Pernilla Wahlgren om husbyggarna: ”De är ju som mina barn”

Att Pernilla Wahlgren, 54, är mitt uppe i bygget av sitt drömhus kan inte ha undgått någon. Men husbygget ser inte riktigt ut att gå som på räls för showartisten. Däremot verkar hon ha fått en ganska så speciell relation till byggarna.

Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö går inte som planerat, men verkar ha fått en speciell relation till sina byggare.
Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö går inte som planerat, men verkar ha fått en speciell relation till sina byggare.

Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö är i full gång och förhoppningsvis snart i mål. I ett avsnitt av "Wahlgrens Värld" belyser Pernillas vän och kollega, Emilia Löf Karlsson, att tidsplanen för bygget inte riktigt går som väntat, vilket hon menar kan resultera i en dyr historia.

– Du ville spara pengar, vilket du verkligen kan behöva göra med tanke på att de inte ens har börjat med grunden till huset, säger Emilia under tiden Pernilla står och bakar en kladdkaka till byggarna som arbetar på hennes tomt.

Läs mer: Jessica Wahlgren om förlossningsskadan: "Ska jag riskera att bajsa på mig?"

Pernilla Wahlgren: "De är ju som mina barn"

Pernilla Wahlgrens tanke är att hon, med hjälp av kladdkakan, ska ge byggjobbarna pepp och möjligtvis en liten knuff så att de kommer framåt i husbygget.

"Grymt jobbat sluta spräng", skriver Pernilla på kakan och beger sig sedan iväg till tomten tillsammans med Emilia.

– Det känns lite som att vi ska gå på barnkalas hos dina byggare, säger Emilia.

– Ja, de är ju som mina barn kan man säga, svarar Pernilla skämtsamt.

Man får väl hoppas, för Pernilla Wahlgrens skull, att kladdkakan hjälpte och satte fart på bygget!