre vännen Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murrays bröllop

De blivande trebarnsföräldrarna Penny och Douglas gifte sig redan 2019 i San Fransisco, USA. Men under sommaren 2022 ställde de till med en rejält bröllop i Bosse Parneviks trägård, med familjens nära och kära.

Läs mer: Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig – igen

Därför vill Penny Parnevik inte ta reda på barnets kön

Paret har sedan tidigare sonen Atticus född 2019 och dottern Pebble född 2021. I en händelse på Instagram avslöjar nu Penny att hon i hennes tidigare graviditeter inte har tagit reda på bebisarnas kön, något hon inte heller tänkt göra den här gången.

"Vi har aldrig tagit reda på könet och ska inte göra det den här gången heller!!! Vi tycker det är SÅ kul att inte veta", skriver hon.

Vidare berättar Penny att hon har ett namnförslag som hon älskar om bebisen skulle visa sig vara en tjej, men att familjen eftersöker fler pojknamn.

"Kollade i olika böcker för att se om något namn sticker ut. Vi har ett namn som Douglas älskar men vill ha fler val!".

Läs mer: Jesper Parneviks barnlängtan – då sa frun Mia stopp

Historien bakom namnen Atticus och Pebble

På Instagram har Penny Parnevik berättat att namnet Atticus kommer från boken How to kill a Mockingbird. Namnet Pebble kommer från Pennys lillasyster Philippa Parnevik som heter Pebble i mellannamn. Philippas mellannamn kommer i sin tur från Pebble beach i Kalifornien, USA.