Pernilla Wahlgren om bilden på Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas utklädda barn: "Succé"

Det var efter helgens firande av Katrin Zytomierskas födelsedag som kritiska men också positiva reaktioner strömmade in under hennes och Bingo Rimérs Instagram-bilder – bilder där barnen poserar i underkläder för att föreställa prostituerade. En av de som lämnade en kommentar under bilden är artisten Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren kommenterade
Pernilla Wahlgren kommenterade "Succé" under en bild där Bingo Rimér, Julia Franzén och Katrin Zytomierskas och Bingos två söner syns posera i underkläder, utklädda till prostituerade.

Efter bilder från Katrin Zytomierskas fest med temat "pimps and hoes" strömmade åsikterna in på Instagram. På de bilder som väckt många reaktioner syns Katrin Zytomierskas och Bingo Rimérs barn posera i underkläder. Även Bingo Rimér och Julia Franzén syns på bilderna. Alla, både barn och vuxna, var utklädda med syfte att se ut som prostituerade.

Efter att bilderna publicerats haglade kommentarerna in. Dels från de som var kritiska till festens tema och framför allt till att barnen var klädda i underkläder, men också från de som inte såg det problematiska i att föräldrarna lät sina barn klä sig i underkläder för att likna prostituerade kvinnor.

Läs mer: Bingo Rimér och Katrin Zytomierska efter kritiken: "Aldrig haft för avsikt att sexualisera våra barn"

Pernilla Wahlgren reaktion på bilderna från Katrin Zytomierskas temafest

En av de som kommenterade under bilden där Bingo Rimér och Julia Franzén syns posera iklädda underkläder tillsammans med Bingo och Katrins åtta respektive tolvåriga barn, är Pernilla Wahlgren.

"Vilket JÄRNGÄNG!!!!", kommenterade Pernilla Wahlgren under bilden och tillade:

"Succé!!!!!"

Bland de som kommenterat finns även den före detta "Idol"-jurymedlemmen Andreas Carlsson, som även han verkar tycka om bilden.

"Bästa jag sett!!", kommenterade han.

Läs mer: Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos ätstörning: "Brottas med problem"

Samtliga bilder där Katrin Zytomierskas och Bingo Rimérs barn syns utklädda till prostituerade kvinnor har nu tagits bort från Instagram.

Ida Warg svarar på kritiken efter att hon närvarat på Zytomierskas fest

Ett annat känt ansikte som kommenterade under den numera borttagna bilden är influencern Ida Warg, som precis som Katrin Zytomierska, Bingo Rimér och Julia Franzén fått utstå kritik för att hon deltog på temafesten, något Ida Warg uppmärksammar på sin Instagram Story.